Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

work and travel sonrasi calisma izni

Benzer Başlıklar

• OPT sonrasi STEM OPT basvurusu hakkinda

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    1 Oy
    2 İleti
    249 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @money-money-money, içinde söyledi: OPT sonrasi STEM OPT basvurusu hakkinda Merhaba Claudia Hanim, F1 ile doktora sonrasi 1 yillik OPT aldim, 2 yillik STEM OPT uzatmasi icin basvuru yapacagim. Ama OPT'min bitmesine 2 hafta kaldi ve 2 hafta sonra su an devam ettigim isten cikacagim. Sonrasinda 60 gunluk grace period baslayacak... Su an uc dort yer ile irtibat halindeyim ve birden fazla yerden is teklifi alacagimi dusunuyorum. Eger OPT bitmeden offer letter alirsam ama is baslangic tarihi hemen olmazsa (diyelim ki 1 ay sonra olursa) bu durum STEM OPT extension icin sorun olur mu? Okul ile konustum, bir cesit unemployment formu doldurup bu dedigimi yapabileceklerini soylediler ama onlarin verdigi bilgiye tam guvenemedim. Sayin@money-money-money, burada detaylar onemlidir. STEM optde iken belli bir sureden fazla issiz kalamazsiniz. Bu linke bakiniz https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/students-and-exchange-visitors/optional-practical-training-extension-for-stem-students-stem-opt yani onceki issizlik durumlarinizi da issizlik surecine eklemeniz gerekir. Bunun disinda yeni sponsorluk gerektiren vizenizin de yetisip yetismeyecegi belirsizdir. Durumunuza detayli bakmadan sorun olmaz demek dogru olmaz.
  • 1 Oy
    4 İleti
    543 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Eshotcan, içinde söyledi: ABD Vatandaşı çocuğum üzerinden ABD'de oturma izni alabilir miyim? ABD Vatandaşı çocuğum üzerinden ABD'de oturma izni alabilir miyim? @Yusuf-Saraçoğlu @Claudia-J-Muslu şimdiden çok teşekkür ederim. Sayın @Eshotcan, Çocuğunuz 21 yaşında olduğunda sizin adınıza yeşil kart başvurusunda bulunabilir. 21 yaşından önce bu mümkün değildir. Teşekkürler
  • 1 Oy
    4 İleti
    307 Bakış
    ModeratorM
    @nazli AOS sonrasi diger aile uyeleri icin konsoluslukda gocmen visa randuvusu içinde söyledi: Tesekkur ederim sayin Claudia form ì 824 nisan ayinda doldurduk esim abd de yasiyor .2 ay suredir case nomaramizi aldik .uscis sitesinde processing time 8-12 ay gosteriyor .Bizi bekliyen surec hakkinda bilgi verebilirmisiniz ? Su konudan sureci ogrenebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1423/f4-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-kardesleri
  • I-485 sonrasi yasal statumuz

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    583 Bakış
    goodluckG
    Tesekkurler @Claudia-J-Muslu Hanim. Cevabinizi kendisine ilettim. Cok memnun oldu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k