DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş yoo o konuda ümidim yok ben oğlumu büyüteyim adam edeyim yalnız veranda da kahvemi yudumlar sokağa bakarım
yalnızlık ALLAH,a mahsustur öyle bir düşünceye kapılma....
-
@bidünya ya dün kuzenleri var kavga ediyor vs. yapma etme diyorum verdiği cvp niye yemekte bişey söylüyorum sanane ben bunları haketmiyorum da nerede hata yapıyorum onu bilemiyorum (sorgulasın hayatı derken babası hariç demeliymişim)
-
@Oktay-İbiş o düşünce 5 yıldır var bir 5 yıl daha olur o zamana kadar eleği asmış olurum zaten
-
gece barıştık anlaştık da ben çocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu bilseydim keşke :)
-
@bidünya ya dün kuzenleri var kavga ediyor vs. yapma etme diyorum verdiği cvp niye yemekte bişey söylüyorum sanane ben bunları haketmiyorum da nerede hata yapıyorum onu bilemiyorum (sorgulasın hayatı derken babası hariç demeliymişim)
elbette hiç bir anne baba haketmez ama bazen de onun tarafından bakmak lazım neden bu kadar tepkili diye tabiki ben tanımıyorum bilmiyorum yorum yapmak haddime değil ama çocuklar konusunda fazla hassas olabilirm o yüzden naçizane fikrim asla kırmak istemem
-
@Oktay-İbiş o düşünce 5 yıldır var bir 5 yıl daha olur o zamana kadar eleği asmış olurum zaten
gün doğmadan neler doğar hayat karşına neler çıkartır kimleri gösterir karamsar olma ;)
-
gece barıştık anlaştık da ben çocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu bilseydim keşke :)
hem çok zor çok gıcık çok yorucu olup aynı zamanda dünyanın en güzel şeyi bu sanırım
-
@bidünya ben hep onun tarafından baktım empati kurdum hak verdim neye mi annesinin yanında her gittiğinde farklı bir adam görmesini ben kendimi koydum onun yerine yapamam dedim ilgisiz psikolojik sorunlu birinin yanında olduğumu hayal ediyorum (evliliğimden bildiğim için) yine hak veriyorum onun da babamı üzmeyim demesini bekliyorum sadece oğlumun çoğu özelliğini seviyorum ben sadece dürüst ve faydalı bir insan olsun istedim hep tek amacım bu
-
@Oktay-İbiş abi görende seni anan pamuklara sardı sanar sanki benden daha az dayak yedin 🤣
-
@bidünya ben hep onun tarafından baktım empati kurdum hak verdim neye mi annesinin yanında her gittiğinde farklı bir adam görmesini ben kendimi koydum onun yerine yapamam dedim ilgisiz psikolojik sorunlu birinin yanında olduğumu hayal ediyorum (evliliğimden bildiğim için) yine hak veriyorum onun da babamı üzmeyim demesini bekliyorum sadece oğlumun çoğu özelliğini seviyorum ben sadece dürüst ve faydalı bir insan olsun istedim hep tek amacım bu
hepimizin tek amacı bu kimse sizin babalığınızı sorgulayamaz ama o daha küçük eminim yavaş yavaş anşayacaktır ve 12 yaşına gelene kadar hiç bir çocuğun mantıklı bir şey söylemesi ya da yapması beklenmez bilimsel olarak
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi görende seni anan pamuklara sardı sanar sanki benden daha az dayak yedin 🤣
8 yaşındayken annemin sigarasında bir tane alıp içtim bir kutu kibrit söndürdü elimde :) yılmadım yine içtim :) anamdan dayak çok yedim babadan yemedim anam sürekli bana kitleniyordu belkide bende onu çeken bir şey vardı :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
8 yaşındayken annemin sigarasında bir tane alıp içtim bir kutu kibrit söndürdü elimde :) yılmadım yine içtim :) anamdan dayak çok yedim babadan yemedim anam sürekli bana kitleniyordu belkide bende onu çeken bir şey vardı :)
hep annelerle yüz göz olmaktan bu ben size diyim babalar gidiyo tabi kadınklar yedi yirmidört bizle uğraşıyo sonuç dayak cenneten çıkma:grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:
-
@Oktay-İbiş he ya bu anaların bizle sorunu neyse artık
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
hep annelerle yüz göz olmaktan bu ben size diyim babalar gidiyo tabi kadınklar yedi yirmidört bizle uğraşıyo sonuç dayak cenneten çıkma:grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:
aynen kocalarına yapamadıklarına çocuklarına yapıyor pisikopat anneler :)
-
@Oktay-İbiş aynen ya
-
@Oktay-İbiş he ya bu anaların bizle sorunu neyse artık
ana yüreği yok efendim cennet annelerin ayaklarının altında la bana ayaklarının altı ilede vurdu gazaptan acıdan başka bir şey görmedim :)
-
aynen kocalarına yapamadıklarına çocuklarına yapıyor pisikopat anneler :)
evet :))
-
@Oktay-İbiş aynen ya
ben biliyordum zaten o pisikoloji ile büyüyen anne adayıda kendi çocuğuna yapar :) pisikopatlar :)
-
@Oktay-İbiş aynen ya
ben biliyordum zaten o pisikoloji ile büyüyen anne adayıda kendi çocuğuna yapar :) pisikopatlar :)
neyseki bizimle beraber o devir kapanmıştır diye umut ediyorum :))
-
@Oktay-İbiş aynen ya
neyseki bizimle beraber o devir kapanmıştır diye umut ediyorum :))
siz en son kalan tayfasınız herhalde sizden korkulur :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum