• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. afrasiyab
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 18
    • En İyi 10
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

afrasiyab

@afrasiyab

18
    İtibar
    32
    Profil Görüntülemeleri
    18
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Ankara

afrasiyab Takip etme Takip Et

afrasiyab tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

@ayzek09, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

Ağustos'un 23'ü için randevu tarihi verildi. Bekleyen tüm arkadaşların en kısa sürede randevu alması diliyorum.

Sizin adiniza cok sevindim. Bizim NVC onay tarihimiz sizden 2 hafta sonra. Darisi bizim basimiza.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      A
      afrasiyab

Bizim mulakatimiz da @yusufalikeles77 den 2 saat once saat 20.15'deydi. Mulakati ingilizce yaptik. Mulakati gerceklestiren bayan son derece olumlu ve kibardi. Sorulan sorular:

Ne is yapiyorsunuz? (akademisyen)
      Calisma konunuz nedir?
      Turkiye uzerine mi daha cok calisiyorsunuz?
      Orada ne is yapmayi dusunuyorsunuz?
      Iki cocugunuz da Amerikan vatandasi mi?

Esime de calisma alanini sordu ve sonrasinda eski pasaportumuzdaki vizeyi iptal edip vizenizi onayliyorum dedi.

Tum mulakat sanirim 3-5 dakika surdu ve saat 9.00 gibi isimiz bitmisti. Bekleyen herkesin en kisa zamanda mulakatlarina ve yesilkartlarina ulasmasi dilegiyle...

A
      afrasiyab

Bizim priority date 27/01/2019, NVC evrak onak 15/03/2020. Su ana kadar NVC den uc kere dosyaniz tamam randevu bekliyoruz maili geldi. Psikolojik olarak son derece yipranmis durumdayiz. En kisa zamanda herkesin mulakat tarihinin belli olmasi dilegiyle...

A
      afrasiyab

@Cagdas-Kilic, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

@afrasiyab muhtemel sizlerden baslıyacakdır zaten gorusmeler, ınsallah en kısa surede guzel haberınızı duyarız burdan, lutfen paylasmayı ıhmal etmeyın. selamlar. bol sanslar.

Umarim dediginiz gibi olur. Tabi ki tum gelismeleri buradan paylasacagiz. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiz.

A
      afrasiyab

@Zekai-Oguz-Ozalp, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

Vize Randevusu: Agustos 2021.

Bu kadar uzun ve meşakkatli bir sürecin sonunda böyle güzel haberler almak ne güzel. Biz de Ağustos 2018'de sürecimizi başlatmıştık. Sonrasında süreç şu şekilde işledi:

Priority Date: Ocak 2019,
      I-140 Onayi: Aralık 2019,
      NVC Girisi: Ocak 2019,
      NVC Dosya Numarasi: Subat 2020,
      NVC Evrak Onayi: Nisan 2020

Bu zaman çizelgesine göre bizim de Eylül mülakatlarında randevu almamız olası görünüyor. Tekrar teşekkürler!

A
      afrasiyab

Merhaba biz 25 Ekim icin randevu aldik. Darisi diger bekleyen dostlarimizin basina...

A
      afrasiyab
    • RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

@Nilena Bizim de ABD vatandaşı iki küçük kızımız var. Eğer bilgi alabilirseniz bizimle de paylaşırsanız seviniriz.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      afrasiyab
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

@gucarslan @ayzek09

Mülakat açısından benzer süreçler geçiyor EB alanından başvuranlar da, faydalı bilgiler edinebiliriz Telegram grubundan. Bence bu uygulamanızı gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Sevgiler...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      afrasiyab

@ayzek09, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

Görüşmeden çıktıktan iki saat sonra görüşme için gerekli olan evrakların mailini aldığımı belirterek giriş yapmak istiyorum.
      Pazar akşamı konsolosluğa 10 dk mesafede oturan Yeğenimde kaldık. Biz kalktığımızda herkes işe gitmiş olduğu için dışarda kahvaltı yapıp konsolosluğun yolunu tuttuk. 09:45'de olan randevu için 09:15'de kapının önüne geldik. Kimseler yoktu. Karşıdaki kafeteryanın emanet yazısını görünce hızlıca gidip telefonu ve anahtarları bıraktım. (Hepsini bir kutuya koyup size üzerinde numara olan bir kağıt veriyor. 10 TL ücreti var. dönüşte verirsiniz dedi). Tekrar iki nolu kapının önüne döndüm çevrede hala eşim ve 11 yaşındaki kızımdan başka kimse yoktu. Açık olan iki numaralı kapıdan 09:20 gibi içeri girdik. İçerde tekrar kapalı kapılar vardı camdan bizim geldiğimizi gören bir görevli isimlerimizi sordu. İçerden çıkan kadın güvenlik görevlisi Covid ile ilgili formu üçümüzün adına doldurmamı ve eşimle birlikte imzalamamızı rica etti. Daha sonra güvenlik kontrolünden geçip bekleme salonuna geçmemiz için yol gösterdiler.
      Bekleme salonunun girişinde bekleyen genç arkadaş pasaportumuzu istedi daha sonra bu numarayı takip edeceksiniz dedi ve pasaportlarla bir likte numaramızı verdi. İçerde bizden başka iki türk aile ve bir kadın vardı. 2-3 dakika geçmeden numaramız yandı ve oturduğumuz yerden gözükmeyen iç koridordaki 11 nolu bankoya ailece yöneldik. Genç, güler yüzlü henüz 25-30 yaşlarında Türk bir hanımefendi pasaportlarımızı istedi. İçimden tamam evraklarımızı teslim ettiğimiz yere geldik herhalde dedim. Pasaportları verdikten sonra forumdan ve gerekli evrakların belirtildiği vize sitesinden oluşturduğum en sununda da avukatıma onaylattığım 13 parça dökümanı düzenlemeye başladım. Burda birşey tekrar belirtmek isterim DV 2021 Mulakat deneyimlerinde görüşme öncesi gelen gerekli evrakların bulunduğu mail bana hala gelmemişti bu nedenle bu şekilde davrandım.
      Neyse kadın görevli döndü ve ikinci evrak olarak "CV" gibi birşey dedi. Heycandan yanlış duyduğumu düşünerek "CD" dedi herhalde ben "CV" anladım diyerek, dosyamızın Dijital olduğunu sağlık kontrolünden CD yada herhangi bir dosya vermediklerini gülümseyerek söyledim. Kadın, hayır "CD" istemedim "CV"'nizi istedim deyince suratımdaki gülümsemeyle bir kaç saniyelik felç geçirmiş olabilirim:))) 13 belgede herşey vardı olmayan tek belgeyi ikinci atışında tutturmuştu Hanımefendi.
      Eveledim geveledim ve başvuru tipimi belirtip. Sanatçı olduğumu, avukatımın "CV" den bahsetmediğini, 7 ceddimi başvuru dosyalarımda gönderdiğimi, isterlerse websiteme girip özgeçmişime bakabilecekleri belirtiğim makineli tüfek nidasıyla 9-10 saçmalamayı kadının üzerine 30 saniyede şarjörden boşalttım. Kadın bir tebessümde bullundu ve diğer evrakları geçti. Üçüncü evrak olarak iş teklifiniz varmı dedi ben bu sefer gözlerim ağlıyor dudaklarım gülümsüyor bir şekilde felç geçirdim. Bir şarjörü üstüne boşaltmama rağmen kadın üçüncü sıkışındada gene "headshot" yapmıştı. Kendime ne zaman geldim hatırlamıyorum ama yeniden saçmalama şarjörümü taktım ve allah ne verdiyse üzerine boşalttım:))) Baktım şarjörde kurşunlar bitiyor. Artık son çare olarak ama insanın üzerine böyle gelinmezki diye yalvarmaya başlayacaktım ki. Son kurşunumda benim vizemin tipinin biraz farklı olduğunu avukatımın bunların gerekmediğini söylediğini falan saçmaladım. Aslında EB-1 ler için iş teklifi ve CV gerekmiyor ama buradan soracakalrını bilmediğim için şurumu kaybetmişitim. Görüşmemden iki saat sonra gelen görüşme için gerekli belgeler mailini, görünce Hanımefendinin önündeki listeyi okuduğunu anladım.
      Şaka bi yana tekrar bir gülümsemeyle diğer evrakları istemeye başladı artık bildiğim yerlerden geliyordu sorular. Evlilik cüzdanı, Boşanma belgesi, fotoğraflar, PTT evrak teslim adresi, polis temiz sertifikası ve vukuatlı nüfus cüzdanı örneğini istedi. En sonunda kızım için de benim veya eşimin vukuatlı nüfüs cüzdanımızın varsa bir fazla kopyasını istedi. Her evraktan 3 kopya götürmüştüm hemen uzattım. Tamam dedi tekrar yerinize geçebilirsiniz dedi. Diploma ve hesap dökümünü sordum gerekmiyor dedi. Teşekkür edip yerimize geçtik. Ödeme yapacağımızı düşündüğümüz bankonun sırasını beklemeye başladık.
      Televizyondan saate bakıyordum saat 11:00 geliyordu. 1 saatten fazla geçmişti ve sürekli yeni gelenler oluyordu ama sadece bir kadınla siyahi abi 1 saat kadar görüşmüş ve kadına sorabileceği herşeyi sormuştu. Kadın gittikten sonra kimseye işlem yapmadılar. İçerisi ilk geldiğimize göre baya kalabalık olmuştu. Para ödeme bankosuda çalışmıyordu. Sadece gelenlerin evrakların aldılar. Eksik evrakları çok dert etmesemde bekledikçe endişem artmaya başladı ama eşime belli etmemeye çalışıyordum.
      Birden bizim numara yandı baktım 3 nolu banko. Ödeme bölmesi değildi görüşme bölgesi yazıyordu. İlerledim Asya kökenli olduğunu düşündüğüm gençten forumdan hatırladığım Hanımefendi vardı. İngilizce selamlaştıktan sonra istersek türkçe tercüman çağrabileceğini söyledi, benim ingilizcemin yeterli olduğunu düşündüğüm için eşime baktım o da deneyelim sorun olursa çağırırız dedi. Görüşmeye ingilizce başladık. Görüşmeye başlamadan önce para ödemesi yapmadığımızı belirttim. O da bu vize türünde ödemeyi daha önce yaptığımızı söyledi. Ardından, toplu şekilde doğru söyleyeciğimize yeminimizi ettik eşim sağ kolunu kullanamadığı için sol elini kaldırıp yamin etti. Parmak izlerinde eşimin sağ kolu nedeniyle biraz sıkıntı yaşasakta yardım ederek çözdük. Bu sırada sürekli herşeye dahil olmaya çalışan ve en önde bulunan 11 yaşındaki kızım parmak izi için sırası geldiğini düşünüp cihaza sarıldı ama kadın gülerek çocuklara gerek olmadığını