DV2019 bekleme odası
-
Miami’de ki lavları gördünüz mü yanardağ aktifleşmiş
-
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
hawaii nere miami nere :)
-
@vecihi Dolar daha da yükselecek ne düşmesi.. Eniştenin emeklilik parasını göstericem bende. Eğer olmazsa arsa falan gösterince de oluyor sanırım. Olmuyorsa satarım yine giderim.
-
@hsndmn yani bi çıksında her türlü gideriz Allahın izniyle , gittikmi zaten dolar kazanıyoruz her türlü öderiz buradaki aldıklarımızıda:)
-
06 Ankara :)
-
@vecihi Zengin bir adam olmadığım halde en ufak maddi korkum yok. Gidince her türlü karşılarız buradaki zararı. Kredi bile çekmeye hazırım.. 😁
-
Bu ileti silindi! -
@hsndmn aynen şu an cebimde 5 tl param var , işsizim . Ama gideceğim parayı her türlü bulurum zerre şüphem yok. Çünkü bunu karşılayacağım çevrem var çok şükür.
-
@sinanoren DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
hawaii nere miami nere :)
Aynen yanlış olmuş ama ortada bir lav var sonuçta 😂
-
İnşallah çıkarsa sorun olmaz sanırım masraf filan. Hayırlısı nasip kısmet. Yoksa burda yazan yazmayan herkes farkında %1,5-2 çıkma ihtimalinin.
@tanti ’nin dediği gibi son 6 😁
-
Forum bu yaz buluşma yapmayı düşünüyor mu ? Özellikle kazananlar için faydalı olur.
-
@dilamadam DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba herkese. İyi forumlar. 15 mayısta malum siteye illaki bilgisayardan mı bakılıyor telefondan öğrenme şansım var mı sonuçları
Merhabalar, 15 Mayis aksami genelde site kilitleniyor o nedenle isteniz de bakamayabilirsiniz, ama 16 Mayis'ta telefondan kontrol edebilirsiniz :)
-
@mertkandohman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Forum bu yaz buluşma yapmayı düşünüyor mu ? Özellikle kazananlar için faydalı olur.
evet, insanlardan istek geldikce onayak oluyoruz, bu aralar vizelerini alan herkes yavas yavas ABD'ye goc ettigi icin sayi azaldi sanirim. Ama yeni sonuclar aciklandiktan sonra kesin bulusmalar olur. Forum bulusmalari icin lutfen facebook grubunu takip edin, oradan duyurulari yapiyoruz:
-
Ne zaman birşeyi çok isteriz ve hiç gerçekleşmez! Ne zaman istediğimiz şeyden vazgeçiriz ve gerçekten vazgeceriz, işte o zaman isteklerimiz yerine gelir. Bu seferde hareket halinde olan bir aracın arkasından havlayarak öfkeyle koşan bir köpeğin araç durunca ne yapacağını bilmeden olduğu yerde sabit duruşu gibi kalırız ortada. Haftalardır günlerimi yeşil kartin çıkışı ve benim Amerika'ya göç edişim ile ilgili hayallerimle doldu taştı. Çünkü ben her doğum günümde dilek olarak huzuru seçtim sadece huzur! 2 sene önce work and travel ile Amerika'da bulundum ve orada gerçekten huzur var yaşam var. Ama artık vazgeçmek zorundayim. Yoksa herşey gün ve gün yıl ve yıl benim için daha da zorlaşacak. Vazgecemesem bile artık umut etmek istemiyorum hiçbir hayalimin hiçbir parçasının gerçek olmasını. Ve anlıyorum artık bütünün bir parçası olmayı ve parçalardan bütün olmayı. Yani en iyi dileklerimle diliyorum ki bu forumda kime GC çıkarsa kendi adıma mutlu olacağım hiçbir kıskançlık duygusu gütmeden. Sonuçta hepimiz aynı duygusal savaşın yolcularıyız. Birileri istemeden de olsa fedakarlık yapacak ve o kişinin ben olmasında da hiçbir sakınca yok. Sağlıcakla kalın :)
-
@inparadox Kardeşim,abim,ablam, her kimsen bu yazın beni çok duygulandırdı.Başvuru yaparken aynı senin gibiydim ben de. Tek isteğim kafamdaki sesleri susturup düzenli bir hayat yaşamaktı.Şu an burada herşey yolunda, green card'ın bana çıkacağını da düşünmüyorum belki de istemiyorumdur artık bilmiyorum ama şuna emin olabilirsin kendimden çok sana çıkmasını istiyorum.Çünkü bu kartın şu an olan bana değil başvuruyu yaptığım dönemdeki bana çıkmalı yani sana.Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım.Umarım diğer doğum gününde başka bir dilek dilersin.
-
@inparadox vazgeçtiğin topraklar senindir. @jesus-christ 'e katılıyorum umarım diğer doğum gününde başka bir dilek dilersin.
-
@heleniki Toprak değil bu dünya bizim, bu evren bizim. Ama keşke topraklarımıza sahip cikabileceğimiz istihdamı sağlasalarda daha fazla duygularımızı arz edip harcamasak ve bizde yegane mutluluğu doğduğumuz yerde ölümümüzle tatsak.
-
@jesus-christ Teşekkür ediyorum yorumun ve ilgin için. Ama bana sadece kafanda ki sesleri nasıl susturduğunu öğretsen belki huzuru öğrenirim.
-
@inparadox siz benim " toprak" tan kastettiğimi yanlış anlamaşsınız. ama sizin baktığınız yerden bakınca haklısınız. yazdığımız o söz kutsal kitaplardan birinde geçer. ayrıca bir felfese olarak benimser bazı kişiler.yani bir hayalden artık tamamen vazgeçerseniz evren onu size verir gibi bişey. neyse.
-
@inparadox DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@jesus-christ Teşekkür ediyorum yorumun ve ilgin için. Ama bana sadece kafanda ki sesleri nasıl susturduğunu öğretsen belki huzuru öğrenirim.
Susturamadım,susturmak imkansız.Onları başka seslerle bastırdım :) Düşündüm derin derin acaba neler olursa hayatımda bu seslerden kurtulurum dedim. Plan yaptım,azim ettim ve gerçekleştirdim.Her şeyden önce kendine inan dostum hayat bu seslerle yaşayacak kadar uzun değil .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum