Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kazandıktan sonra yapılması gerekenler ?

Benzer Başlıklar

• Soyisim Değişikliği Yapıldıktan Sonra Greencard Talihlisi Olmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    247 Bakış
    crazycellsC
    @iwannapayattention, içinde söyledi: Soyisim Değişikliği Yapıldıktan Sonra Greencard Talihlisi Olmak Merhabalar ben herhangi bir şekilde evlilik yapmadım soy ismimi bazı sebeplerden dolayı değiştirmek durumundayım benim sorum şu yönde olacak; Ben DV2023 için başvurumu yapmıştım. Başvuru yaptığım zaman soy ismim eskiydi ve pasaportum da haliyle eskiydi birkaç hafta içerisinde soy ismim değişmiş olacak dolayısıyla pasaportum ve kimliğim de değişecek eğer Yeşil kart talihlisi olursam başvurum boşa mı gidecek? Sorun olmaz. Zaten resmi belgelerde tum bilgiler tarihleriyle gorunecegi icin basvuru anindaki isim ve soyisminiz de net sekilde bilinecektir. Bu karara dair mahkeme veya diger yasal belgeleri mulakatta yaninizda bulundurmayi unutmayin.
  • Sağlık raporunu sonradan almak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    12
    0 Oy
    12 İleti
    684 Bakış
    E
    @eynar çok teşekkür ederim detaylı açıklamalarınız için. Umarım doğru kararı verebilirim...
  • mulakatan sonra tekrar mulakata cagirildim.

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @mhepekiz mulakatan sonra tekrar mulakata cagirildim. içinde söyledi: Sona yaklaştıkça AP konusu mu arttı yoksa sadece tesadüf mü bu evham diyelim :) arkadaslar ceac'tan dosya durumunu kontrol edince, once durumun 'ap'ye sonra da 'onay'a donustugunu biliyor. Fakat buna ragmen son ay oldugu icin -bu sekilde olmasi beklenmesine ragmen- ap yazisi tedirginlige neden oldugundan, foruma durumu bildirip stresi azaltmaya calisiyorlar :) Ama soyle bir durum da var, bu tabii gercekten idari isleme kalanlar icin gecerli... 30 Eylul son vize basim tarihi oldugu icin, sonlara yaklasirken daha fazla kisinin idari islem sureci sonuclaniyor.
  • Bekar olarak başvurmak sonra evlenmek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    687 Bakış
    crazycellsC
    @halilsylmz sayin @smesut 'un soylediklerine katiliyorum ayrica su konuyu da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k