• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. oz4nkilic
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 53
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 5
    • Gruplar 0

oz4nkilic

@oz4nkilic

-7
    İtibar
    82
    Profil Görüntülemeleri
    53
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

oz4nkilic Takip etme Takip Et

oz4nkilic tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

@ayvalik10 bilader çok saygısızsın banada geçen ters cevap verdin haddini aşma yaşın kaç bilmiyorum ama bunamışsın gibi burada insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimseye üst perdeden konuşamazsın haddini bil

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      oz4nkilic
      oz4nkilic

selamlar herkese ufak bır yazı dökesim geldi içimden 18 yaşına 10 kasımda girdiğim için başvuru yapamadım seneye yapacağım çocukluğumdan beridir usada yaşamının hayalini kuruyorum eğer green card çıkmazsa 2 kere work and travel ile para biriktirip amerıkada önlisans okuyacagım bu işin pesını bırakırsam namerdım sonuna kadar gıdecegım genc oldugum ıcın onumde alternatıfler var ama sızlerın tek umudu green card oldugu ıcın cok bel baglıyorsunuz forumdaki büyüklerime sizlere tavsiye vermek haddime degil ama lütfen bel bağlamayın bazılarınız çok umutlu buranın %1 gibi bir şansla çıktığını unutmayın biliyorum aranızda 30 40 50 yaşlarında insanlar var çocukları aileleri gelecekleri için aşırı umutlu olan kisiler var ama cıkmadıgında gercekten yıkılırsınız uzulursunuz ben sonuna kadar savasacagım sızde savasın eger nasıbınızde yoksa cocuklarınızı gondermeye ugrasın cocuklarınızın gelecegı ıcın planlar yapın sız yapamadıysanız onlar yapsın onlar gelecegını kursun benım aılemde bu konuda cok vurdumduymaz tum uğraşıyı kendim veriyorum kendim planlarımı yapıyorum para biriktiriyorum ileride ailemi çocuklarımı amerikada olusturmak istiyorum uzun lafın kısası lutfen green carda bel baglamayın %1 şansla cıktıgını unutmayın bunu bır beles pıyango gıbı dusunun cıkarsa muazzam olur cıkmazsa kaybedecegım bır sey yok kafasıyla bakın buraya eger hıc olmuyorsa nasıbınızde yoksa da cocuklarınız ıcın ugras verın onların gelecegını hazırlayın okuyanlara tesekkurler

oz4nkilic
      oz4nkilic

@tugcebkdgl hayırlı olsun umarım yuzunuz kara cıkmaz kalan surecte bol sans sımdıden

oz4nkilic
      oz4nkilic
    • RE: DV2027 Sohbet Odası

@sahin16 onaylanmalı.

oz4nkilic
      oz4nkilic
    • RE: Elektrik Elektronik Muhendisligi

herkese merhaba seattlede 2 senelik elektrik mühendisliği okursam iş bulma imkanım nasıl olur ? Usada el yapımı işler (tesisatçılık , teknikerlik , usta , sanayici , otomotivci , elektrikçi ) gibi işlerde açık varmış sanırım işçi adına ama iş bulamam ve türkiyeye dönerim diye korkuyorum amerikada yaşayanlar ya da bilgisi olanlar cevaplayabilir mi lütfen 2 senelik önlisans elektrik mühendisliği okursam eğer iş bulup sponsorluk alıp green card alabilir miyim

Mühendislik ve Mimarlık içinde yayımlandı
      oz4nkilic
      oz4nkilic

@serel imzanıza nereden ulasabılırım

oz4nkilic
      oz4nkilic
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@grounddreamer bu tablo ne anlama geliyor buradaki tarihler neyi ifade ediyor

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      oz4nkilic
      oz4nkilic

@selamibasaran abi 2 senede onaylananlar da varmıs onlar nasıl oluyor

oz4nkilic
      oz4nkilic

@mesut1905 imzana nereden ulasıyorum acaba

oz4nkilic
      oz4nkilic

oz4nkilic tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@aysegul abla selamlar çocukların yaşı kaç eğer lise ya da ortaokuldaysa düşünmeden gidin elbet alışırlar hatta ben yerinizde olsam ilkokul anaokulda olsa bile bir an önce giderdim

Gündem içinde yayımlandı
      oz4nkilic
      oz4nkilic

image.png

noemin tweetinin altında herkes bunu yazmış şahıs öğrenci vizesi ile gelip 2003 te ayrılmış ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer mahkeme bunu delil olarak sundukları ıcın yalan oldugunu tespıt ederse belkı bır ıhtımal karar senatodan gecmeyebılır ya da ıptal olabılır

oz4nkilic
      oz4nkilic

hayatımda ilk defa başvuracaktım yeni 18 oldum diye denk gelen şansa bak 😃

oz4nkilic
      oz4nkilic

@ebaris86 bende iş bankasının visa banka kartı var kredi kartım yok ödeme yapabiliyorum değil mi burdan yurtdışına açık

oz4nkilic
      oz4nkilic

Selamlar bu 1 dolar seçeneğini hep kredi kartı ile ödeyeceksiniz lafları görüyorum normal banka kartı ile odeyemiyor muyuz kredi kartı kullanmıyorum

oz4nkilic
      oz4nkilic

@Fouray selamlar abi fotoğrafı çekinmeden önce fotoğrafciya özenle belirttim hiç oynama yapmayın nasıl çıktıysa öyle gönderelim diye o da biliyorum en ufak şeyde bile dikkat ediyorlar oynamıyoruz merak etmeyin dedi sonuc böyle ortaya çıktı emin olmak için fotoğrafı çektikten sonra kendim makineden bakmak istedim gösterdi burda gözüken fotoyla aynı gozukuyordu oynamamış gibi ama bilmiyorum eğer ufak oynamalar yaptıysa

oz4nkilic
      oz4nkilic

image.png
      image.png

merhabalar biz fotoğraf çekimimizi yaptık ailecek fakat kamera açısından dolayı gözler asimetrik çıkmış bir sorun yaratır mı acaba fotoğrafta herhangi bir sorun var mı

oz4nkilic
      oz4nkilic

@freedom, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

1 dolar değil de en azından 10 dolar olsaydı. türkiyeden başvurularda ciddi düşüş olurdu. bizim millet çoluk çocuk vermezdi o parayı.

emin ol 18-23 yaş arasındaki ünideki gençler çalışanlardan daha fazla para öder sırf şansı artsında gidebilsinler diye.

oz4nkilic
      oz4nkilic

@Ecehzr pasaport şartının geleceğini sanmıyorum gelseydi eğer 1 dolar gibi önceden haberi yapılırdı

oz4nkilic
      oz4nkilic

herkese selamlar evde fotoğraf çekenler arkada beyaz bir duvarın olması ve fotoğrafın arkasında yani duvarda gölge olmaması dışında nelere dikkat ettiler ya da dikkat etmemiz gerekir teşekkürler şimdiden

oz4nkilic
      oz4nkilic