DV2021 Bekleme Odası
-
delı gbı esiyiiiiii buralar yagmir yagirdee yagir ey mas. istanbul Beylikdüzü uçuyoruz
-
@gizemb kar var bizde
-
@gizemb 😂😂burada da gök delinmiş gibi yağmur yağıyor. Havanın kafası da benim gibi çok karışık🤣Bir yandan deli gibi yağarken bir yandan güneş var
-
@bidünya seninki bunalıma girmiş nisan ayında sanki :))
-
@haymatlos_ ejehehe öyle sanıyor herhalde:))
-
Bizdeki sabahki kar devam ediyor akşam artık bir kardan adam yaparız
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ee artık bir fotoğraf atarsın Beyhan bizde hasret gideririz😄
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ee artık bir fotoğraf atarsın Beyhan bizde hasret gideririz😄
Gene düşmezsem atarım biliyorsun öyle bir yeteneğim var ⛷⛷⛷
-
@asilelif dikkat et bak ikincisi iyi olmaz😂
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif dikkat et bak ikincisi iyi olmaz😂
Doğru söylüyorsun birde ben hem başkasının düştüğüne hem kendi düştüğüme çok gülerim tabi ağrısı geçtikten sonra 🤣🤣
-
salak kadın ya tuğba özay 80 milyona yılbaşı ikramiyesini 1 milyon olarak dağıtırdım ülke şahlanırdı demiş :)))) yanındaki düzeltiyor 1 milyon 80 kişiye gider 80 milyona 1 tl düşer diye :)))
-
@stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya Doğru söylüyorsunuz. Benim babama 1970'lerde Almanya çıkmıştı. Gitti, üç ay sonra yapamayacağım diye dönmüştü. Sonra da Hollanda çıktı. Bu sefer de çoluk çocuk diyerek kendisi gitmedi. "Şans kapıyı bir kere çalar" denir ama inanmam. Kapıyı kırana kadar o kapıyı çalmak lazım derim.
Bende Viyana universitesinden kabul almistim, okudugum okuldan yeni mezun oldugumda. Yas 22 idi o zamanlar. Babam "ne yapacaksin bu yastan sonra tekrar okuyup, eger kendi paran varsa git" demisti ve tabii ki param yoktu o zamanlar, gidememistim.
-
@haymatlos_ 80 Milyon TL ile ülke şahlanmaz o sadece sarayın giderini karşılar, ülke şahlandırmak için önce bağımsız Adalet sağlanması gerekiyor sonrası ise hayal edemeyeceğiniz kadar güzel bir ülke
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
salak kadın ya tuğba özay 80 milyona yılbaşı ikramiyesini 1 milyon olarak dağıtırdım ülke şahlanırdı demiş :)))) yanındaki düzeltiyor 1 milyon 80 kişiye gider 80 milyona 1 tl düşer diye :)))
Matematik herkese birgun lazim olur :)
-
@haymatlos_ kimlerle aynı havayı soluyoruz 😰 Allah yarabbim sen büyüksün
-
@MySea Sorun Matematikle ilgili değil, sorunları böyle çözümlemeler üretikleri için bu halde ülke
-
@Yunus-Tilki sorunu çözemiyor da matematik olsa o lafı etmez haa adalet isteği olsa öyle proğramlar yerine başka şeylerle bunu gösterirdi
-
@asilelif bende 🤣🤣🤣
-
@MySea delaware bankacılık sektörü gelişmiş ya amerikanın 2. küçük eyaleti ama anayasayı kabul eden ilk eyaletmiş başka bankacılık newyork dışında gelişmiş (yada finans muhasebe) diyeyim eyaleti var mı? ama hesaplı olacak :)))) yaşam maliyetleri
-
Matematik bilmenin en buyuk katkilarindan birisi, bizim analitik olarak dusunmemize yardim eder ve bir probleme veya soruna mantikli olarak yaklasarak cozum uretmemiz icin gerekli kabiliyeti saglar. Boylece problemleri cozmemiz ve gerekli cozumleri uretmemize katki saglar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum