DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş eski beşiktaşlı şimdi evertonda oynuyor
90 dk koşanlardan :) memlekette zaten ya topçu ya popçu yada siyasetçi olacaksın demişler :)
-
@Muhtaradana şöyle bir makina ile çalışmak ne tatlı olurdu :)
https://www.youtube.com/watch?v=51lLmJqoE6Y -
@Oktay-İbiş fazla binaya yanaşmadan uzaktan uzaktan gayet güzel olurdu 😀
Ama ustamız ince çalışıyor -
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş fazla binaya yanaşmadan uzaktan uzaktan gayet güzel olurdu 😀
aynen ben 99 depreminde 8 katlı bina yıkmıştım samsung 350 ile hiç unutmam derince 60 evlerde. yıkım işi riskli her operatörüm diyende yapamaz nerden nasıl başlayacağını bilmeli. ekskavator deneyimin varmı kardeşim yoksa sadece jcb mi?
-
böylesi bir makina ile yıkım yapmak bana zulüm gibi geliyor bu ne ya :)
-
@Oktay-İbiş loder, mini yükleyici, beko-loder, ve mini eksavatör deneyimim var, ama her zaman büyük tonajlı makineleri sevmişimdir, ama bir türlü çalışmak nasip olmadı, şantiyede hertürlü makine vardı, istesem çıkardım belki, ama arkadaşlık, dostluk, muhabbet ve iş yoğunluğundan dolayı fazla fırsatımız olmuyordu sanırım, düşünemedik bu makinelerde fazla deneyim kazanmayı😀
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş loder, mini yükleyici, beko-loder, ve mini eksavatör deneyimim var, ama her zaman büyük tonajlı makineleri sevmişimdir, ama bir türlü çalışmak nasip olmadı, şantiyede hertürlü makine vardı, istesem çıkardım belki, ama arkadaşlık, dostluk, muhabbet ve iş yoğunluğundan dolayı fazla fırsatımız olmuyordu sanırım, düşünemedik bu makinelerde fazla deneyim kazanmayı😀
büyük makina her zaman iyidir güzeldir inşallah çıkarsın. özellikle cat 345 volvo 460 yada hitachi 450 / 530 harika. kamyona 5 kova malzeme at gönder :)
-
@asilelif @Oktay-İbiş kıskandım mı hayır ne alaka :)
Bu dostluk birgün bir buluşmaya taçlanır inşallah kıskanma hep beraber @haymatlos_
-
@Hyller hepimiz gidersek orada aynı apartmanda yaşar gideriz :)
-
@Hyller hepimiz gidersek orada aynı apartmanda yaşar gideriz :)
Çocuklar da hiç sıkılmaz ama biz huni takarız @haymatlos_
-
@haymatlos_ ne kıskanması ben öyle bir sey demedim ki gene hangi yazıyı kaçırdım yaaaaa😳😳😳
-
@asilelif kıskanan pardon kıskanmayan benim :) sorun yok zaten hepimiz bir apartman kiralayacaz topluca
-
@haymatlos_ ayyyy ne güzel olur @Oktay-İbiş abide apartmanın altına dükkan açar walmart costco uğraşmayız 🤣🤣
-
@asilelif yönetimin apartman altına market açılmasına izin vereceğini sanmıyorum :)
-
@haymatlos_ Bir şansımızı deneyelim ne kaybederiz 🤣🤣🤣🤣
-
Mektubun 2019 ile başlayan Case Number (Case Numarası) üzerinde bulunan EU Türkiye'nin içinde bulunduğu Avrupa bölgesini ifade ederken 0'dan sonraki numaralar sizin kaçıncı sırada olduğunuzu belirtir. Bu mektubu gördükten sonra DS260 formu başta olmak üzere tüm işlemlere hızlı bir şekilde başlanması gerekmektedir.
Case number da yazan numaralar ne anlamda bakayım bi dedim sonra burda da duruversin dedim 🙈
-
@Hyller hepimiz ilk binde yer alsak keşke :)
-
@Muhtaradana siz formu hemen doldurmuşsunuz gördüğümüz kadarıyla 😊😊
@haymatlos_ keşke keşke önce bir kazanalım beklemeye razıyım -
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ ayyyy ne güzel olur @Oktay-İbiş abide apartmanın altına dükkan açar walmart costco uğraşmayız 🤣🤣
tabi tabi canım ne demezsin bende diyordum amerikada acaba ne iş yapsam diye hatta kapınıza kadar poşetleri bıraktırırım. bir daha market açarsam oktay değilim :)
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ Bir şansımızı deneyelim ne kaybederiz 🤣🤣🤣🤣
bence sen şansını zorluyorsun kardeşim demedi deme :) nedir siz bayanlardaki bu market hastalığı market yok costco mostcoda yok gidin başka yerden alın kardeşim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum