DV2020 bekleme odası
-
Arkadaşlar bu gün onay maili geldi
-
@Angel34, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
Arkadaşlar bu gün onay maili geldi
Tebrik ederim gözünüz aydın ileri süreçte bol şanş diliyorum
-
@Angel34 tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@Angel34 tebrik ederim. 20 binlerde numaranız değil mi?
-
@Angel34 tebrik ederim gözünüz aydın
-
Onay maili geldikten kaç gün sonrasına randevu veriyorlar?
-
@tan numaran current olduğu bülten ne zaman ise bir ay sonra mülakata girersin
-
Current bültenleri gerçek zamanlı onay maillerine göre yavaş ilerlediği için sormuştum..21-22 binlere Ocakta onay maili gelmiş ama hala current değiller.. tahminim 2 ay gibi demek
-
@tan size daha doğru ve net bilgiler verilmesi için lütfen
️
Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676 -
merhabalar, Green card için davetiye gönderecekler doldurucak form nasıl olmalı? internette bir sürü form var kafam karıştı. link gönderebilir misiniz?
-
@hope34 sponsor olmasın bu sponsor başlıklı iletileri okuyun istersiniz
-
@hope34 nasıl bir davetiye?
-
@Muhtaradana allah mesut etsin mi yoksa ucundan azcık mı yazıyordur acaba
-
@Muhtaradana merhaba 29 binlere ne zaman sıra gelir tahmininiz var mı sanırım siz daha aşinasınız bu olaya
-
@turturine herhalde bu ay 25 ila 27 bin açıklanacak normalde bu açıklanacak bültendekiler nisanda mülakata girmesi lazımdı fakat evrak onayındaki aksamalardan dolayı şubat bülteninde aktif olan 14-21k arası talihliler Nisan ayında mülakatlarını yapacaklar, yani bültenle mülakatlar arasında maalesef bir aylık ileriye doğru bir kayma var
Eğer bu ayın 18 inde açıklanacak mart bülteninde cut-off 29 binleri geçmez ise büyük ihtimalle haziran ayında mülakatınızı yapabilirsiniz inşallah -
En son onay alan numara kaç acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@tan 22900 ler sanırım
-
@sembaloglu siz AOS mu yapıyorsunuz
, size net ve doğru bilgiler verilmesi için aşağıdaki linkte tarifi yapıldığı gibi
️
Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676 -
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben Principal Applicant'ın oğluyum ve DS 260'a girdiğim adresten taşındım (sadece ben). Email'e gönderdiğimiz Dosyalarımız onaylandı ve case no. Martta current olacak. DS 260 formunu açtırıp adresimi değiştirmemi mi tavsiye edersiniz yoksa hiç karıştırmasam mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum