• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. poyraz Korkmaz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 19
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

poyraz Korkmaz

@poyraz Korkmaz

14
    İtibar
    52
    Profil Görüntülemeleri
    19
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

poyraz Korkmaz Takip etme Takip Et

poyraz Korkmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Ağlayarak yazıyorum 3. Başvurum çok umut bağlamıştım. umarım hayırlısı bu zaman degildirde bu yüzden çıkmamıştır. Bu durumda olmayı hiçbirimiz istemeyiz ama maalesef olmayınca olmuyor. Biz yinede ne olursa olsun Mutlu olmayı bilmeliyiz. Umarım Amerika da yaşamak isteyip gitmek isteyen herkes bir gün hayallerine kavuşur . Bazıları çıkmaz diye hayallerinin peşinden koşmayıp başvuru bile yapmiyor. Biz hayallerinin peşinden koşan insanlarız ve umarım bir gün hepimizin hayalleri gerçek olur…

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

Şuan bu sözleri aglayarak yaziyorm evet ağlayarak… 22 yasinda yeni mezun 8 aydır atanamayan hiçbir mal varlığı olmayan ümitlerini tüketmiş gelecek kaygısı tavan yapmış birisi olarak yaziyorm.. green card çekiliş sonucu olumsuz olduğundan beri kendime gelemiyorm. kapana sıkışmış başka çıkış yolu yok gibi hissediyorum. Toplumlumuzun erkeğe yüklediği bazı sorumluluklar ( erkeğin evi arabası olmalı statüsü olmalı yoksa erkek bir hiç ) yüzünden kendimi bir hiç hissediyorum. Ne kadar bilgi birikimi , kültürlü , nezih , farklı kültürleri keşfetmiş ve yurt dışını gezip yeni deneyimler edinmis birisi olsamda bizim toplumumuzda paran varsa insansın. Bu benim canimi çok acıtıyor Ve bunun sorumlusu toplumun kendisi. Bütün umutlarımı yitirdim. Gelecek kaygisi kafamın içinde beynimi tırmalıyor. Elinden bisey gelmez ve bu durum senin kalbini çok acıtır ya işte şuan tam öyleyim. İnsanlardan igrenir hale geldim. İllegal olan hersey normallestiki etik degerlerimizi kaybettik. Toplumda iyi işen yalnızsın. Canım çok yaniyor. Lütfen birisi elimden tutsun ve bana destek olsun.

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@Mehmet-Fatih-Aslan destek olduğun için teşekkürler abi umarım Herzmn mutlu bir hayatın evet yaşım daha genç erkenden pes edemem bugün yeni güne daha güçlü ve daha bilinçli uyandın herbiriniz destek oldunuz motive ettiniz çok teşekkürler ☺️

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@cemal1153 insallah abi umarım sizde en kısa sürede mülakata çağrılıp vizenizi alirsiniz umarım bu süreçten sorunsuz şekilde geçersiniz ve Amerika’ya gidersiniz

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@serhanbey canım dostum bende 22 yasinda yeni mezun bir gencim. maalesef benimde 3. Başvurum ve bu senede seçilmedim .dünden beri bende kendime gelemiyorm . dün aglamaktan sabah gözlerim sismis uyandım. Bugünde hep sorguladim ve açıkçası üzülmeye devam ettim kendime gelemiyorm . Bu sene çok ümitliydim ama maalesef kaderimizde yokmuş . Ama inanıyorum ki hayatımızın belirli bir dönemimde bizede olumlu sonuçlanacak ve umarum bizde gideceğiz. 🥲

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@Murat-4 f1 çok araştırdım ama dil sınavı istiyor çoğu okul. dil için özel ders aliyorm şuanda bakalım artık hayırlısı olur umarum dil işini halledersem ailemde sponsor oluruz dediler .

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@ari-luli 😞 amacım kesin olarak bir an önce yasal yollarla Amerika’da kalici oturum almak dün elimden tutun derken bir nebzede olsa motivasyon konuşmaları veya başla yollarla gidileceğini söyleyip motive olmati hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorm umarım

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@blueboy21 o kadar haklısın ki abi dün sadece bir kaç olay yaşadım onun üzerine hersey kötü gibi geldi. Yardım edin dememdeki amaç motive vermenizdi . Evet bence sizin söylediklerinizde motive çünkü sorun gerçekten bende. Başka vize yollarını deniyorum babamın arkadaşı Amerika’da bakanlıkta komite üyesi 3 haftadır ondan haber bekliyoruz sponsor için ama hala haber yok. Ben kendim için çabalamazsam kimse çabalamayacak evet ve bu yüzden güçlü durmam gerek daha gencim hayatım basındayım. Ve bu sabaha daha güçlü uyandım . Sizede çok teşekkür ediyorm

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@ari-luli Eb3 için evet ugrasiyoruz ama daha sponsordan haber gelmedi ama Sabir edeceğim bulunana kadar kendimi geliştirmeliyim. Dil , mental, maddi açıdan

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

poyraz Korkmaz tarafından gönderilen son iletiler

@ari-luli Eb3 için evet ugrasiyoruz ama daha sponsordan haber gelmedi ama Sabir edeceğim bulunana kadar kendimi geliştirmeliyim. Dil , mental, maddi açıdan

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@blueboy21 o kadar haklısın ki abi dün sadece bir kaç olay yaşadım onun üzerine hersey kötü gibi geldi. Yardım edin dememdeki amaç motive vermenizdi . Evet bence sizin söylediklerinizde motive çünkü sorun gerçekten bende. Başka vize yollarını deniyorum babamın arkadaşı Amerika’da bakanlıkta komite üyesi 3 haftadır ondan haber bekliyoruz sponsor için ama hala haber yok. Ben kendim için çabalamazsam kimse çabalamayacak evet ve bu yüzden güçlü durmam gerek daha gencim hayatım basındayım. Ve bu sabaha daha güçlü uyandım . Sizede çok teşekkür ediyorm

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@ari-luli 😞 amacım kesin olarak bir an önce yasal yollarla Amerika’da kalici oturum almak dün elimden tutun derken bir nebzede olsa motivasyon konuşmaları veya başla yollarla gidileceğini söyleyip motive olmati hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorm umarım

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@Mehmet-Fatih-Aslan destek olduğun için teşekkürler abi umarım Herzmn mutlu bir hayatın evet yaşım daha genç erkenden pes edemem bugün yeni güne daha güçlü ve daha bilinçli uyandın herbiriniz destek oldunuz motive ettiniz çok teşekkürler ☺️

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@sevdemimi destekleriniz için teşekkürler . İnsallah umuyorum Birgün olucak

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@Murat-4 f1 çok araştırdım ama dil sınavı istiyor çoğu okul. dil için özel ders aliyorm şuanda bakalım artık hayırlısı olur umarum dil işini halledersem ailemde sponsor oluruz dediler .

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@Murat-4 maalesef … gelecek kaygısı çok kötü birsey . psikolojik destek almak ( antideprasan kullanımı ) gerçekleri değiştirmez ki ama beynini uyusturup Dahada batmana sebep olur. Teşekkür ederim yinede 🙏

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@ari-luli soyledimlerinize katılıyorum. Belirli bir birikimim var. Green kard veyahut hayat güvencesi için dosya taşıma dahil . En sonki isimden eğitim seviyesi dusuk insanların ahlaksiz ve birbirilerinin annesine kufur edecek kadar edepsiz oldukları için ayrıldım . Maddi acidan herhangi bir sorun yok. Gelecek kaygısı sadece atanip 60 70 bin maaş alsam bile kısa sürede mal mulk sahibi olamiyorsb veya çok zorlanıyorsun

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

@celica canım acıyor ama güçlüyüm kardeşim ayrıca antidepresana geçici mutluluk verir gerçekleri değiştirmez 😞

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz

Şuan bu sözleri aglayarak yaziyorm evet ağlayarak… 22 yasinda yeni mezun 8 aydır atanamayan hiçbir mal varlığı olmayan ümitlerini tüketmiş gelecek kaygısı tavan yapmış birisi olarak yaziyorm.. green card çekiliş sonucu olumsuz olduğundan beri kendime gelemiyorm. kapana sıkışmış başka çıkış yolu yok gibi hissediyorum. Toplumlumuzun erkeğe yüklediği bazı sorumluluklar ( erkeğin evi arabası olmalı statüsü olmalı yoksa erkek bir hiç ) yüzünden kendimi bir hiç hissediyorum. Ne kadar bilgi birikimi , kültürlü , nezih , farklı kültürleri keşfetmiş ve yurt dışını gezip yeni deneyimler edinmis birisi olsamda bizim toplumumuzda paran varsa insansın. Bu benim canimi çok acıtıyor Ve bunun sorumlusu toplumun kendisi. Bütün umutlarımı yitirdim. Gelecek kaygisi kafamın içinde beynimi tırmalıyor. Elinden bisey gelmez ve bu durum senin kalbini çok acıtır ya işte şuan tam öyleyim. İnsanlardan igrenir hale geldim. İllegal olan hersey normallestiki etik degerlerimizi kaybettik. Toplumda iyi işen yalnızsın. Canım çok yaniyor. Lütfen birisi elimden tutsun ve bana destek olsun.

poyraz Korkmaz
      poyraz Korkmaz