DV2021 Bekleme Odası
-
........
-
@gokcell 1.8 m$
-
........
-
@gokcell ilgili bölümde var kasım ayından itibaren 1,8 oldu diye okudum 500 binlik olan da 900 bin mi ne olmuş 5 yılda bir enflasyon oranında artış
-
........
-
@gokcell asyadan girmiyormusun kuraya çıkması lazımdı bu kadar sürede sanırım orası da eu gibi zor
-
........
-
@gokcell ohio 🥰 memleketim olacak inşallah,
-
-
........
-
@haymatlos_ Planlamaciyim önden planımı yaparim, olmazsa revize ederim🤣
Plan program herşey hazır sadece çıkması kaldı artik
-
@aydemir çıksa plan yapacaz :))
-
........
-
@gokcell, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim planlar belli. Cikinca, ilk is bir motokaravan alip 1-2 sene tum Amerikayai gezmek. Sonra LA de takilmayi dusunuyorum.
Çıkınca ilk iş olarak bunu yapacaksan, derenin suyu iyi akıyor o zaman hocam. :))
Bu arada neredesiniz şu an siz çöl filan demişsiniz.
-
........
-
Öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun ,Benim aklıma bişey takıldı bilgisi olan varsa yanıtlayabilirmi?
Ben önlisans öğrencisiyim Başvuru yaparken öğrenim durumuna some universty yaptım sizce bi sorun olurmu ? Olursa da ds 260 değiştirebilirmiyim? -
........
-
@gokcell yeni yıla girerken içim rahatladı :) çok sağolun.
-
2020 dileğimi şuraya bırakayım bende. Seneye okuyup yeni yıl dileğim gerçek oldu yazabileyim amin 🎉
Sağlık herşeyin başı 🍀 Hepimize mutlu sağlıklı yıllar.
Gönülden dileyen herkes greencardlı olsun 🙏 -
Hepimizin hayallerinin 2020 de gerçek olması dileği ile,yeni yılınız kutlu olsun forumdaşlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum