DV2021 Bekleme Odası
-
resmi site olan dvlottery.state.gov sitesi, dvprogram.state.gov olarak değişmiş. bu ne anlama geliyor sizce? özellikle sizin yorumunuzu merakla bekliyorum @crazycells
-
@travelleth, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
resmi site olan dvlottery.state.gov sitesi, dvprogram.state.gov olarak değişmiş. bu ne anlama geliyor sizce? özellikle sizin yorumunuzu merakla bekliyorum @crazycells
bir önemi var mı ? sitenin adının değişmesinin ?
-
@travelleth Bence site adının değişmesinin bir önemi yoktur.
-
Iyi geczler tatli ruyalar
-
Site adinin degismesinin anlami var bence ... demekki is lottery den yani sanstan cikmis bazi kurallari olan bir program haline donusmus....acik ve net ....
-
Irkcilik mahallenizdeki dukkanlara girince bile var Arab selami vermryince biyerleri Kalkiyo fahis fiyat cekenimi dersin tenrengine gore fiyat cekenmi dersin
-
Onu bilemem de gecen yaz Antalya'da restaurantlarda Turklere farkli fiyatli menu, turistlere farkli fiyatli menu vardi.
-
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Onu bilemem de gecen yaz Antalya'da restaurantlarda Turklere farkli fiyatli menu, turistlere farkli fiyatli menu vardi.
bakanlık güya bunun önüne geçmek için bir çok düzenleme getirmişti menüler ve fiyatları dışarı da asılı olma zorunluluğu tl ve dolar bazında 2 fiyatıda bulunmak zorunda vs vs ama yine türkiye ne bekliyorsun ki böyle insanların soyu tükenir mi ?
-
Günaydın sabah şekerleri
-
Herkese günaydın. Eskişehir'in ayazlı (-9) bir gününden selamlar. Mutlu haberler almak dileğiyle.
-
Günaydın dostlar.herkese güzel bir gün dilerim
-
@stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese günaydın. Eskişehir'in ayazlı (-9) bir gününden selamlar. Mutlu haberler almak dileğiyle.
Ankarada -7 idi arabanın camının ic tarafı bile buz tutmuştu 😬
-
@Arden, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın dostlar.herkese güzel bir gün dilerim
Sanada günaydın
-
günaydın gençler genç kalanlar herkese işinde ve okulunda olanlara kolay gelsin ve Cumamız mübarek olsun.
-
Herkese merhabalar,
Yeşil Kart Forum olarak siz sevgili üyelere muhabbet edebileceğiniz, gündemi tartışabileceğiniz, İngilizce'nizi geliştirmenizi sağlayacak ve Sayın @crazycells in de katılımları ile anlık soru cevap kanallarının olacağı Discord kanalımızı aşağıdaki link üzerinden; ister cep telefonunuzla isterseniz de bilgisayarınız üzerinden bağlanabilirsiniz. Herkes için bir şeyler var :)
Link: https://discord.gg/FJjKyDf -
Geçmiyor günler geçmiyor, kaldı 116 🙂
-
@vakkas-altiner teşekkürler efendim saolun
-
@fetihy Rica ederim ne demek
-
@profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Geçmiyor günler geçmiyor, kaldı 116 🙂
Saymayın ben saymıyorum nasıl geçtiğini anlamıyorum sayınca geçmiyor 🤯
-
-3 derece sabah saat 06:30.
Hava tahminlerine gore Cumartesi/Pazar gunleri +20 civari ama yagmurlu olacakmis. Iklim degisikligi kendini gosteriyor. Delaware'de Ocak ayinda +20 derece mucize gibi birsey :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum