DV2021 Bekleme Odası
-
@bidünya kız kıza kaldık 🤣🤣🤣🤣
-
@bidünya banucum bende sana merak ettiğim bir soru sorayım eniste eve her gun çiçek getiriyormu
-
@bidünya bu soruyu aşçı arkadaşlarada soruyorum evde yemek yaparmisimiz diye kesinlikle yapmayız diyorlar 🤣
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya banucum bende sana merak ettiğim bir soru sorayım eniste eve her gun çiçek getiriyormu
Yok getirmez ben istemem zaten bıktım ayol :D
-
@bidünya 🤣🤣🤣🤣
-
@bidünya benim ufaklık 3 yazmayı öğrenmiş gidip onunla 3 çalışmam lazım size iyi akşamlar kendinize iyi bakın
-
@bidünya 🤣🤣🤣🤣
ancak özel bir günde filan getirirdi arada o da öyle sıradan bişey olmaz tasarım olurdu onu da
getirmez oldu artık miadımız doluyomu ne :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
napiyim demet demet kova kova çiçek görüyorum her gün -
@bidünya benim ufaklık 3 yazmayı öğrenmiş gidip onunla 3 çalışmam lazım size iyi akşamlar kendinize iyi bakın
oo işin çok hadi kolay gelsin size :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@bidünya daha çok gençsin aşkolsun ne miadı
-
@bidünya tekrar iyi aksamlar
-
biz 30 sene çalıştık hala eşşek gibi çalışıyoruz bize gel seni emekli yapalım diyen yok :)
-
@Oktay-İbiş çalışan demir pas tutmaz daha dur abi seninle Kentucky de at tımarlıcaz 😂😂
-
Suuuu meshur grubunuza benideeee dahiiiill ediiin hahaha 🤗😃
-
@HPX grup yıkılıyoooo. 😂😂 Oktay abi döktürüyo 😂😂
-
@Mrfirat aman aman allah bozmasin kardesim 😂😂😂
-
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş çalışan demir pas tutmaz daha dur abi seninle Kentucky de at tımarlıcaz 😂😂
kardeşim at işi sakat bir tekmik atar mazallah amele sümüğü gibi yapıştırır bizi :)
-
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX grup yıkılıyoooo. 😂😂 Oktay abi döktürüyo 😂😂
yıkılmadık ayaktayız diyecemde harbi harbi yıkılıyor kopuyoruz ufaktan :)
-
@bidünya çok ilginç, bu kış başı biz de koton kids e girdik oğlumla, ben ona mont bakarken o da kendine bir şeyler bakıyordu, almış bir sweatshirt anne bunu çok beğendim alalım mııı dedi, bedenine baktım tamam alalım dedim, kasada bir baktım brooklyn yazıyor, bunda pek birşey yok tabi zaten çok fazla giyisinin üzerinde usa şehirlerinin isimleri yazar da, tuhaf olan her sene oğluma alınan veya hediye gelen giyisilerin en az birinin üzerinde brooklyn yazar 😂😂 işaret arayana işaret çok bacım 👍🏻
-
Iyi aksamlar herkese
-
iyi geceler kasımı gömdük 150 gün kaldı. Yılbası geldimii gerisi gelir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum