• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Hasan Duzgen
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 35
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 5
    • Gruplar 0

Hasan Duzgen

@Hasan Duzgen

-7
    İtibar
    85
    Profil Görüntülemeleri
    35
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Hasan Duzgen Takip etme Takip Et

Hasan Duzgen tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Ilk ucuslarda direk paraya kiyin thy ile ucun ne bilecek oradaki adam i551 in kart yerine gectigini ? Inanin degmez ve ilk heyecan ilk ucus onemlidir karti aldiktan sonra zaten kafaniza gore ucarsiniz kanada da vizesiz gezebilirsiniz bile 🙂 ilkinihele aile ile ise direk thy ile ucun.Not Air Canada call center tam bir beladir en az 1.30 saat telefonda tutarlar bunuda goz onunde bulundurun

Yolculuk içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Gezi planlamadan once Ice korkusu

@Ist-to-NY neden korkuyorsun ki ilticacı yada overstayci değilsin.Kapı gibi dv ile almışsın vatandaşlıl gününü bekliyorsun ....gereksiz hayıflanmalar bunlar ama arkadaşın yada çevren bunlardan biri ise sende kendini onlarla aynı sanma ama malum insan sürekli takılınca onların sorunları da sanki senide ilgilendiriyormuş gibi oluyor

Hukuk Sistemi içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Eb2 niw current im gecen aydan beridir size sorum 1.Konsolosluklar neden dagitim yapmadi? 2.Dagitimi hep ayin sonunda son hafta mi yaparlar? 3.Konsolosluk tasiyan var midir? Tesekkurler

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

@misha90 helal olsun sana ! Iste bu insallah 10 yila muazzam bir hayatin olur

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Amerika'da Yaşanacak Eyalet ve Şehrin Seçimi

Kafa kullanmaya gerek yok en buyuk sehir neresi nyc/jersey/long island/Connecticut bolgesi direk oraya gidecen.Soyle dusunun ucuz diye neden osmaniye adana kills de yasamiyorsunuz ,soyle dusunun meyvenin sebzenin en iyisi orada iklim ucuz su ucuz belediye fena degil her gun gunes doga ama hepimiz tikistik ankaraya istanbula degilmi ? Daracik dandik evler sokaklar trafik olmasina Ramen osmaniyeyi dusunmuyoruz yasam icin.O yuzden daha kendi dilini kulturunu bildiniz ulkenin gitmeye imtina ettiğiniz yere gitmeyip amerikanın köyüne yada lokal yerine gidersiniz ki...Tampa /orlando buraların mersinden farkı yok ne anlarsanız anlayın.Harbi amerika para connecrion hayatımı vermeye hazırım diyorsanız nyc bölgesi gerisi sadce pişmanlık/hayal krıklığı/moral düşmesi işte gördüğüm deneyimlediğim kişisel çıkarımım bu.Müzikleri bile take it or leave it olan kültürde ben en yüksekten başlarım ki ben Türkiyenin zorluklarını aşıp gelmişim ,ne işim var oranın taşrasında turism bölgesinde...Başarılar herkese

Eyaletler içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Ücretli Green Card Çekiliş Başvurusu (One Big Beautiful Bill Act - Mayıs 2025 Yasa Tasarısı)

Ne olursa olsun bedava olmasi iyidir ama sen 6k ci adami bile dosya tasitacak duruma getirirsen de olmaz.2020 den beridir bir turlu duzelmedi

Gündem içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım

Bmw al manevra ve güç lazım olacak,us mobile al tr dahil heryeri tüm dünyada çeker arayabikirsin kredi miredi dw gerek yok.Yatak için costco dan al kirkland iyidir king size amazondan da saç kafes karyola al .aldi fiesta sams clubdan grocery al costco heb kroger pahalı .

Texas içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@gucarslan milyar kere yazın nelere malolabikeceğini çocuğa anlatır gibi anlatın ama yine ne olacak canım vizem basılmış diyip aldığı riskin nelere sahip olabileceğini fark bile etmeyecek istemeyecek.Boş ver herkes için hayırlısı.Umarım sorunsuz olur herkes için.

Gündem içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen

Hasan Duzgen tarafından gönderilen son iletiler

• RE: T.C. Konsolosluğunda Adres Beyanı yapmak

Yapmazsak başımıza ne gelir?

T.C. Konsoloslukları'ndaki İşlemler içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Gezi planlamadan once Ice korkusu

@Ist-to-NY neden korkuyorsun ki ilticacı yada overstayci değilsin.Kapı gibi dv ile almışsın vatandaşlıl gününü bekliyorsun ....gereksiz hayıflanmalar bunlar ama arkadaşın yada çevren bunlardan biri ise sende kendini onlarla aynı sanma ama malum insan sürekli takılınca onların sorunları da sanki senide ilgilendiriyormuş gibi oluyor

Hukuk Sistemi içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Memurluk mu Amerika mı?

@kucurizm sende bunu burada soruyorsan.....

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen

@gucarslan doğru katılıyorum.Göçmenlik isteyen kişi tüm ama tüm kaynakları/deneyimleri taramalı bunu o günkü koşullarla kıyaslamalı neredeyse avukat kadar bilip ardından 1 değil birkaç avukata realist biçimde emin olacak şekilde sormalı .Gerçi AI hepsinde iyi cevap veriyor ama insan+real hayat deneyimde zayıf kalıyor.Sizin dediğiniz gibi ben davamı kazandım ama vizemi alamadım normalde haklıyım mahkemede haklısın dedi ama vize alma süren geçmiş dedi.Bildiğin etik olmayan bir şey yaşamışsınız.Umarım çözülür çok insana yardımınız dokundu.Gelmeniz dileğiyle

Gündem içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen

@gucarslan vallahi o gun kuck ile gorustum bam baska bir konu icin.Full ego karsisindaki kisiyi ciddiye almama ,yok beni hire edersen bilmem ne .250 dolar verdim 12 gun bekledim.Sonuc kocaman sifir! Kagita yazdim tum sorularimi okumadi bile sonrada ben quick reader im dedi.hatta telefonla oynadi sona dogru.Ben buna guvenip de is yaptirmam.Ha seveni vardir isini zamaninda yapmistir ayri ama sunu kisisel olarak hissetim ki ,eskiden uscis memurlari bu egoistlerden korkuyormus adi bile yetiyormus kongre baglantilarindan.Simdi Trump gelince artik kadrolari mi yeniledi baska birsey mi oldu bilinmez bunlarin Alaina ciddiye aldirmiyor bam bam kararlar alehte cikiyor.Suphelendim acaba ben kuruntu mu yapiyorum diye reddit de falan baktim ,bu adamin asil isi para kaynagi daca basvurulari ve daca uzatmalari imis.Son zamanlarda da davalari ust uste kaybetmis ... Kisacasi Gucarslan beyin dedigi gibi kimseye para verdim isimi cover avukat yada kafamdakini onaylasin avukat diyip beklentiye girmeyin,kanun ortada ai agent lari da ortada gidin uyumlu musunuz uyumsuz musunuz kendiniz bakin iyi arastirin buraya sorun reddite sorun iyice bildikten sonra 1 tane defil birkac avukata sorun ama hire olarak degil. Su kadarini soyliyeyim su anda uscis ne diyorsa yonergesi kanunu aynen uygulaniyor eskiden musehemma gosterilen seyleri yapmiyorlar.Hepinize basarilar diliyorum

Gündem içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Memurluk mu Amerika mı?

Türkiyedeki memurluk tabiyiki hele eşinde memursa daha ne istiyecen ki

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen

@gucarslan milyar kere yazın nelere malolabikeceğini çocuğa anlatır gibi anlatın ama yine ne olacak canım vizem basılmış diyip aldığı riskin nelere sahip olabileceğini fark bile etmeyecek istemeyecek.Boş ver herkes için hayırlısı.Umarım sorunsuz olur herkes için.

Gündem içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen

@Göktuğ-Yılbaşı gidebiliyosan şimdi havalimnaına git 3000 dollars vs 1 milyon dollars artı kosnlolosluk ....

Gündem içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

@Selimdiskaya52 reentry 131 e başvur sorun olursa bak başvurdum dersin

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen
    • RE: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım

Bmw al manevra ve güç lazım olacak,us mobile al tr dahil heryeri tüm dünyada çeker arayabikirsin kredi miredi dw gerek yok.Yatak için costco dan al kirkland iyidir king size amazondan da saç kafes karyola al .aldi fiesta sams clubdan grocery al costco heb kroger pahalı .

Texas içinde yayımlandı
      Hasan Duzgen
      Hasan Duzgen