Case 39 bine ekmek cıkmayacak degilmi
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş aleyküm selam hadi bakalım hayırlı bol kazançlarınız olsun
eyvallah teşekkür ederim besmeleyi çekip Ayetel Kürsi,yi okuyup açtık dükkanı gayret bizden taktir ALLAH,tan inşallah. cümlemizin işleri bereketli hanesi huzur dolu olsun.
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın herkese sağlıklı mutlu hayırlı sabahlar
Günaydın ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
-
Günaydınlar....
Foruma yazmasamda hergün girip bakıyorum.mayıs ayınada daha çok var.heyecanla bekliyorum.umarım bu sefer kazananlardan oluruz.
Amerikaya gitmeyi çok istiyorum.en azından çocuklarımızın geleceği için gitmem lazım -
günaydın,herkese mutlu problemsiz bir gün dilerim
-
@baron40 Kardeşim bu mailin sonucu ne oldu?bizlere böyle bir mail gelmedi bilgi verirseniz sevinirim.
-
B
baron40 15 Kas 2019 11:17
Skip to main content
Department of State Seal
U.S. Department of State
Bureau of Consular Affairs
eDV AES: 12.6
Electronic Diversity Visa Lottery
Thank You!
The DV-2021 Diversity Visa program registration period was between October 2, 2019 and November 5, 2019. All submission processing at this web site has finished.DV Entrant Status Check
2021 Entrant Status Check
DV-2021 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 5, 2020. The DV-2021 registration period opens on October 2, 2019, and closes on November 5, 2019. DV-2021 Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2021.
2020 Entrant Status Check
DV-2020 Entrants have until September 30, 2020 to check the status of their entry through this website. The DV-2020 registration period was from October 3, 2018, until November 6, 2018.
Click the link below to check DV-2021 and DV-2020 Entrant Status.PAPERWORK REDUCTION ACT: Public reporting burden for this collection of information is estimated to average 30 minutes per response, including time required for searching existing data sources, gathering the necessary documentation, providing the information and/or documents required, and reviewing the final collection. You do not have to supply this information unless this collection displays a currently valid OMB control number. If you have comments on the accuracy of this burden estimate and/or recommendations for reducing it, please send them to: [email protected].
CONFIDENTIALITY STATEMENT: The information asked for on this form is requested pursuant to Section 222 of the Immigration and Nationality Act. INA Section 222(f) provides that visa issuance and refusal records shall be considered confidential and shall be used only for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States. Certified copies of visa records may be made available to a court which certifies that the information contained in such records is needed in a case pending before the court.
PRIVACY POLICY: For information on the Department of State’s privacy policy, regarding the nature, purpose, use, and sharing of any Personally Identifiable Information (PII) collected via this website please click here.
USA Gov
This site is managed by the Bureau of Consular Affairs, U.S. Department of State. External links to other Internet sites should not be construed as an endorsement of the -
Günaydınnn herkese güzel bir gün geçirmesi dileğiyle

-
Günaydın mutlu sabahlar. NBA de takım olayı bende yıllar önce bitmiş olsa da bu dönem takim ve takım ruhundan ziyade oyuncu bazlı takım takibine dönüştü. Her duygu yerini farklı duygulara bırakıyor. Aidiyet duygusu günümüz profesyonellerinde kalmayınca maalesef bendeki durum bu.
Ama kendi adıma herşey bulls ile başladı bende Jordan bırakınca da bitti
-
@sadikcagan inşallah efendim hakkınız da hayırlısıyla

-
Günaydın arkadaşlar herkese güzel mutlu bir gün diliyorum. Okul tatil olunca ben biraz geçe kalıyorum galiba
okul açılsada normale dönsek

-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
selamun aleyküm cümleten günaydın gününüz neşeli işleriniz bereketli olsun hayırlı işler bol kazançlar.
Hayırlı işler bol kazançlar abi çalışan herkese kolay gelsin
-
Evet dünkü konuşmamız işe yaradı eksik olmasına rağmen Golden state yendi şeytanın bacağını kırdı
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
selamun aleyküm cümleten günaydın gününüz neşeli işleriniz bereketli olsun hayırlı işler bol kazançlar.
Hayırlı işler bol kazançlar abi çalışan herkese kolay gelsin
Teşekkürler Kardeşim bilmukabil şu zamanda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey hayırlı bir iş ve neşeli ve güzel geçen güzel pozitif bir gün

-
Günaydın arkadaşlar herkese güzel mutlu bir gün diliyorum. Okul tatil olunca ben biraz geçe kalıyorum galiba

okullarda olmasa ne olucak bu haliniz herhalde cinnet bıkkınlık stres
ALLAH öğretmenlere sabır versin tabii siz Cennetin asıl sahiplerinede... bol neşeli mutlu bir gün dilerim herkese. -

ALLAH öğretmenlere sabır versin tabii siz Cennetin asıl sahiplerinede... bol neşeli mutlu bir gün dilerim herkese.
evet abi Allah onlardan razı olsun. Okul bizi paklıyor valla. Çocuklar da alışmış evde darlanıyorlar okul açılsın diye gün sayıyorlar
-
@Oktay-İbiş bu sene birde bu ara tatil bu çıktı amacı neyse artık.kalite artırmak yerini boş işlerle uğraşıyor milli eğitim.
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş bu sene birde bu ara tatil bu çıktı amacı neyse artık.kalite artırmak yerini boş işlerle uğraşıyor milli eğitim.
evet çok tartışmaya açık bir konu bu. bize eskiden öğretmen ödev verdiğinde kütüphanelere koşar araştırır bulur notlar alırdık. şimdikiler int girip kopyalayıp hemen yazıcıdan çıktısı alıp veriyorlar. unutmadan birde milli değerimiz olan yerli malları haftası vardı gün geçtikçe her şey unutuluyor aslımızdan değerlerimizden uzaklaşıyoruz...
-

ALLAH öğretmenlere sabır versin tabii siz Cennetin asıl sahiplerinede... bol neşeli mutlu bir gün dilerim herkese.
evet abi Allah onlardan razı olsun. Okul bizi paklıyor valla. Çocuklar da alışmış evde darlanıyorlar okul açılsın diye gün sayıyorlar
sizinde işiniz zor kardeşim hem ev hem çocuklar hemde ütü bulaşık çamaşır vs kolay değil.
-
@Oktay-İbiş abi boşuna demiyorlar cennet annlarin ayaklarının altındadır diye
-
@bidünya oh valla iyi yapıyorsunuz bizde pek bir değişiklik yok biri gene dershaneye diğeri kreşe ben sabahın köründe işe valla evi özlüyorum resmen. Anam beni ev hanımı doğurmuş da söylemeyi unutmuş

Benzer Başlıklar
130
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k