onun yerine benim sağ elimin baş parmak hariç 4 parmağımın birleşik olarak izlerini aldı. Kızım baya bozulup söylendi bunun üzrine kadın gülümsedi. Daha sonra eşime bu sizin ilk evliliğiniz mi diye sordu? Eşim evet dedi. Bana bu ilk evliliğin mi? diye sordu. Hayır dedim bu ikinci dedim. Kızım ikinci evliliğim olduğunu bilmiyordu. Kızımla bakıştık. Orda ingilizcesinin baya gelişmiş olduğunu gözlerinden anladım. Hanımefendi de durumu farketti galiba eşime ve kızıma siz isterseniz artık oturabilirsin dedi. Onların gitmelerini bekledikten sonra önceki evliliğimle ilgili sorular sordu. Daha önceki evlilikten çocuklarımın olup olmadığını sordu. Olmadığını belirttim. Boşanma belgesi orjinali Flemenkçe olduğu için pek anlamadı. Arkasında ingilizcelerininde olduğunu belirttim. Sayılarla ingilizce karşılığına baktı pek anlaşılır bir belge olmadığı için yardımımı istedi. Bende evlilik tarihi ve boşanma tarihini ve yerleri ve ingilizcelerini gösterdim. Sorun olabileceğini düşündüğüm yırtık ama bantla yapıştırılmış orjinalini geri verdi. ( Boşanma gelgesinin gönderildiği zarfın yırtma yerinden yırttığınızda malesef içindeki belge de yırtılacak bir şekilde yerleştirildiği için boydan boya yırtılmış ve de bu yırtık kirkaç kelimenin üzerinden geçmişti. Şeffaf bantla yapıştırılmış belgeyi hiç sorun etmedi kadın). Diploma ve Finansla ilgili döküman gerekir mi diye uzatır gibi yaptım. Gerek yok dedi.
      Daha sonra ne işle uğraştığımı sordu. Fotoğraf sanatçısı olduğumu belirttim ne tip fotoğraflar çektiğimi sordu. Çektiğim fotoğarafları birleştirerek kolajlar yaptığımı belirttim. Amerika'da bağlantım olup olmadığını sordu. Newyork'ta ve Toronto'da galerlerle ile çalıştığımı ve çalışmalarımın çeşitli şehirlede furalarda sergilendiğini belirttim. Bunlara ek olarak pek çok Amerikan şirketinin çalışmalarımı telif hakkı ödeyerek kullandıklarını söyledim. Dinlerken bir yandan da bilgisayara notlarını alıyordu. Nereye gideceğimi sordu. Texas, Houston a gideceğimi söyledim. Daha önce Texas'da bulundun mu diye sordu. Daha önce Bu bölgede 1 ay geçirdiğimi ve burada bir proje geliştirdiğimi söyledim. Peki gittiğinde bu iş mi devam edeceksin diye sordu. Bu işe devam edeceğimi ve bu işlere paralel olarak İnglizcemi de geliştirmek için Multimedia, Motion Grafik konularında iş baktığımı söyledim. Notlarını almaya devam etti. Daha sonra, forumdan daha önce okuduğum şekilde pasaportları eline alıp inceledi ve burada bulunan turist vizelerini iptal ediyorum dedi. Sonra yerlerine vize falan derken benim gözlerime baktığında içimde patlayan havai fişekleri gördü sanırım ve gülümsedi:) Orjinal belgeleri verdi ve 5 iş gününde pasaportlarımızın PTT şubesine gönderileceğini söyledi. Çok teşekkür ettim. Ailecek mutlu bir şekilde konsolosluktan ayrıldık. İki saat kadar sonra görüşme için gerekli evrakların olduğu mail geldi sonunda 🙂

3 yıldan uzun süren vize maceramız dün sabah mutlu bir şekilde sonuçlandı. Öncelikle @crazycells ve diğer yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara. Bu forumu kuran ve gelişmesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Eş zamanlı avukatımızla hareket etmemize rağmen bu forumdan çok daha fazla yararlandığımı belirtmek isterim. Avukata sormayı bile akıl edemiyeceğiniz yığınla bilgiyi burda paylaşanlara tekrar çok teşekkür ederim.
      Ben de, benden sonra gelecek benzer vize katagorileri için vize yolculuğumuzu elimden geldiği kadar paylaşmaya çalıştım ve paylaşmayı sürdürmeyi istiyorum.

Heycan yaratmak için sonucu sona sakladım. Düşündüğümdan biraz uzun oldu. Yazımda hata yaptıysam hatalarım için şimdiden özür dilerim.

Görüşme ve sıra bekleyen arkadaşlar inşallah en kısa sürede herşey gönlünüzce olur. Şimdididen bol şans diliyorum.
      Hepinize çok teşekkür ederim.

Detaylı anlatımınız için teşekkür ederim. EB kategorisinden uzun zaman sonra bir kabul haberi almak çok güzel. Umarım tecrübeleriniz bize yol gösterir. Daha önce Houston'da 6 sene yaşamış biri olarak ABD'deki hayatınızda mutluluklar dilerim.

A
      afrasiyab

@Zekai-Oguz-Ozalp, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

@ayzek09 hayirli olsun. Bundan sonraki hayatinizda bol sanslar.

Bizimki de Pazartesi sabah 8:15'de ilk randevuydu. Randevu saatinden 10 dakika once kapi acildi ve covid formunu doldurduktan sonra bekleme bolumune gectik. Bir kac dakika sonra evraklari teslim ettigimiz bankoya gittik. Istenilen tum evraklarin ve hatta lazim olabilecegini dusundugum tum evraklarin ve yazismalarin ciktilarini goturmustum ama CV hic aklimin ucundan bile gecmedigi icin istenildiginde tedirgin eden surpriz oldu. Hemen cikti alip gelebilecegimi soyledim ama malesef ona izin verilmeyecegini, gerekirse postayla gondermemizi isteyecekleri soylediler. Checklist gonderdiklerini soylediler fakat gelen butun emaillerin ciktilarini verdim ve orada yazmadigini soyledim. Onlarin disinda bir email daha almis olmamiz gerektigini ama gelmediyse de buyuk bir sorun olmadigini, belki gondermeye gerek bile kalmayacagini soylediler ama aklimiza takildi tabiki. Adli sicil kaydinin da guncelini verdikten sonra tekrar numaramiz gelene kadar bekleme bolumune geri donduk.

O telas icinde saate bakmadim fakat tahminen 25-30 dk. bekledikten sonra tekrar siramiz geldi ve baska bir bankoya gectik. Yine genc bir bayanla gorustuk. Once Ingilizce olarak konusmaya Turkce veya Ingilizce devam etmek konusunda bir tercihimizin olup olmadigini sordu. Farketmez dememiz uzerine Ingilizce olursa kendisi icin rahat olacagini soyledi ve once esimin sonra benim parmak izlerimiz alindiktan sonra mulakat asamasina gectik.

Guler yuzu, dostca tavirlari ve en kilit sorulari sorarken bile cok kibar uslubuyla az onceki butun telasimizin aninda kaybolmasini sagladi. Nereye gidecegimiz, ne is yapacagim, su anda nerede yasadigimiz ve ne is yaptigim, neden mezun oldugum bolumden farkli bir meslekle ugrastigimi sorduktan sonra esime hangi yil evlendigimizi sordu. Sonra bazi notlar alacagini soyledi ve 1-2 dk. sonra pasaportlarimizin 5 is gunu icinde gonderilecegini soyledi. Onayladigini teyit etti ve sirtimizdan buyuk bir yuk kalkmis olarak konsolostuktan ayrildigimizda saat 9 civariydi.

Bu arada bahsettikleri email bize de ogleden sonra geldi ama dedikleri gibi gorusmeden sonra ek birsey gondermeye gerek kalmadi. Ertesi gun oglen saatlerinde dosya durumunu onaylandi olarak degistigini gorduk. Aksama dogru da kargoya verildigi mesaji geldi. Bugun de teslim alabilirsek ucak biletimizi alip yolculuk oncesi son hazirliklarimizi tamamlayacagiz.

Bu uzun ve yorucu surecte hep iyi insanlara denk gelmeniz ve herseyin gonlunuzce olmasi dilegiyle...

Tebrikler Zekai bey. Amerika seruveninizde bol sans dilerim. Bizlere fikir vermesi acisindan evrak onay tarihinizi paylasabilir misiniz?

A
      afrasiyab

afrasiyab tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@mehmetkonuklu Vizeniz reddedildigi icin ilk kisma evet demeniz gerekiyor. Ikinci kisim icin bir otel adresi vermeniz yeterli. Rezervasyona gerek yok.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      A
      afrasiyab

Ben de yeni randevu tarihi var mi diye kontrol ediyordum

A
      afrasiyab

@ahmetbusra Aynisi simdi bana da oldu

A
      afrasiyab

@mehmet-torlak Ben acabiliyorum ama Istanbul icin tarih yok. Sayfayi fazla yenileyince bahsettiginiz hata mesaji cikiyor

A
      afrasiyab

@ahmetbusra Istanbul mu Ankara mi ogrenebilir miyim?

A
      afrasiyab

@mehmet-torlak Ben de ayni hatayi aliyorum 2 gundur. ABD kredi kartimla odemem yaptim.

A
      afrasiyab
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

@Rosenrot, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak

Selamlar. Dün ben de Texas geçici ehliyetimi aldım. 27 Ekim'de learners permit i alıp 29 Ekim'de DPS onaylı özel bir okulda road test'i geçtim. 6 saatlik online eğitimi Türkiye'deyken alıp yazılı sınavı geçmiştim. 27 Ekim ve 2 Kasım ziyaretlerimin ikisini de online randevu sisteminden (https://public.txdpsscheduler.com/) aldığım randevu ile yaptım. 24 Ekim sabaha karşı saat 5 te DPS in önünde walk-in için sıraya girdimse de (önümde rahat 15 kişi vardı) sabah 8 de ofis açılıp bana sıra gelene kadar kontenjan doldu, bunu ilk dip not olarak belirteyim. Online randevu sisteminde ilk baktığımda en erken randevu tarihi Şubat 2023 gözükmesine rağmen yılmadan, sürekli tekrar tekrar deneyerek first application tarihi için 27 Ekim'e yer bulabildim; bu da ikinci dip not olsun (aynı şeyi ikinci randevu için de yaptım bu arada). Süreçle ilgili merak ettiğiniz her konuda detayları sorabilirsiniz. Herkese kolaylıklar dilerim.

Merhaba. Vize turunden dolayi mi gecici ehliyet aldiniz? Ben green card ile geldim ama 15 Subat a kadar resident olamiyorum 30 gun kuralindan dolayi. Oncesinde ehliyet alabilmenin bir yolu var mi acaba?

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      A
      afrasiyab

Bizim mulakatimiz da @yusufalikeles77 den 2 saat once saat 20.15'deydi. Mulakati ingilizce yaptik. Mulakati gerceklestiren bayan son derece olumlu ve kibardi. Sorulan sorular:

Ne is yapiyorsunuz? (akademisyen)
      Calisma konunuz nedir?
      Turkiye uzerine mi daha cok calisiyorsunuz?
      Orada ne is yapmayi dusunuyorsunuz?
      Iki cocugunuz da Amerikan vatandasi mi?

Esime de calisma alanini sordu ve sonrasinda eski pasaportumuzdaki vizeyi iptal edip vizenizi onayliyorum dedi.

Tum mulakat sanirim 3-5 dakika surdu ve saat 9.00 gibi isimiz bitmisti. Bekleyen herkesin en kisa zamanda mulakatlarina ve yesilkartlarina ulasmasi dilegiyle...

A
      afrasiyab

Merhaba biz 25 Ekim icin randevu aldik. Darisi diger bekleyen dostlarimizin basina...

A
      afrasiyab

Vize Randevusu: Agustos 2021.

Bu kadar uzun ve meşakkatli bir sürecin sonunda böyle güzel haberler almak ne güzel. Biz de Ağustos 2018'de sürecimizi başlatmıştık. Sonrasında süreç şu şekilde işledi:

Priority Date: Ocak 2019,
      I-140 Onayi: Aralık 2019,
      NVC Girisi: Ocak 2019,
      NVC Dosya Numarasi: Subat 2020,
      NVC Evrak Onayi: Nisan 2020

Bu zaman çizelgesine göre bizim de Eylül mülakatlarında randevu almamız olası görünüyor. Tekrar teşekkürler!

A
      afrasiyab