DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!

  • ⭐⭐

    @tufank Mantıklı, lokal olarak forum içi böyle bir şey yapılabilir. https://www.trackitt.com/ var ama lokalden takip etmek daha mantıklı olur. Belki bizden sonra girenler için de faydalı olur.

  • ⭐⭐

    Taze düşmüş. Arnavutluk konsolosluk süreçli. Auditli toplam 3,5 Yıl.
    image.png

    Bu da Brezilya 🙂 2 yıl. Auditsiz 🙂 Darısı başımıza.
    0fb9e86b-15a1-4ded-86e0-f96c730a4022-image.png

  • ⭐⭐

    @emre911 Merak edenler için Muhammed Bey'in NY baro kaydı 🙂 Sicil temiz 🙂
    4f4bf7d3-795d-4f4a-8202-a87edba0d8ae-image.png


  • Aynen. Kendisi elinden geleni yapacaktır şüphem yok. İnşallah kaza, bela, sağlık problemi, pandemi, savaş vs olmaz da bir an önce vakit geçer gitmek kısmet olur hepimizin.

  • ⭐⭐

    @tufank bu faydalı olur. Toplam kaç başvuran var ,lc tarihleri ve gideceği yer vs kaç kişi var ailede görmüş oluruz. Ben katılırım.


  • @emre911 Muhammet Bey konusunda bir olumsuz düşüncem yok ancak dün eb3.com ilanlarına baktım aktif tek ilan var örneğin ben başvurana kadar belki başka seçeneklerde olacaktır ama şuan bence alternatif ilanlar koymalılar önümüze


  • @tufank, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!

    DV lottery kazananları için oluşturulan tabloya benzer bir tabloyu EB3 other workers kategorisi için de oluşturulabiliriz. Hem kişi sayısını görmüş oluruz hem de lokasyon olarak kim nerede öğrenmiş oluruz. Uygun bir vakitte google forms üzerinde oluşturup kayıt linkini paylaşacağım, dileyen kişiler katılabilir.

    çok iyi olur eline sağlık şimdiden

  • ⭐⭐

    @mesut1905 Anlattıkları kadarı ile bunun nedeni genelde büyük (min.100 çalışanı olan) franchising firmaları ile çalışmaları. Bu bir yerde audit bakımından da LC'de dosya bazlı auditlerin veya redlerin azalmasına neden oluyor. Yani akraba şirketi veya küçük ölçekli firmalara nazaran bir artı olduğunu söylüyorlar. BDV'nin Facebook sayfasına bakıyorum arada. Orada da LC onaylanmaması ile alakalı çok şikayet gördüm. Sanırım bunun sponsor olan firmanın büyüklüğü veya mali durumu ile alakası var. Umarım hiç birimizin başına gelmez böyle bir durum. En az 6 ay fark yaratıyor audit.


  • @mesut1905 hiç bir şekilde indirim yapılmıyor cp den aos a geçerseniz ücrette indirim olmuyor ödeme yöntemini de değiştiremiyorsunuz şehirlere takılmayın türkiyede yaşıyoruz hele istanbuldaysanız daha tehlikeli çok az yer var her gün random insan öldürüyolar bdv deki çoğuniş küçük kasabalarda orda eve hırsız girde akşam ana habere çıkartıyolar yaşam giderlerine bakmak en mantıklısı o da ne kadar saatlik ğcret artarsa vergiler ve masraflar fazla demek basit hesapla fb marketplaceden bakabilirsiniz ne nerne ne kadara sarılıyor diye çok düşünmeyin bence ve lc filling date önemli approve deği


  • @mesut1905 3 yıl pandemi yaşadık. Beş yıl daha seçim olmayacak. Abd ye talındığınızda çocuğunuz daha yeni yeni anlamlı iletişime girecek cümleler kuruyor olacak. İbb seçimleri 4 yıl önceydi. Şahsen 8 yıldır dv talihliis olmayı bekledim bugün itüyü kazansanız mezun olmanız 5 yıl maaşa zamma 7 yıl var gibi gibi aslında 3 yıl çok kısa bir süre


  • @mesut1905

    BDV Solutions tüm dünyadan başvuru alıyor şu anda, ondan dolayı 20-30 farklı pozisyon olması normal. EB3vize Türkiye'den, Azerbaycan'dan veya Türklerden başvuru alıyor şu an sadece. Eş zamanlı pozisyonlar açarken ülke kotalarını da hesap etmek zorundalar. Dan dun pozisyon açsanız yığılmadan ve sonradan girenler için süreyi uzatmaktan başka bir işe yaramaz. Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz, emin olun Alabama'ya bile gitseniz 1 yıllığına değer. Sonradan şükredersiniz iyi ki deyip. Şu an zaten Tennessee Pigeon Forge var. Ufak bir tatil kasabası, ilk 1 yıl için gayet iyi. BDV Solutions'ta da Colorado gibi alternatifler var onlar da güzel. Bence fazla seçici olup çok vakit kaybetmeyin, mevcut alternatiflerden neresi daha hoşunuza gidiyorsa yapıştırın.


  • Bence de çok düşünmeyin zaten 1 yıl ben 2-3 bin nüfuslu bi köyü seçtim minesotada yani işin ucuunda ölümüne hamburger yapmak da var bir yıl ama şuan kışın gelen gidenin çok olmadığı bi yerde rahat rahat o süreyi doldurmayı düşünüyorum


  • @emre911 @captain35 mesajlarınız için teşekkür ederim. EB3vize.com Gözde hanımla irtibat halindeyim BDV'de bir diğer seçenek olarak elimde sürekli ilanları takip ediyorum şuan ama benim e2 vizesi planımda var bunun için turist vizesini deneyeceğim olmazsa bu yola gireceğim Kasım ayında o zamana kadar orçun beyler seçenekleri de belki çoğaltır hem. hayırlısı diyorum şuan sadece az daha sabır sabır...

  • ⭐⭐

    Bu başlıktan taşınmanın vakti geldi diye düşünüyorum 🙂 Daha derli toplu olması adına bu başlıktaki içerikleri bağımsız bir başlık altında yeniden oluşturdum.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları

    Bu konu başlığına aynı zamanda süreç ile ilgili önemli bilgiler ve teknik terimleri ekledim. Kaydolmak isteyenler için de excel tablosunu oluşturdum ( yazının en altında mevcut)


  • @mesut1905 ben baya görüştüm o şirketle kurucusuyla vs baya iyi ilerliyoduk taki kontratı imzalayana kadar sonrası güven kaybınoldu açıkcası bdv ile yola girdim ben de pahalı ama olsun. Aos daha mantıklı fakat e2 ile iş 100 k yı geçiyor


  • @captain35 tecrübeniz özel değilse paylaşırmısınız


  • @captain35

    Güveninizi kıran ya da sorun yaşadığınız konu nedir tam olarak? Açıklarsanız hem herkes bilgilensin hem de muhatabına srabiliriz bu şekilde. Ben sözleşmede rahatsızlık verecek bir nokta görmedim, BDV'ninkiyle aynı sayılır.

    Bizler ve birçok insan bu işe hem para hem de önemli zaman harcamış olacağız. Aynısı BDV ile anlaşanlar için de geçerli. Kötü veya iyi, yaşadığınız tüm önemli tecrübeleri lütfen detaylıca yazın ki herkes bilgilensin ve konu herneyse açıklığa kavuşsun. Bu şekilde yüzeysel kalınca insanları şüpheye düşürüp endişelendirmekten başka bir şeye yaramıyor maalesef.


  • @mesut1905 @emre911 bu düşüncelerimi kendileriyle paylaşmıştım siz de o dialogları burada görebilirsiniz

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6394/eb3vize-com-i̇stihdam-bazlı-green-card/804?_=1695397367759


  • @captain35

    Evet görmüştüm sanırım daha önce. Güven kırıcı bir durum ya da sözleşme aşamasıyla bir ilgisini göremedim. Siz daha çok kurumsal, köklü, ismi ağır basan yabancı bir şirkete güvenmek istemişsiniz gibi duruyor. Bu da normaldir bazı insanlar için, her sektörde olduğu gibi. Fakat hizmet almadığınız yerde bir eksiklik ya da güven kırıcı bir durum olduğunu göstermez.

    Eğer ortada gerçek anlamda bir tespit yoksa Eb3vize.com'a güvenle ilgili olarak sadece sözleşme imzalamış ve bu yolda ilerleyen kişiler değerlendirme yaparsa daha sağlıklı olur. Ben kendi adıma iyisiyle kötüsüyle Eb3vize için tüm süreci tüm şeffaflığıyla paylaşacağım. Aynı hassasiyeti ve paylaşımları BDV veya başka sirketlerle anlaşan arkadaşlardan da bekliyoruz.

  • ⭐⭐

    @emre911 Süreç ve BDV konusunda ben de elimden geldiği kadar şeffaf olmaya çalışıyorum. Hatta bir bilgi vereyim. Şirket büyük olduğu ve çok fazla sponsorla anlaşttığı için bazen bundan kaynaklı sorunlar yaşıyorlar. Son birkaç aydır bazı sponsorların çekildiği haberleri var. Bunlar doğal olabilir ama yine de seçici davranmaları ve bir yaptırımı olmalı şeklinde eleştiriler var. 1 yıldan fazla zaman kaybeden insanlar var. Yeni bir sponsora geçiyorlar bu mağdurlar. Böyle sıkıntılar da yaşanabiliyor. Şirket daha büyük ve eski diye süreç mükemmel ilerleyecek diye bir garanti yok, kendimizi bu senaryolara hazır tutmamız lazım.


Benzer Başlıklar

  • 4
  • 15
  • 37
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

435.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum