DV2021 Bekleme Odası
-
@HPX emekli hak ettim de Yaşa takıldım
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX emekli hak ettim de Yaşa takıldım
Anladim efendim.. eger sizin icin sorum uygun ise, yasinic kacdir efendim?
-
@asilelif gençsin ne emekliliği
-
@bidünya bak sen gelmedin yaprak sarmasını da yetiştirmedim. Kaldı hafta içine
-
@HPX 1979 luyum
-
akşam olsada evet gitsek :)
-
@haymatlos_ teşekkür ederim ama ev hanımlığını tercih ederim
-
@Oktay-İbiş keşke
-
@HPX 1979 luyum
Anladim :) Ozaman size abla demem daha münasibtir.. sizin icin sakincasi yoksa
-
@HPX ne demek tabiki diyebilirsin sen 25 yaşındasın değilmi kardeşim sayılırsın memnun olurum. Teyze demede 🤣
-
@asilelif gençsin diye dedim meslek olarak dememiştim :)
-
@haymatlos_ teşekkür ederim
-
-
@Oktay-İbiş sende abla diyebilirsin aslında formdaki herkes abla dese daha güzel olur bende bazılarınıza kardeşim bazılarınıza abi derim
-
@bidünya bak sen gelmedin yaprak sarmasını da yetiştirmedim. Kaldı hafta içine
vah bacım komşuya gittim onunkini sardık haftaya da sana geleyim şimdidden valizi hazırlayım anca gelirim :grinning_squinting_face:
-
@HPX ne demek tabiki diyebilirsin sen 25 yaşındasın değilmi kardeşim sayılırsın memnun olurum. Teyze demede 🤣
Hahaha yok abla estagfurullah ne teyzesi :-) daha gencsin sen
-
teyze diyen bi @Rhonster ımız var zaten :grimacing_face:
-
@Oktay-İbiş sende abla diyebilirsin aslında formdaki herkes abla dese daha güzel olur bende bazılarınıza kardeşim bazılarınıza abi derim
siz benden baya yaşca büyüksünüz teyze desem olurmu :) annem dediki senden daha büyük yaşı ilerleyen lere teyze amca dayı de dedi :)
-
@bidünya Aşk olsun bacım buralara kadar gelmiş yaprak mı Saldırırım ben seni gezmelere götürürüm 🤗
-
@bidünya he ya 😟😟
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum