DV2021 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya evet h1 vizesine de bakmıştım, süre olarak yani vizeyi alabilme süresi olarak daha makul ama sadece çalışma vizesiyle kıta değiştirmek pek sıcak gelmedi bize, yani ucunda (5 veya 6 yıl sonraydı sanırım) greencard olsa bile garantisi yok, o yüzden bu da bize uygun gelmedi 😏
Evet çok haklısınız özellikle evli olanlar için daha büyük sıkıntı. Garantisi de olmayınca düzeni bozup gitmek zor. Ama biz kendi işimizi yaptığımız için ben burda idare edip eşimi gözden çıkarıcam galiba, gitsin biraz çalışsın gelsin😅
-
@stras bize aynı mail adresini vermişssiniz size greencard vermiyoruz ve sonsuza kadar abd ye girişinizi yasaklıyırouz gibi saçma bir cümle duyucağınızı hiç zannetmiyorum :D o yüzden bence endişelencek bir konu yok umarım hayelleriniz gerçek olur :)
-
@bidünya işte bu 💪🏻👏🏻😀😀
-
@kartalveat forumun arama kutusuna “adres” yazdığınızda çıkan başlık;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek
Ayrıca bu aramayla, bu konuda yani adres belirleme konusunda sorulmuş yazılmış çokça ileti görebilirsiniz, fikir verir size.Bir de greencard ınızın basılabilmesi için hem uscis fee ödemesini yapmış olmanız hem de usa e giriş yapmış olmanız gerekmekte. Yani ödemeyi aylar öncesinden yapsanız da, siz usa e giriş yapmadan posta kutunuzda sizi bekliyor olamaz. Ayrıca posta kutusu adresi verilmesi uygun görülmüyor, bilginize.
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
Selamunaleyküm Cümleten Günaydın çalışanlara ALLAH kolay kolaylık versin evde olanlara ALLAH sabır versin benim gibi esnaflık yapanlarıda ALLAH bildiği gibi yapsın. :)
-
@dmrtkn @Oktay-İbiş günaydınlar.
Amin abi amin😂Allah razı olsun -
Günaydınlar hayırlı sabahlar
-
@aysegul 😂😂😂
-
@bidünya banucum çocukları gönderdin kahve içiyorsun degil mi? 🤣
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya banucum çocukları gönderdin kahve içiyorsun degil mi? 🤣
yok önce bi çayımı içeyimde iyice 😂😂😂sonra kahve😄ama sabahın bu sessizliği muhteşem🙈
-
@bidünya benim yerimede kahve iç afiyet olsun
-
@asilelif çok teşekkür ederim😊sen kahvecisin galiba☕️
-
@bidünya sabahları evden çıkmadan o dar alanda bir bardak filtre kahve içiyorum yetistiremessem kahve termosuna koyup serviste içiyorum anca kendime geliyorum
-
Serviste rahat rahat içiliyor nede olsa ankara trafiği nereye gitsen 1 saat 🤣
-
@Oktay-İbiş abi sen ne yaptın çayını demledin mi
-
@akıf_turk Cevabınız için teşekkür ederim.
-
@aysegul Teşekkürler.
-
@asilelif hejehe bir saatte kaç kahve içilir😀😀😀bende kahveyi çok seviyorum ama çayı daha çok seviyorum🤗
Geçenlerde bir yerde görmüştüm dört elementin meydana getirdiği en güzel şey diye
Toprak+hava+su+ateş= ÇAY🥰
Valla doğru tespit
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum