DV2019 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
@badman eğer basvuru yaptığın zaman ekran görüntüsünü aldıysan orada yazıyor başvurduğun tarih ve saat. Success! Yazısının altında.
-
Bu ileti silindi! -
@badman tam olarak ne yaptınız
-
Bu ileti silindi! -
@badman yok aramızda rahat olabilirsin 😁
-
@badman 😂 yok ben @likable ye gittiğinde beni de aldır demiştim sadece 😂 o şekilde iyilik yapacak iyi ablalar varmış demekki 🙂
-
Burdan sesimizi duyuralım 😁😂
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@badman 😂 yok ben @likable ye gittiğinde beni de aldır demiştim sadece 😂 o şekilde iyilik yapacak iyi ablalar varmış demekki 🙂
-
Bu ileti silindi! -
Telaşa kapılma az sakin. Mail adresini doğru girdinmi? Ekran görüntüsü çıktı vs almadın mı?
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@teacher ekran görüntüsünü almadım malesef.keşke alsaydım. Galiba ben gümledim.
-
Bu ileti silindi! -
@badman biz de iyi grubuz tanısan seversin bence 😄
-
@badman yapılabilir kardeşim mantıklı.
-
@tanti bugün bir harikasın dostum 😁
-
Bu ileti silindi! -
grubun geri kalanı nerede ses ver bekleme odası 😜
-
Varsa bir duble neşet ertaşını alırım 🙂 @likable
-
-
DOLAR 4,3325 % 1,52
EURO 5,1405 %1,00
ALTIN183,10 % 1,52
Kazansak ta gidemicez bu nedir ? Acilen dolar depolamak lazım , çıksa hemen alıcam 5000 dolar ..Düşmesini beklerken daha çok çıkıyor. -
Bugün filmi izledim yine mükemmel Equalizer Denzel Washington tavsiye ederim kafa dağıtmalık
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:Varsa bir duble neşet ertaşını alırım 🙂 @likable
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum