DV2019 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
Bir askerde şafak sayarken bu kadar daralmıştım..bir de bu sene çekiliş sonuçlarına kalan günleri sayarken... umarım hepimiz için en iyi olan gerçekleşir.
-
https://www.youtube.com/watch?v=tea4CzpaE1E
Ben Green Cardı kaybedince ailem.
-
https://www.youtube.com/watch?v=rg4liKu1HaA
Bu sefer green cardı öyle bir istedim ki , Trump hayır diyemecek ? İstiyorum veriyor musun ?
-
@FreeWoRLD bu ülkeyi ilk defa duydum, o nasıl isim öyle :D
-
@ekpr evet hocam öyle olmuş, kusura bakma:)) Acemilik işte:)))
-
@FreeWoRLD @ekpr bence bu ülkeye girmek ABD'ye girmekten daha zordur:)) Olduğumuz yerde kalalım derim ben:)))
-
Günaydın.
İyi haftasonları.
Son👉10👈 gün arkadaşlar. -
@reader size de günaydın:)
-
Balıkesir olmuş :)
-
Günaydin
-
Gününüz aydın keyifleriniz yerinde olsun.
SON 10'a girmiş bulunuyoruz kemerleri bağlayın çünkü bundan sonrası epey hızlı geçecek 😊
-
Roket geri sayıma girdik 10 :)
-
Şu son bi kaç yılda özellikle türkiyeden göç çok ciddi gündemde. Cüneyt özdemirin göç adlı 8 serilik belgeseli veya sohbeti var izlenebilir. Bu nedenle daha fazla talep var green karta. Çogumuz maddiyattan ötürü gitmek istemiyoruz başka etkenlerden ötürü istiyoruz. İnşallah ben başta olmak üzere burda yazan türm arkadaşlara önden sıralar çıkar. İyi hafta sonları.
-
O gün geldiğinde heyecan dorukta olacak önce umut sürsün diye bakmayacağım sonra heyecana yenilip bakacağım kesin 🙂
-
Arkadaşlar merhabalar bende yeni uyelerinizdenim☺️
Bir sorum var sizlere
Biz eşimle bu yıl ilk defa başvuru yaptık yanlız şimdi kontrol ettiğimde eşimin Doğum tarihini 79 değilde 78 yazmışım bu elenme sebebi midir sizce😔 -
@egeada
Çekilişi kazanmanıza herhangi bir etkisi olmaz. Kazanırsanız DS260 formunda düzelterek giriş yaparsınız. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@smesut cok teşekkür ederim içimi serinlettiniz her ne kadar kazanma şansımız dusuk olsa ve de daha açıklanmamış olsa bile insan yine de tereddüt ediyor herşeyden tekrar tesekkurler😌
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum