DV2021 Bekleme Odası
-
@Hasan-HASAR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Çok geçmiş olsun abi. Duygusal insanlarız vesselam. Sosyal medya da nelerle karşılaşıyoruz kahroluyorum her defasında. ALLAH tüm şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun
amin kardeşim inşallah.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Geçen sene 352. sayfaya gelen gün 7 mayıs çekiliş günü :) şuan 352. sayfadayız Kasım ayı henüz bitmedi :)
Bende sen yazmadan onu dusundum Selçuk , şimdi üye olan biri bütün mesajları okumaya kalksa 7000 kusur mesaj var 5 Mayıs'a kadar anca okur 😁
-
@Hasan-HASAR amin
-
@dmrtkn @Nothing-Man böyle daha iyi değil mi sizcede ne güzel kendi kendimizi yiyecegimize birbirimizi yiyoruz 🤣 işin şakası ben gruptaki arkadaşlarla sohbet ettigim için çok mutluyum. Bu arada Allah kimseyi evladıyla sınamasın Allah butun hastalara şifa versin sizlerede geçmiş olsun arkadaşlar
-
@dmrtkn kesinlikle katılıyorum 😂😂
-
@asilelif çok amin😃
-
İnşallah aramızdan insanlara çıkarda şöyle - 50- 100- kişi gerçekten mutlu oluruz. :)
-
İnşallah aramızdan insanlara çıkarda şöyle - 50- 100- kişi gerçekten mutlu oluruz. :)
Evet yaa inşallah bu sene forumdan çok kişiyi uğurlarız🙏
-
@Nothing-Man en az 150 sayfayı resim
-
@ayvalik10 hahahah🤣🤣🤣evet doğru. Foruma her girdiğimde aynı gönderileri okuyorum sanıyordum.
-
@bidünya Hayır azıcık ucundan bizde olalım içinde :) sadece uğurlamak da olmaz ki :D
-
@bidünya Hayır azıcık ucundan bizde olalım içinde :) sadece uğurlamak da olmaz ki :D
Yok bizi de uğurlasınlar. ben zaten içimden söyledim biz de dahil diye😃
-
Mayis ayında tahminim sayfa 600'ü görür 😂
-
ahahah tamam o zaman
-
@Hasan-HASAR ben biraz daha yükselir diye düşünüyorum😅bazen çok hızlı ileriliyor takip edemiyorum okumadan da geçemiyorum dizi gibi😂
-
@Hasan-HASAR nerdeyse sizinle aynı durumdayım.çok karamsar olmamak lazım.herşeyi zaman gösterecek.hepimizin hakkında hayırlısı🙏
-
170'lerde bitti kaldı 169 🙂
-
@bidünya Haha en çok siz keyif alıyorsunuz gibi 😂
-
Geçenlerde nerde izledim hatırlayamadım sanırım green card başvuru şirketlerinin birinin açıklamasıydı bu sene pasaport istemelerinden dolayı en cok şansın bu sene olduğu hatta bu sene başvuranların kazanma ihtimallerinin gecen senelere bakarak iki kat attığını söylüyordu umarım dediği doğrudur ama bana şirket olduğu için müşteri kazanma reklamı gibi geldi
-
@asilelif onlar işlerinin düştüğü kesinde kazanma şansına ne etkisi olur onu bilmiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
60
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum