DV2021 Bekleme Odası
-
Millet nereye kayboldu beaaaa
-
@ozgurirade, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. İlk katıldığım konu da haliyle bu oldu. Umuyorum ki herkesin hakkında hayırlısı olur ve dilediği gerçekleşir. Bu sene GreenCard'a başvuran insanlardan biri de benim. İlk başvurum. Sizlerin de olduğu gibi benim de Amerika'da yaşamaya dair planlarım var. Forumda olduğunca aktif olmaya çalışıp sizlerle tanışmak istiyorum. Sevgiler.
Hoşgeldiniz, umarım hayalleriniz ve planlarınız birer birer gerçekleşir :) bol şans diliyorum.
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. İlk katıldığım konu da haliyle bu oldu. Umuyorum ki herkesin hakkında hayırlısı olur ve dilediği gerçekleşir. Bu sene GreenCard'a başvuran insanlardan biri de benim. İlk başvurum. Sizlerin de olduğu gibi benim de Amerika'da yaşamaya dair planlarım var. Forumda olduğunca aktif olmaya çalışıp sizlerle tanışmak istiyorum. Sevgiler.
Hosgeldiniz.. umarim sizinde dileginiz ve istekleriniz gerceklesir.. tabikide tanisabiliriz :) istersen biraz bi bahsedin kendinizden
Öncelikle herkese merhabalar, tabii ki bahsedeyim. ODTÜ'de okuyorum Gaziantepliyim daha önce Amerika'da Work and Travel programı ile 4 ay bulundum, sevdim. Okul artık bitmek üzere ve Amerika'da yaşama fikri hoşuma gitmeye başladı. Bakalım hayırlısı. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Umarım ki Amerika'da oturup sohbet etme imkanı buluruz. :)
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hosgeldiniz.. umarim sizinde dileginiz ve istekleriniz gerceklesir.. tabikide tanisabiliriz :) istersen biraz bi bahsedin kendinizden
Öncelikle herkese merhabalar, tabii ki bahsedeyim. ODTÜ'de okuyorum Gaziantepliyim daha önce Amerika'da Work and Travel programı ile 4 ay bulundum, sevdim. Okul artık bitmek üzere ve Amerika'da yaşama fikri hoşuma gitmeye başladı. Bakalım hayırlısı. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Umarım ki Amerika'da oturup sohbet etme imkanı buluruz. :)
Ne güzel :) ne okuyorsunuz efendim?demek work and travel ile 4 ay amerikada bulundunuz, cok güzel. Bende 2018 de amerikaya gittim ve dedimki evet burasi benim olmak istedigim yer.. hangi sehirde WAT yaptiniz?
-
@HPX iktisat okuyorum. Daha öncesinde Rapid City, SD de bulundum, fakat travel zamanı bayağı bir yer gezdim. Los Angeles, San Francisco, Washington, New York ve Boston da kısa süreler bulundum. Siz nerelerde bulundunuz? Turist amacıyla mı gittiniz?
-
@HPX iktisat okuyorum. Daha öncesinde Rapid City, SD de bulundum, fakat travel zamanı bayağı bir yer gezdim. Los Angeles, San Francisco, Washington, New York ve Boston da kısa süreler bulundum. Siz nerelerde bulundunuz? Turist amacıyla mı gittiniz?
Anladim, ne güzel. Ikimizde ayni kaderi paylasiyoruz, bende sizin gibi ögrenciyim. Industrial engineering in logistic. Ben new york da bulundum, turist amaciyla tabikide :) ocak 2018 de
-
Günaydın hayırlı sabahlar
-
-
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş 🖑🖑🖑
Edit : yukarıda çıkmamış galiba ama el emojisi koymuştum. Valla ne tokat ne dayak yedim ben 😌😌 kurban olurum ben onları verene, bir fiske görmedim ne anamdan ne babamdan, çok usluymuşum tabi o da var ☺️
sen cennetliksin o vakit :) bizim yediğimiz dayak herhalde edirneden karsa duble yol olurdu :)
-
selamun aleyküm sabah şerifleriniz hayr ola şerler def işlerimizi bereketli günümüz aydınlık ola. ALLAH yar ve yardımcımız olsun
-
@Oktay-İbiş günaydın abi hayırlı işler
-
@Rhonster günaydın teyzesinin 😬 sen nerdesin yav
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş günaydın abi hayırlı işler
eyvallah teşekkürler kardeşim sanada kolay gelsin....
-
@ozgurirade hoşgeldin bol şanslar
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
KRaL Hoşgeldin sefalar getirdin ;)
-
Nörüyon abi @Oktay-İbiş napıyorsun demek bugünün ilk yerel kelimesi benden 🤣
-
-
@HPX sağol ablam sanada hayırlı sabahlar iyi dersler Allah zihin açıklığı versin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum