• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Oguz Talan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 45
    • En İyi 12
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Oguz Talan

@Oguz Talan

17
    İtibar
    128
    Profil Görüntülemeleri
    45
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Oguz Talan Takip etme Takip Et

Oguz Talan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@efsun Tesekkur ederim, umarim tum bekleyen arkadaslarimizinda onaylari yakinda gelir.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Oguz Talan
      Oguz Talan
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@gucarslan dediğiniz gibi mail attım. Teşekkür ederim 🙂

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Oguz Talan
      Oguz Talan

@elifkocabay merhaba, bizim dosyamiz Dec 10, 2022 ve hala onay bekliyoruz. Fikir vermesi acisindan paylastim. Kullandigim bi kac uygulama ve international forumlardan anladigim kadariyla suan 3 yil 2 ay icinde onay geliyor 2022 de basvuru yapanlara.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@beso Tam 3 yil 20 gun sonra i-130 onayimiz geldi. Sizinkininde onumuzdeki haftalarda gelecegini dusunuyorum.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@crazycells tamamdır. Çok teşekkürler

Oguz Talan
      Oguz Talan
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar, green cardı aldıktan sonra kız arkadaşımla Türkiye'de 2022 yılında evlenmeyi planlıyorum. Ancak bekleme süreleri uzun olma durumundan dolayı bir kaç sorum olacaktı.

1. Evlilik yaptıktan sonra green card sürecine eşim Türkiye'de devam ederse ve benimde 4-5 ayı geçmeyecek şekilde Türkiye'de bulunmam bu sürece olumsuz bi etki yaratırmı? Yani aktif olarak Amerikada bulunmakmı gerekiyor bu süre içerisinde? Sponsor olarak kendimi gösteremem sanırım henüz vergi beyanında bulunmuş olmayacağım evlenip sürece başladığımızda.
      2. Amerikada birlikte olmak ve green card sürecini orda devam ettirmek istiyoruz. Bunlarıda yasal yollarla yapmak istiyoruz. F1 vizesi alıp 3-4 aylık bir dil eğitimi alarak hem adapte olabilir hemde 90 gün süresi geçtikten sonra evlilik yapabiliriz diye düşündüm bu yolu izlemek çok problem yaratabilirmi?
        Bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.
      Oguz Talan
      Oguz Talan

Selamlar, Kcc evrak talebi maili geldi bugün. Askerlik erteleme için hakkım bulunuyor tecil ettireceğim ama güncel olarak 3 aylık bir tecil tarihim görünüyor şuan aldığım belgede. Göndereceğimiz askerlik durum belgesindeki tecil tarihinin bir önemi varmı acaba?

Oguz Talan
      Oguz Talan
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

Selamlar,
      2021 eylül ayında amerikaya green card ile geldim. Türkiyedeki nişanlım ile 15 gün sonra nikahımızı yapıp evlilik yolu ile onuda yanıma almak istiyorum. Bu konuyla ilgili kısa birkaç sorun olacaktı, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1. sponsor olmam gerekecek ve ben tax return döneminde 2021 yılında sadece 1 buçuk ay çalıştığım için doğal olarak toplam gelirim az gorunuyor. Tax return beyanlari zorunlumudur acaba sponsorluk icin cunku güncel paychecklerimin sponsorluk için yeterli olacağını düşünüyorum ancak yasal konuda en mantıklı yol nasıldır?
      2. Coloradoda yaşıyorum. Başvurum sanırım nebraska üzerinden olacak ve bu durumda başvurudan sonra eşim ortalama ne kadar süre sonra vize randevusu alabilir? Nebraska process timing e baktığımda 10.5 ay olarak ortalama bir süre gördüm.
        Tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim. Tesekkurler
      Oguz Talan
      Oguz Talan

@ozdmryavuzciftci benimde numaram 4k ya yakın bir CN ve hala evrak onayım gelmedi 7 haftadır. Mail attım konu ile alakalı cevap bekliyorum.

Oguz Talan
      Oguz Talan
    • RE: I-130 formu ile ilgili sorular

@Tugba Cok tesekkur ederim

Oguz Talan
      Oguz Talan

Oguz Talan tarafından gönderilen son iletiler

@huf Gecmis olsun ve umarim mulakatinizda sorunsuz gecer. Bizimde konsolosluk mulakatimiz 15 Haziran Pazartesi ama saglik randevusunu 11 Haziran Persembe gunune aldik. Bu postayla gonderme kismindan haberdar degildim. Size sari zarfin kac gun icinde konsolosluga varacagina dair bir bilgi verdiler mi acaba? Bu konu hakkinda bilgisi olan biri varsa ve bilgisini bizimle paylasabilirse cok yardimci olur.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@EDK-0 merhabalar, bizde 9 Şubat ta DQ olduk ama henüz randevu tarihi almadık

Oguz Talan
      Oguz Talan

@ipekaykit merhaba, evet eskiden bir kac aylik farklar gorunuyordu ama son veriler nedir tam olarak bilmiyorum.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@beso Merhaba, bizim surecimiz boyunca bir cok sey denedim ancak olumlu bir donus almadim. Senator ile 2 kez expedite request, congressman ile 1 kez case inquiry yaptim ancak bunlarin hicbirinden olumlu bir donus alamamistim. Bizim dosya California daydi ama bir ara Vermont a transfer olmustu.

2022 Ekim den Aralik ayina kadar yapilan neredeyse tum basvurular 3 yil 1-2 ay icerisinde onaylanmis. Umarim sizinkide 1 aya kadar onaylanacaktir.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@Buse-Şahin merhaba, sizin kategorinizin ne kadar surdugunu bilmiyorum ama Uscis teki processing time sayfasinda gordugum kadariyla 4 yil civarinda onay geliyormus. Tabi ilerleyen zamanda ne olur onu bilemeyiz. Ben esime basvuru yaparken 18-20 ay suruyor diye gosteriyordu i-130 onayinin gelmesi. Ama biz 37 ayda aldik. Burdan fikir yurutebilirsiniz.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@efsun Tesekkur ederim, umarim tum bekleyen arkadaslarimizinda onaylari yakinda gelir.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@cgokhan tesekkur ederim 🙂 Evet basvuru tarihimiz 10 Aralik 2022

Oguz Talan
      Oguz Talan

@beso Tam 3 yil 20 gun sonra i-130 onayimiz geldi. Sizinkininde onumuzdeki haftalarda gelecegini dusunuyorum.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@beso Tabi bilgilendiririm sizide. Umarim bir an once onaylar gelir.

Oguz Talan
      Oguz Talan

@elifkocabay merhaba, bizim dosyamiz Dec 10, 2022 ve hala onay bekliyoruz. Fikir vermesi acisindan paylastim. Kullandigim bi kac uygulama ve international forumlardan anladigim kadariyla suan 3 yil 2 ay icinde onay geliyor 2022 de basvuru yapanlara.

Oguz Talan
      Oguz Talan