DV2021 Bekleme Odası
-
@kivo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya belki takip ediyorsunuzdur. Ben araba satıyorum ve benim çalışma saatlerim çok yoğun. Sabah 9 da başlıyorum akşam nerdeyse 9-10 cumartesi de dahil. Pzar günleri de ailemle geçiyor. Bugun yarın derken bir bakmışız son videodan bugune epey geçmiş :) gerçi biraz yeni konseptin hazırlığını da yapıyorum bu sebeple de biraz uzadı.. eğer becerebilirsem abd yi anlatan kanallarda daha önce hiç yapılmamış bir şeyler yapcağım. Tabi becerebilirsem :)
Tabi tabi biliyorum Kıvanç bey. Çok haklısınız uzaktan davulun sesi hoş bize😀 kimbilir gelebilirsek belki bizim anamızı babamızı aramaya vaktimiz olmayacak. Ama tabi özellikle forumdan arkadaşların paylaşımları ve videoları bizim için daha gerçekçi ve değerli. O nedenle bekliyoruz haliyle. Eminim güzel işler çıkartırsınız. Takipteyiz👍
-
@Oktay-İbiş yazdıklarınızın altına kocaman bir den den koyuyorum 😁😁
Bekar zamanlarımda çalışıyorken de (babamın vefatından sonra tabi) evlendikten sonra da eşimle hem kendi kendimize yaptık herşeyimizi.. ailelerimizden tek bir çöp istemedik, dişimizden tırnağımızdan artırıp birirktirdik hep, düğün istemedik, takı seti vs almadık, bunlar yerine ev sahibi olduk kafamız rahatladı, eşimin işinin haricinde atolyemizde hem keyfine hem iş olarak işler yaptık ek gelirimiz oldu, herşeyi birlikte yapiyoruz 20 yıl oldu (bunun 7si evlilik gerisi flört😂😂😂😂😂), sonradan taşındığımız evin bütün tadilatını mutfak dolaplarına su tesisatına iç doğalgaz tesisatına kadar kendimiz yaptık(eşimde olmayan makina alet edevat yoktur), severiz birlikte çalışmayı😍
eşimin ailesinden kimse yok bir babası var, kayinvalidem rahmetli oldu, benim de ailem sülalem karşıda, annem sağolsun hiç yalnız bırakmaz bizi, onun haricinde pek kimseyle görüşemiyoruz başkaca ev içi sebeplerle, çok kendi başımıza bir hayatımız var, hep kendimize yettik yani, ve bununla duyulan gurur da başkadır, siz de bilirsiniz 👍
O yüzden oralara gidince de başımızın çaresine bakabileceğimize inancım tam, eşime güvenim fazlasıyla var zaten, birbirime destek olamasak o zaman sıkıntı işte😏 -
@aysegul teşekkürler efendim bişey yapmıyorum olduğumu düşündüğümü söylemek dışında
-
Anam öyle uzun yazdım ki başını unuttum, niye yazdığımı da unuttum 😂😂😂😂
-
@aysegul soğuk olmasın ayaz vs. denize yakın olsun ayrıca iş imkanı olsun birde insanı anlayışlı olsun (bu dediğim yere forumdakiler de gelsin )
-
@aysegul 😂😂😂
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş yazdıklarınızın altına kocaman bir den den koyuyorum 😁😁
Bekar zamanlarımda çalışıyorken de (babamın vefatından sonra tabi) evlendikten sonra da eşimle hem kendi kendimize yaptık herşeyimizi.. ailelerimizden tek bir çöp istemedik, dişimizden tırnağımızdan artırıp birirktirdik hep, düğün istemedik, takı seti vs almadık, bunlar yerine ev sahibi olduk kafamız rahatladı, eşimin işinin haricinde atolyemizde hem keyfine hem iş olarak işler yaptık ek gelirimiz oldu, herşeyi birlikte yapiyoruz 20 yıl oldu (bunun 7si evlilik gerisi flört😂😂😂😂😂), sonradan taşındığımız evin bütün tadilatını mutfak dolaplarına su tesisatına iç doğalgaz tesisatına kadar kendimiz yaptık(eşimde olmayan makina alet edevat yoktur), severiz birlikte çalışmayı😍
eşimin ailesinden kimse yok bir babası var, kayinvalidem rahmetli oldu, benim de ailem sülalem karşıda, annem sağolsun hiç yalnız bırakmaz bizi, onun haricinde pek kimseyle görüşemiyoruz başkaca ev içi sebeplerle, çok kendi başımıza bir hayatımız var, hep kendimize yettik yani, ve bununla duyulan gurur da başkadır, siz de bilirsiniz 👍
O yüzden oralara gidince de başımızın çaresine bakabileceğimize inancım tam, eşime güvenim fazlasıyla var zaten, birbirime destek olamasak o zaman sıkıntı işte😏hayat zor ve kısa nerde ne olacağı hiç belli olmuyor. uzun uzun yazıcamda müşteriler habire cola nerde yağ nere süt nerde diyor :)
-
@Oktay-İbiş 😂😂 kolay gelsin
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş 😂😂 kolay gelsin
Teşekkürler tam bir şey yazıcam bir soru soruyorlar ne yazacağımızda unutuyorum konsantrasyonumuda bozuyor :)
-
@Oktay-İbiş yok plano da gezmiyoruz vakit bulunca direk yeni yerler geziyoruz 😂
-
@Oktay-İbiş Oktay abi Newyork nerde, Austin nerde, houston nerde? 😂
-
@bidünya çok çok teşekkürler
-
@Hasan-HASAR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Oktay abi Newyork nerde, Austin nerde, houston nerde? 😂
Hasanım ben karışık adamım :) ilk gideceğim yer new york diye düşünüyorum daha sonra ailemle yaşamak için houston düşünüyorum. :)
-
@kivo Bende sizi son 1 aydır takip ediyorum Kıvanç abi. Vereceğiniz en küçük bilgiseli bile bizim için o kadar değerli ki. Umarım yeni konseptinizde de başarılı olursunuz. Bizde sizleri arkadaş ve dostlarımıza önermekten mutluluk duyarız. Kolaylıklar gelsin.
-
@Hasan-HASAR çok teşekkürler Hasancımm
-
@Hasan-HASAR çok teşekkürler Hasancımm
aklıma geldi sorayım hemen :) eskiden almayadan gelenler çikolata getirirdiler :) diyelimki Türkiye,ye geliceksin akraba ana baba ziyareti :)
-
@Oktay-İbiş Valla çok farklı düşünmüyoruz abim. Bende yakınlarımın yanına gideceğim yüksek ihtimalle Virginia'ya sonrasında Austin yada Houston tarafı. Kimbilir belki birgün orada yollarımız kesişir :)
-
@Hasan-HASAR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Valla çok farklı düşünmüyoruz abim. Bende yakınlarımın yanına gideceğim yüksek ihtimalle Virginia'ya sonrasında Austin yada Houston tarafı. Kimbilir belki birgün orada yollarımız kesişir :)
inşallah kardeşim benim inşallah. planlarım farklı ilk etapta mesleğimle ilgili (işmakinası operatörlğü ve tır şoförlüğü )ama büyük ihtimal 2 sene tırla çalışmayı düşünüyorum yalnız ve tek olarak belki biraz zorlanıcam ama mecbur katlanıcaz. daha sonra iyi bir yer ve güzel bir ev kiralama yada aldığımda ailemi getiricem. çok detaycı olduğum için çok hassas davranıyorum.
-
@Oktay-İbiş kendimi getireceğim 😂
-
@Oktay-İbiş kendimi getireceğim 😂
demekki amerikadan kendini getirmek yetiyor :) alamanydakiler daha insaflıymış :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum