@busedmrcgl Hiç uzak randevu almadan beklemeniz daha mantıklı bence çünkü elbet daha erken tarihe bir yer açılıyor. En azından ilk hakkınız da gitmemiş olur. Tarih değiştirmede kısıt olduğu doğru fakat yeni sistemde kaç hakkımız var onu şuan kesin bilemiyoruz. mevcut randevu olsa da olmasa da takvim bölümü ve göstediği tarihler aynı şekilde çalışıyor. Bu sebeple randevu almadan beklemek daha iyi ben öyle yaparak eşim için kasım 2025'e yer bulup aldım.
ahmetbusra tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
ahmetbusra tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Benim daha önce vizem vardı eşim ve kardeşi yeni görüşmeye gittiler. normalde başvuruları ayrı yapmışlardı ama görüşme randevusu aynı gündü. İçeri girince kardeş olduklarını söylemişler ve görüşmeye beraber almışlar. Çok kısa klasik sorular sorulmuş. sadece turistik gezi ve alışveriş amacıyla gideceğimizi söylemişler. Vize onaylanmış. DS-160 formundaki seyahat planına çok takılmıyorlar güncel planınız daha önemli onlar için kalma gün sayısı vs. ve nereye gideceğiniz.
-
@berika kesin öne çekersiniz fakat ara ara kontrol etmeniz lazım biraz şans işi boşluk bulmak
-
@busedmrcgl Hiç uzak randevu almadan beklemeniz daha mantıklı bence çünkü elbet daha erken tarihe bir yer açılıyor. En azından ilk hakkınız da gitmemiş olur. Tarih değiştirmede kısıt olduğu doğru fakat yeni sistemde kaç hakkımız var onu şuan kesin bilemiyoruz. mevcut randevu olsa da olmasa da takvim bölümü ve göstediği tarihler aynı şekilde çalışıyor. Bu sebeple randevu almadan beklemek daha iyi ben öyle yaparak eşim için kasım 2025'e yer bulup aldım.
-
@berika merhaba hangi il için randevu bakıyorsunuz? Ankara'da şuan yer var fakat 2026 Kasım-Aralık için tarih veriyor. Daha erken almak için arada girip bakmanız gerekiyor. Rastgele gece bile yer açılabiliyor.
-
@kapıpencere hocam elinizde olan kredi kartı için bankayı arayıp döviz ekstresi isteyin ve internet alışverişine açık olsun. Sonra sistemden ödemeyi deneyin. Ödeme gerçekleşirse 185 dolar borç görünecek onu bankaya dolar olarak kart borcu öderken ödersiniz
-
@burcuyilmaz evet sonradan giriş yapabildim fakat aynı yerin internetinden bakıyorsanız ve çok sık kontrol ediyorsanız bu hata oluyor gibi. Telefon veya başka bir internet üzerinden deneyin. Ayrıca mevcut girdiğiniz cihazın geçmişi ve çerezlerini silin.
-
selamlar takvimde açılan yer var mı diye giriş yapmak istediğimde gizli soruların cevabı sonrası bu şekilde "Sorry, you have been blocked .You are unable to access usvisascheduling.com" hatası alıyorum. Daha önce karşılaşan oldu mu?
-
@afrasiyab Ankara için aldım randevuyu ve kredi kartı ile ödeme yaptım.
Eğer kredi kartınız varsa diğer banka seçeneği ile uğraşmanıza değmez. Ek ücret yansıtabilir olarak dediği eğer döviz ekstreniz yoksa kur farkından dolayı 30-40TL oynar -
Merhabalar ben bu sabah 6 Ocak 2025 için 1 adet yer buldum. Yeni sistemde randevu yeniden planla seçeneği çıkıyor fakat şuan başka tarih yok olarak gösteriyor. Sanırım tarihler açılınca yeniden planlama olabilecek fakat sınırlı sayıda mı olur bilemedim?