• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kapıpencere
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 42
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kapıpencere

@kapıpencere

7
    İtibar
    97
    Profil Görüntülemeleri
    42
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kapıpencere Takip etme Takip Et

kapıpencere tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

belki birilerine yol gösterici olur diye kendi tecrübemi aktarıyorum, aile başvurusu B1/ B2 için
      1- DS-160 her aile üyesi için dolduruyorsunuz,
      2- yeni sisteme kayıt oluşturup giriyorsunuz,
      3- aile üyelerini ekliyorsunuz, sistem sizi yönlendiriyor basit adımlar zaten,
      4- pasaport alım yerini seçiyorsunuz,
      5- ödeme ekranından US credit-debit seçeniğinden mastercard ile yapabiliyorsunuz. (Bankaya 3 hafta boyunca gittim olmadı, forumdaki arkadaşlar sayesinde öğrendim)
      6- ödeme sonrasında randevu planlıyorsunuz
      7- takıldığınız yer olursa forumda uygun başlığın altında kibarca soruyorsunuz 🙂
      8- edindiğiniz tüm tecrübeleri basit zor demeden paylaşmanızı rica ediyorum, küçük bir bilgiye bile ulaşmak zaman alabiliyor, tecrübe ve bilgiyi paylaşmada bencillik etmiyoruz.

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

merhabalar,
      bebekle yolculuk deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? okadar saat kucakta bebekle gitmek düşündürüyor ister istemez, tavsiyesi olan, dikkat edilecek noktaları söylemek isteyen varsa beklerim 🙂

Yolculuk içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere
    • RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rigby, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kapıpencere Ben 26 Mayıs'ta ais sitesine kayıt oldum bana da aynı uyarıyı vermişti. Ancak 20 Haziran'da ais kaydımı tamamlamam için mail geldi. Yani mülakata yaklaşık 1 ay kala kayıt yapabildim. Size de mail gelecektir ama mülakata 3-4 hafta kala açılacağını düşünüyorum.

çok sağolun, 1-2 hafta sonra tekrar deneyeceğim

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere
    • RE: Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocukları

teşekkür ederim, DS 260 ı açtırmam gerekecek yani 😞

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

b1/b2 vizesinde şuan hangi tarihlere veriliyor? öne çekme imkanımız oluyor mu

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

kapıpencere tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Ankara için randevu bulamıyorum, randevu alabilen var mı?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

@gucarslan, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@Eagle2015, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Arkadaşlar yeni sistemi çözdüm, yardıma ihtiyacı olan özelden yazabilir . Telefonla arayıp yardımcı olabilirim.

peki bütün deneyimlerinizi neden forumda paylaşmıyorsunuz, herkes faydalansın?

katılıyorum, ufacık bir bilgi için bile 3 hafta zaman kaybedebiliyoruz, edinilen bilgileri paylaşmanız değerli

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

belki birilerine yol gösterici olur diye kendi tecrübemi aktarıyorum, aile başvurusu B1/ B2 için
      1- DS-160 her aile üyesi için dolduruyorsunuz,
      2- yeni sisteme kayıt oluşturup giriyorsunuz,
      3- aile üyelerini ekliyorsunuz, sistem sizi yönlendiriyor basit adımlar zaten,
      4- pasaport alım yerini seçiyorsunuz,
      5- ödeme ekranından US credit-debit seçeniğinden mastercard ile yapabiliyorsunuz. (Bankaya 3 hafta boyunca gittim olmadı, forumdaki arkadaşlar sayesinde öğrendim)
      6- ödeme sonrasında randevu planlıyorsunuz
      7- takıldığınız yer olursa forumda uygun başlığın altında kibarca soruyorsunuz 🙂
      8- edindiğiniz tüm tecrübeleri basit zor demeden paylaşmanızı rica ediyorum, küçük bir bilgiye bile ulaşmak zaman alabiliyor, tecrübe ve bilgiyi paylaşmada bencillik etmiyoruz.

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

@ahmetbusra çok teşekkürler cevabınız için, ödeme sayfasına geldiğimde cash / USD-debit-credit seçeneğinden hangisini seçip mastercard ile ödeyeceğim?

K
      kapıpencere

@engincan88 ben 1 haftadır bankaya gidiyorum, tüm banka seferber oldu yine yapamıyoruz. Referans no yu girince sistem hata veriyor, Referans no nun tarihi geçiyor yeni oluşturuyorum yine hata veriyor. nasıl ödeme yapacağız acaba

K
      kapıpencere

Yeni sistemde garanti bankasına gidip ücret yatırabilen var mı acaba?

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

tekrar gittim bankaya, "kurum tarafındaki teknik bir hata sebebiyle işlem gerçekleştirilememiştir." uyarısı alıyoruz.

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

@Mert-7 aynı durumu yaşıyorum. bankaya gidiyorum yüzüme boş boş bakıyorlar, başka gelen olmadı diyorlar, referans no sunu da giriyorlar yine olmadı, 3 kere gittim yapamadılar. yeni sistemden ücret ödeyebilen var mı acaba?

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

cash ödeme yöntemini seçtim, referans numarasını verdikten sonra, "click here to pay with cash" yazısı çıkıyor ve referans no da çıkıyor. anlamadığım şey; cash ödemeyi garanti bankasından yapmayacak mıyız zaten? bilgisi olan var mı?

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere

bugün garanti bankasına gittim, referans numarısını verdim, referans numarasını girince hiçbir işlem yapılamadı, ekranı bana da gösterdiler ben de baktım, ne manuel girilebiliyordu, ne de otomatik bir şey çıkıyordu, ödeyemeden geri geldim, bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Gündem içinde yayımlandı
      K
      kapıpencere