DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • alt metni
    Seyahat tutkunları, gezginler ve yeni yerler görmeyi sevenleri heyecanlandıracak 2019 seyahat trendi açıklandı. Lonely Planet, 2019’da dünyanın gezilecek en güzel noktalarını bir araya getirdi. 2019’da turist akınına uğrayacak, dünyada gezilecek 10 yer listesi şu şekilde:

    10. Belize, Karayipler

    alt metni

    Listenin 10. sırasında geniş ormanları, esrarengiz mağaraları ve eko tatil köyleriyle Belize yer alıyor.

    9. Sao Tome - Principe, Orta Afrika

    alt metni

    1. sıraya yerleşen Ada ülkeleri Sao Tome ve Principe hem ormanları gezip vahşi doğayı gözlemlemek hem de sahilde kum, deniz ve güneş keyfi yapmak isteyenlere hitap ediyor.

    8. Minsk, Belarus

    alt metni

    1. sırasında yer alan Belarus’un başkenti Minsk, sanat etkinlikleri ve kafe kültürü ile biliniyor. Mükemmel biçimde restore edilmiş eski şehirdeki şirin evler, ihtişamlı şatolar ve estetik belediye binası şehri ilgiyi arttıran nedenler. Bunların yanı sıra şehir uluslararası zirvelere de ev sahipliği yapıyor.

    7. Endonezya

    alt metni

    Dünyanın en büyük ada ülkelerinden olan Endonezya, hem mutfağı hem de mistik kültürü ile listede 7. sırada yer alıyor. 2019’da ülkeyi ziyaret edecek turistler Papua Adası’nda yerel halkın geleneklerini ve yaşam tarzını inceleme, Java Adası’ndaki muhteşem tapınakları keşfetme ve Lombok Adası’ndaki plaj partilerine katılma imkanına sahip.

    6. Petra, Ürdün

    alt metni

    1. sırada büyüleyici Petra ile Ürdün yer alıyor. Petra’ya gidip Nebatiler tarafından hala nasıl yapıldıkları çözülemeyen görkemli kaya mezarlarını incelemek, yüksek kayalarla çevrili saklı vadinin içinde maceralı bir yürüyüş ve develer ile çölde seyahat etmek yapılabilecek aktiviteler arasında. Ayrıca hazır Ürdün’e gelmişken milyonlarca yıl önce kurulmuş Rift Vadisi ziyaret edilebilir ve dünyanın en alçak noktası Ölü Deniz de ziyaret edilebilir.

    5. Kırgızistan

    alt metni

    5.sırasında ‘Orta Asya’nın Göbeği’ olarak bilinen Kırgızistan yer alıyor. Kayak ve yayla turizmleri, muhteşem bakir doğası, 2700 km lik doğa yürüyüşü parkuru ve Issık Gölü ülkeyi tatil için tercih sebebi haline getiriyor.

    4. Panama

    alt metni

    Beyaz kumlu sahilleri, etkileyici yağmur ormanları ve esrarengiz dağları ile Panama listenin 4. sırasında yer alıyor. 2019 yılı, şehrin 500. kuruluş yıl dönümüne denk geliyor. Bu da şehir 2019’da pek çok festival ve gösteriye ev sahipliği yapacak anlamına geliyor.

    3. Zimbabwe

    alt metni

    1. sırasında muhteşem Viktoria Şelaleri’yle ünlü Zimbabwe yer alıyor. Orman içerisindeki doğa yürüyüş parkurları ve ilginç tarihi kalıntıları ile Zimbabwe bu sene turistlerin ilgi odağı olacak gibi.

    2. Almanya

    alt metni
    2. sırada pek çok kez gezi listelerinde zirvede yer alan Almanya var. Ortaçağ şatolarını keşfetmek, Ren Nehri’nde keyifli bir tekne turu ve Hamburg’da yeni hizmete giren Elbphilharmonie salonunda konser keyfi gibi aktiviteler 2019’da seyahat severleri ülkeye gitmek için heyecanlandıracak aktiviteler arasında.

    1. Sri Lanka

    alt metni
    Vee zirve. Listenin 1. sırasında hem macera hem kültür turizmi meraklıları için iki seçeneği bir arada sunan Sri Lanka yer alıyor. Uzmanlar ülkede, gelecek her farklı turist tipi için memnun edici bir şey olduğuna vurgu yapıyorlar.

    Kaynak: 2019’da Gezilmesi Gereken 10 Yer Açıklandı!


Benzer Başlıklar

  • 2
  • 16
  • 2
  • 12
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum