• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Taner Yanar
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 14
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Taner Yanar

@Taner Yanar

8
    İtibar
    38
    Profil Görüntülemeleri
    14
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Taner Yanar Takip etme Takip Et

Taner Yanar tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Visa bulletindaki mutlu eden ilerleme sonrası mülakat sayı ve sıklığı artacak gibi gözüküyor grupta. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk ve başarılar 🙂 Darısı bekleyenlerin başında 🙂

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Taner Yanar
      Taner Yanar

Selamlar herkese. PP ile başvuru yaptığım dosyam için RFE aldım. 6 Şubat' ta RFE kabul edildi. Gelen RFE talebinde, dosya gönderiminden sonra 20 gün içinde dönüş almazsanız bize ulaşın gibi bir ibare vardı. Bu tabloda 20 günde mi sonucu beklemeyelim yoksa ilk başvuru döneminde olduğu gibi 45 gün mü beklemeyelim çözemedim? USCIS ' de de RFE ile ilgili süre bilgilendirilmesi yapılmamış. Deneyimleyenler paylaşabilirse mutlu olurum.

Taner Yanar
      Taner Yanar

@meke Teşekkür ederim Hoş buldum. Harika olmuş sizin sonuç. Darısı başımıza 🙂 Interview tarihiniz de gelmiş. Şimdiden görüşmede başarılar dilerim.

Taner Yanar
      Taner Yanar

@mukavemeth Hayırlı olsun süreciniz 🙂 Ne kadar yorucu ve gergin zamanlar geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum. Evet RFE olması biraz daha içimizi rahatlatsa da bi tarafımız hep gergin. Sizinki tam 20. günde sonuçlamış. Umarım bizim de aynı sürede approve ile sonuçlanır.

Taner Yanar
      Taner Yanar

@provide PP yapmıştım. Researcher değilim. Hayman ücretsiz hizmet veriyor bu süreçle alakalı. Tablo ne kadar değişir göreceğiz

Taner Yanar
      Taner Yanar

Taner Yanar tarafından gönderilen son iletiler

FAD bekleyenlere bayram erken geldi 😊Herkese hayırlı olsun😊

Taner Yanar
      Taner Yanar

@scholarway teşekkür ederim gerçekten. Bildirim gelsin paylaşacağım

Taner Yanar
      Taner Yanar

@mukavemeth Geçmiş olsun arkadaşınıza da. Benim başvurum da akademik değildi. Hayman bu konuda destek oluyor. Bakalım ne kadar değiştirebileceğiz tabloyu

Taner Yanar
      Taner Yanar

@provide PP yapmıştım. Researcher değilim. Hayman ücretsiz hizmet veriyor bu süreçle alakalı. Tablo ne kadar değişir göreceğiz

Taner Yanar
      Taner Yanar

@scholarway teşekkürler desteğiniz için. NOID’ den onay alanları duyunca RFE’ den denial aldığımızı görmek çaresiz hissettirmiyor değil. 😕 Rfe substantial merit, national scope ve beneficial for US idi. Zorlu bir rfe olmadığını hatta 1 tanesinin her rfede aynı cümlelerle bulunduğunu söylediler. Denial ın detaylarını bekleyece

Taner Yanar
      Taner Yanar

Hayman ile çıktığım yolun sonunda aldığım RFE’ye verdiğimiz cevap sonrası Red aldım. İnsan negatif ihtimali düşünmediği için yıkıcı oluyormuş ekranda bunu görmek. Grupta bunu tecrübe eden kimse varsa yorumları çok değerli olacaktır.

Taner Yanar
      Taner Yanar

Visa bulletindaki mutlu eden ilerleme sonrası mülakat sayı ve sıklığı artacak gibi gözüküyor grupta. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda mutluluk ve başarılar 🙂 Darısı bekleyenlerin başında 🙂

Taner Yanar
      Taner Yanar

@mukavemeth Hayırlı olsun süreciniz 🙂 Ne kadar yorucu ve gergin zamanlar geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum. Evet RFE olması biraz daha içimizi rahatlatsa da bi tarafımız hep gergin. Sizinki tam 20. günde sonuçlamış. Umarım bizim de aynı sürede approve ile sonuçlanır.

Taner Yanar
      Taner Yanar

Selamlar herkese. PP ile başvuru yaptığım dosyam için RFE aldım. 6 Şubat' ta RFE kabul edildi. Gelen RFE talebinde, dosya gönderiminden sonra 20 gün içinde dönüş almazsanız bize ulaşın gibi bir ibare vardı. Bu tabloda 20 günde mi sonucu beklemeyelim yoksa ilk başvuru döneminde olduğu gibi 45 gün mü beklemeyelim çözemedim? USCIS ' de de RFE ile ilgili süre bilgilendirilmesi yapılmamış. Deneyimleyenler paylaşabilirse mutlu olurum.

Taner Yanar
      Taner Yanar

Selamlar. 19.11.2025 de PP ile yaptığım başvuruma tam 2 ay sonra RFE aldım. Posta gelmeden danışmanıma farklı bir portaldan ya da mail ile bilgi gidiyor mu? Deneyimleyen bilgilendirebilir mi? İnsanı tedirgin eden bir şeymiş. Umarım cevap sonrası onayı alabilirim.

Taner Yanar
      Taner Yanar