DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş mökkem ne demek yazdığımız kelimelerin anlamını da yazacaktık
sağlam dayanıklı :)
-
Ben çay sigara yapmaya gidiyorum
ele hanbuna bak çay sigara içirmiş daha yazacamda neysee eheeehehehehehehehehe
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Maşallah hızınıza yetisilmiyor vesselam
kardeşim bildiğin gibi değil nasıl bir denkleme denk geldim kurban 7 bıçak ankara ve ben gerisini sen hesap et :)
-
Bakın sivas ın en karmaşık cümlesini kurucam size bu cümleyi ezberlemek için bayağı çaba harcamıştım boş böğrüne sumsugu bekittim mi soluğunu sapıtırım yani karın boşluğuna yumrukla vurursam nefesini keserim demekmiş ve kavgada söylenirmiş 🤣🤣🤣🤣
-
-
Bakın sivas ın en karmaşık cümlesini kurucam size bu cümleyi ezberlemek için bayağı çaba harcamıştım boş böğrüne sumsugu bekittim mi soluğunu sapıtırım yani karın boşluğuna yumrukla vurursam nefesini keserim demekmiş ve kavgada söylenirmiş 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂tekerleme gibi
-
@bidünya aynen hele bunu şiveyle söylüyorlar kavganın ortasında insanın gülesi gelir kavgayı bitirirsin 🤣
-
@asilelif 😆😆😆
-
@Oktay-İbiş hangi yörenin
-
erzurum gümüşhane bayburt hemen hemen ortak konuşmaları onların konuşmaları genelde. şuna bak diyeceklerin anbuna derler mesela.
nenen neydir gollik derler
ezen kıtlim derler
ermeni tohumu pi.ji
baban neydir
gırtlagime getirdin
neydisen
sufatın yiyim
çor
zukkum ye
gındıllanma :) -
Allah'ım nesenizi hiç bozmasın insallah
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
erzurum gümüşhane bayburt hemen hemen ortak konuşmaları onların konuşmaları genelde. şuna bak diyeceklerin anbuna derler mesela.
ezen kıtlim derler
ermeni tohumu pi.ji
baban neydir
gırtlagime getirdin
neydisen
sufatın yiyim
çor
zukkum ye
gındıllanma :)Çok acayip kelimeler var her yörede tercüman lazım😀muğlada öyle ama en çok garibime giden voyn kelimesi 🤔 naber, laaaan gibi seslenme çağırma anlamında bir ünlem😆
-
@dmrtkn amiin cümlemizin
-
@dmrtkn amin
-
@Oktay-İbiş sanki Yabancı dilde kelime öğreniyorum ki gibi hissettim
-
Bekleyin Siz yazmaya devam edin ben bir eczaneye gidip geliyorum
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ezen kıtlim derler
ermeni tohumu pi.ji
baban neydir
gırtlagime getirdin
neydisen
sufatın yiyim
çor
zukkum ye
gındıllanma :)Çok acayip kelimeler var her yörede tercüman lazım😀muğlada öyle ama en çok garibime giden voyn kelimesi 🤔 naber, laaaan gibi seslenme çağırma anlamında bir ünlem😆
:) çocukluğum kaynarcada geçti 90 a kadar yan kapı komşumuz bayburtlu idi oğluda benle yaşıt tabi mahallede oynamaktan eve girmeye vakit bulamazdık :) ALLAH uzun ömür versin annesi bizi çağırırdı yemeğe gitmezdik bu sefer ermeni tohumları ermeni pi.jleri derdi ne günlerdi be :)
-
@Oktay-İbiş 😂😂😂eski kadınlarda az değil ne çok laf biliyorlar.
-
@asilelif iyimisin
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş 😂😂😂eski kadınlarda az değil ne çok laf biliyorlar.
eskiler bir başkaydı özlü sözleri ömre bedeldi :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum