Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
826 198 86.2k 153

Benzer Başlıklar

• adli sicil kaydı ne zaman isteniyor ?

2
    0 Oy
    2 İleti
    156 Bakış
    M
    1- Kazanmadan, hatta kazandıktan sonra mülakat süresi belli olana dek herhangi bir belge istenmiyor. 2- Eşiniz 1 yıldan fazla süredir hangi ülkelerde kaldıysa o ülkelerden alacaksınız. 3- TR vatandaşları için e-devletten alınması yeterli.
  • NİSAN AYI VİZE GÖRÜŞMESİ !!!

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    673 Bakış
    crazycellsC
    @ilhan-çolak NİSAN AYI VİZE GÖRÜŞMESİ !!! içinde söyledi: VİZE SIRA NUMARASI 17100 LERDE OLAN KİŞİLER , MAİL ALDILARMI YAZA BİLİRLER Mİ ? keyfinize gore baslik acamazsiniz forumda. Bu sorunun sorulabilecegi baslik zaten size birden fazla kez gonderildi. Forumu, tum uyelere saygi gostererek kullanmalisiniz. Forum duzenine saygi gostermediginiz surece sorularinizin cevaplanmasini beklemeyin. Herkes aptal mi; benzer problemleri tek bir konuda tartisirken, siz kendi sureciniz icin ayni soruyu surekli ayri bir baslikta ve buyuk harf kullanarak soruyorsunuz?
  • Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    TarkovskyT
    @Tarkovsky Merhabalar güncelleme geçmek istedim. Bugün davam sona erdi ve 5 ay hapis cezası+8300 tl de para cezası aldım. Yani hagb verdi ve hakim hiç birşeyini etkilemeyecek dedi. Umarım GC kazanırım ve onda da sorun olmaz. Benzer sorunu yaşayıp GC kazanan sürecini paylaşırsa sevinirim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Engelli Bireyler için Göçmen Vize Süreçleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    54
    0 Oy
    54 İleti
    8k Bakış
    S
    @crazycells merhaba kolay gelsin, ben işitme engelliyim green card kazandım ama engelli durumu konsolosluk vize mülakat nasıl sıkıntı varmı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k