Bu bölümü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• 'rebate' ve 'settlement' duyuruları...

7 Konu
    30 İleti
    MuhtaradanaM
    @ziyaku tebrikler, gerçekten Türkiye'deki benzer olaylar aklımıza geldiğinde güzel bir karar. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yemeksepeti-hacklendi-mi-aciklama-geldi-verileri-yayinlama-tehdidiyle-fidye-talebinde-bulundular-41940206 Bizde anca skeçlere malzeme oluyor. Video 04:58 https://youtu.be/h-3Xeps2xXQ?si=047KaWfeJN-x980_
  • Meyhouse Restaurant General Manager, Sous Chef, Servers ariyor! (Palo Alto, CA)

1
    1 Oy
    1 İleti
    278 Bakış
    Merve AzatM
    Meyhouse, a modern Turkish and Aegean coast seafood restaurant is coming to downtown Palo Alto in April 2022. Meyhouse has already earned a fantastic reputation for serving high quality mezze, pristine seafood, and charcoal-grilled dishes in a relaxed atmosphere at their current location in Sunnyvale. This new project seeks to build upon that reputation in a much larger space, with an award-winning beverage program, impeccably designed space, and elevated Aegean seafood-inspired dishes. Please send us a copy of your resume at [email protected] General Manager Minimum 2 years experience in restaurant management Proven track record of building strong teams Knowledge of P&L, inventory, and cost controls Kind, generous, and outgoing Problem solver Desire to create a great place to work and dine for our community Sous Chef Minimum 2 years experience in high-quality restaurant kitchens Proven work experience as a Chef or Cook Hands-on experience with various kitchen equipment and stations Advanced knowledge of culinary, baking, and pastry techniques Leadership skills Ability to remain calm and undertake various tasks Excellent time management abilities Up-to-date knowledge of cooking techniques and recipes Familiarity with sanitation regulations Culinary school diploma preferred Servers At least one year of experience working in fine dining restaurants A warm and outgoing personality A strong desire and willingness to learn about our cuisine and beverage program Excellent people skills and the ability to remain calm under pressure Natural ability to provide genuine, refined, and hospitable service Excellent team player Experience with Toast, or other POS system Strong multitasking skills in a high volume, fast-paced work environment Bar Manager Minimum 2 years experience in a management role Advanced knowledge of classic and craft cocktails Understanding of bar P&L Willingness to educate, coach, and mentor bartenders and staff Attention to detail and execution Exceeds at creating memorable guest experiences in a high volume environment Natural hospitality professional Ability to keep a level head when under pressure
  • Amerika'dan Türkiye'ye seyahat

4
    1 Oy
    4 İleti
    362 Bakış
    batuhannulusoyyB
    Hâlâ bulunamadı. Bu zamanlar Amerika daha güzel galiba :)
  • Nasa Düzenlediği Bir Milyon Dolar Ödüllü Yarışma

1
    0 Oy
    1 İleti
    185 Bakış
    ayvalik10A
    Nasa tarafından düzenlenen bir yarışmadır. Ayrıntıları videoda bulabilirsiniz. Bu kişi spacex firmasında çalışan bir kişidir. https://www.youtube.com/watch?v=4TWx9JvbUqQ&t=175s
  • Bu aylarda ABDden Turkiyeye gelecek birini nasil bulabilirim?

Taşındı
    2
    0 Oy
    2 İleti
    249 Bakış
    S
    @erol-eriste, içinde söyledi: Bu aylarda ABDden Turkiyeye gelecek birini nasil bulabilirim? Bu aylarda ABDden Turkiyeye gelecek birini nasil bulabilirim? Bir siparisim olacak da .turkiye disinda yasiyanlarin cogunlugu yaz aylarinda turkiyeye tatile gelirler,bu gunlerde gelecek birini bulmak sans isi, hava yollarinda calisan ve amerikaya seferler yapan ucaklarda gorev yapan birini bulmaya calisiniz.
  • Amerikan Konsoloslugu Is Ilani (ISTANBUL)

1
    1 Oy
    1 İleti
    444 Bakış
    TMGT
  • Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor

33
    1
    4 Oy
    33 İleti
    2k Bakış
    RhonsterR
    @musty Staffus o şirket ben ailevi sebeplerden dolayı son dakika sözleşmeyi bozmak zorunda kaldım ama tavsiye ederim eğer Almanya istiyorsanız.
  • ben yazılımda çok iyiyim diyenler buyrun iş fırsatı

2
    1 Oy
    2 İleti
    672 Bakış
    ayvalik10A
    şu anda üniversite okuyanlar için iyi bir fırsat https://www.kariyer.net/is-ilani/teknosa-ic-ve-dis-ticaret-a-s-teknosa-step-staj-programi-basliyor-2979221?f=f15j&utm_source=ats.kariyer.net&utm_medium=referral&utm_campaign=ilan
  • Tüm Doğu Kesim Önlemlerinizi Aldınız mı

2
    3 Oy
    2 İleti
    216 Bakış
    ayvalik10A
    new york şehrini ne hale getirdi https://www.youtube.com/watch?v=S6S1r5raWfE
  • Amerika ile Mektup Arkadaşlığı

1
    2 Oy
    1 İleti
    185 Bakış
    ayvalik10A
    https://www.youtube.com/watch?v=uBQ4LskSoS4
  • Bu başlık silindi!

Taşındı
    3
    0 Oy
    3 İleti
    48 Bakış
  • 2 AYLIGINA KIRALIK EV

brooklyn kings highway apartment
    2
    0 Oy
    2 İleti
    356 Bakış
    arifbasarA
    arkadaşım sen bu evi kiraya vermedin mi ??
  • Chicago’da oda ariyorum

3
    0 Oy
    3 İleti
    431 Bakış
    C
    @ayvalik10 teşekkürler hepsine bakınıyorum şu an :)
  • Newyork'tan yakın zamanda Türkiye'ye gelecek var mı ?

Taşındı
    2
    1 Oy
    2 İleti
    278 Bakış
    RhonsterR
    hoplatayım tekrar bi
  • Satranç Dersi (hem ABD hem TR için online)

7
    1
    11 Oy
    7 İleti
    473 Bakış
    crazycellsC
    @Ahmet-Erdogan Ahmet Bey, sanirim @Zeynab-Mammadyarova Hanim bireysel ders veriyor. Gerci ben de emin degilim, kendisinin cevabini bekleyelim...
  • Is ariyorum..Su anda Chicago’dayim.

10
    3 Oy
    10 İleti
    764 Bakış
    erdemguiE
    @ayvalik10 inceledim hepsini daha once tesekkurler ilgi ve yardim cabaniz icin.Bir sure daha burada kalacagim gibi gorunuyor simdilik.En mantiklisi oyle gorunuyor.
  • Yatılı Bebek Bakıcısı Arıyoruz @Howard Beach, NY

2
    5 Oy
    2 İleti
    914 Bakış
    arifbasarA
    merhaba Hamdi bey, arayışınız sonlandı mı, bakıcı buldunuz mu?
  • Rochester New York’ta AVM içinde çalışacak arkadaşa ihtiyacımız var!

new york i̇ş fırsatı
    6
    3 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    arifbasarA
    merhaba, bu ilan ile ilgili arayışınız muhtemelen son bulmuştur çoktan, lakin yine de yazmak istedim. 10 aralık itibariyle New York a geldim, hem iş bulmak hemde sosyal çevre yapmak istiyorum. eğitim verecek seviyede ingilizce konuşuyor, okuyor ve yazıyorum, office uygulamalarına hakimim, digital pazarlama, network çözümleri konularında eğitimlerim ve iş tecribelerim var. iş imkanı olmasa da tanışmayı çok isterim. yalnızlık zor :)
  • Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)

15
    2
    9 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Ramazan-Demirel, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı) mrb iş başvurusu yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz Yukaridaki linke gidip "Apply to this vacancy"e tiklamaniz gerekiyor. Daha sonra sitede hesap olusturarak basvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Boston'da oda veya stüdyo arıyorum.

1
    2 Oy
    1 İleti
    273 Bakış
    N
    Merhaba. 5 Ocak 2022'de başlayacağım görevim dolayısıyla Aralık ayı içerisinde Boston'a taşınacağım. İş yerim Boston Common'a yürüme mesafesinde. Tek kişiyim ve iş yerime kolayca ulaşım sağlayabileceğim, metro hattı üzerinde (özellikle red,green,blue line) stüdyo veya oda arıyorum. Yardımcı olabilirseniz veya yönlendirme yaparsanız çok sevinirim.
  • Satılık abd sim kart

Taşındı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    312 Bakış
    A
    Merhaba, Şu an türkiyede bulunan ve elinde kullanmadığı(aktif olması şart değil) sim kartı olan varsa satın almak istiyorum. Teknik olarak bir projede kullanacağım o yüzden hattın kapalı olması önemli değil, sadece amerika sim kartı olması yeterli. Şimdiden teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k