Merhaba arkadaşlar kazananlar kulübüne bende katıldım bugün darısı randevu bekleyen arkadaşlara olsun dile kolay yaşanan o kadar şey bugün benim için son buldu. Ayrıntılı yazmak isterdim (sonra yazarım) ama uykusuzum tüm gece gozume uyku girmedi burada Bilgi paylaşan herkese çok Teşekkür ederim.sizler sayenizde burada avukatsiz ve hızlı bir şekilde yaptım. Sadece şunu söyleyebilirim rahat olun ve dürüst olun kazanacaksınız 

karemkuzey
@karemkuzey
🐺🎖️
karemkuzey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Fatma-Antalya
merhaba bu nüfus kayıt örneği vukuatlı olan mı yoksa sadece içinde aile bireylerinin olmadığı normal olan mı ? -
Arkadaşlar daha önce aranızda boşanmış olan ve konsolosluk görüşmesine girmiş yada bu konu ile ilgili belge hazırlamış olan kişiler var mı ? lütfen bu konuda yardıma ihtiyacım var
-
Arkadaşlar bilmeyenler için küçük bir hatırlatma sağlık kontrolüne gittiğiniz gün aşı kartlari e-mail olarak geliyor onun çıktısını almayı unutmayın.Amerikaya girişte bunu isteyebilirler.
-
@Refiks böyle bir saçmalık yaşamadım ama güncel yüklediğim halde bunu görüşmede sordular mutlaka yanınızda bulundurun
karemkuzey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Cok tesekur ederim cevap icin ama numara mi girdigimde gecen sene baslayan vize surecimiz hakkinda bilgi soyluyor@aysegul
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Merhaba greencard durumu nereden ogrenebiliriz @kucurizm
-
@Mahmut-Can-Yapıcı gözüme ilk çarpan askerlik belgesi (başvuru sahibi erkekler için) oldu. tax konusunda benim eşim maaşı yeterli olduğu için hiç bir evrak sormadılar. ben yinede (I-864 ,w2,1040,1099,paystup) hazırlamıştım.bu arada sisteme öncesinde yüklediğiniz tüm belgeler ne ise kontrol edin .Çünkü bu kişiden kişiye göre değişiyor. ve mutlaka o belgelerden birini görmek istiyorlar.
-
@ceen Evet görüşmeye gitmeden bende çok endişeleniyordum umarım bir evrak eksik olmaz yada hepsi doğru bir şekildedir falan ama içiniz rahat olsun. Şunu söyleyebilirim. web sitesinde tüm bilgiler var ve yönlendirme yapıyor. sadece iyi okumak lazım. Sonrasında zaten bir sorun çıkmıyor.
-
@ceen merhaba bende bu sorunun cevabini çok aradım. Ve son dakika apostil olayını duydum ve bir şey yaptiramadim sadece boşanma belgesi orjinal ve çeviri ile gittim benimkini kabul etti ve onay verdi.( Bu sadece kendi deneyimim)
-
@Turhan-0 Geçmiş olsun . boşanma belgesini direkt kaymakamlığa gidip Apostil yaptırdınız ?