• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Nazımm
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 33
    • En İyi 12
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Nazımm

@Nazımm

22
    İtibar
    36
    Profil Görüntülemeleri
    33
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Nazımm Takip etme Takip Et

Nazımm tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@merlin imzanızı oluşturun gerekirse el birliğiyle yaparız demek istemiş 🙂 imzanın önemini vurgulamış. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      N
      Nazımm
    • RE: Almanya yeşil pasaporta kontrolü sıkılaştırdı

@istalin nesi zorunuza gitti onu anlamadım? Hakedene veriliyor zaten. Öyle her memura değil belirli bir süre dirsek çürütmüşlere veriliyor. Neden AB bize vize uyguluyor diye soracağınıza hakedenlerin pasaportuna dil uzatmak enteresan gerçekten. Neyse.

Gündem içinde yayımlandı
      N
      Nazımm
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Herkese iyi günler. Daha yeni üye oldum. 2.başvuru yapışım inşallah bu sefer çıkar 🙂 herkesin gönlüne göre olmasını temenni ediyorum. Artık burayı takip edeceğiz demekki 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      N
      Nazımm

@Flight101 çok teşekkürler değerli yorumunuz için. Dediğiniz çok mantıklı bir durum tabiki. Eğer GC kazanırsam dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim. 🙏

N
      Nazımm

@Emre-Kurtulmuş zaten pasaport şartı ve 50$ ücret isteseler sanırım yüzde 60 azalır başvuran sayısı.

N
      Nazımm

@Arif öyle abi gerçekten. Sırf benim çevremde 4-5 kişi var çıkarsa napacaksın diyorum, adamın verdiği cevap daha gitmeden cebimden 100bine yakın para gidecek diyor ne işim var benim Amerikayla diyor. Eee niye başvurdun ozaman diyorum “sanane öylesine” başvurdum cevabı alınca sinir oluyorum. Bakınca haklılar aslında banane gerçekten. ABD hak vermiş herkese ama işte gerçekten isteyenlerin önünde en büyük engel “şans” değil, bilinçsiz katılanlar. Adamların sağlık muayene ücretinden vize ücretinden haberi yok daha gitmeden en az 2k dolarlık olacaklarını bilmeden başvuruyorlar. Neyse hayırlısı artık hakkımızda

N
      Nazımm

@newbie97 inşallah dediğiniz gibi gerçekten isteyene çıksın. Merak etmeyin seneye bu zamanlar inşallah foruma istediğiniz ülkeden mesaj yazarsınız 😉 hakkımızda hayırlısı

N
      Nazımm

@semavi Çok teşekkürler abi değerli yorumun için. Umarım GC çıkarsa dediklerini tecrübeni dikkate alıp harfiyen uygulamaya çalışacağım. Tırcılık yapacağım en son iş 🙂 ( tabi büyük konuşmamak lazım) ama yatırımcı vizesi ile gaza gelip harcayacağım param yok. Çok teşekkürler 🙏

N
      Nazımm

@T-C-Kubilay-Dikici inşallah dilediğiniz her şey olur. Bu kadar gayret üzerine çıkmaması haksızlık olur 🙂 her şey gönlünüzce olsun inşallah.

N
      Nazımm

@minnesota hayır kimin umrundaki diyerek gitmeyenleri veya sadece başvurmak için başvuranları kastettim 🙂 inşallah gidersiniz hazır kazanmışsınız. Her şey gönlünüzce olsun isterim

N
      Nazımm

Nazımm tarafından gönderilen son iletiler

@istalin hocam anlamadım ne dediğinizi kusura bakmayın 🙂

N
      Nazımm

@newbie97 hahaha valla orasını bilmiyorum benim yanımdan tayin olup gitti hiç arayıp sormadım bile başvurdun mu diye 🙂 daha gitmeden 100k liraya yakın para gideceğini duyan zaten vazgeçiyor yada bir daha başvurmak istemiyor. Ama can sıkıcı olan bunu en başından söyleyince sanki inat yapar gibi başvurmaları.

N
      Nazımm
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mertkanozyurek arayarak sordunuz mu peki? Mülakat tarihinizi söylerseniz belkide yardımcı olurlar. Hayırlı olsun.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      N
      Nazımm

@minnesota evet herkesin hakkında hayırlısı olsun. Şimdiden hayırlı olsun size.

N
      Nazımm

@minnesota o zaman şartlarınız el veriyorsa sizin için taşımak en mantıklısı. Gitmeyenleri ds260 doldurmayanları elersek tam sınırdasınız gibi çünkü

N
      Nazımm

@minnesota hayır kimin umrundaki diyerek gitmeyenleri veya sadece başvurmak için başvuranları kastettim 🙂 inşallah gidersiniz hazır kazanmışsınız. Her şey gönlünüzce olsun isterim

N
      Nazımm

@minnesota kimin umrundaki? Caydırıcılık olması lazım. Milli piyango bileti alırken bile parayla alınıyor. Bu piyangoda ise sadece internet paketinden gb eksiliyor 🙂 neyse herkesin kendi tercihi tabiki sırf gitmedi diye kimseyi suçlayamayız. Hakkımızda hayırlısı artık

N
      Nazımm

@istalin gidemedi değil gitmedi. Pasaport yok hiçbir şey yoktu boşa para harcamam ben dedi gitmedi. Cn yanlış değilse geçen sene 10k lardaydı. O nedenle pasaport ve başvuru ücreti şart ve caydırıcı bir unsur olur diye düşünüyorum hep

N
      Nazımm

@istalin işte site açmışlar yanlış koyulmaması için. Yani fotoğraf yanlış olsa zaten kabul etmez ve başvuru numarası vermez. Ama tabi eski yeni ayırt edemez ama benim tanıdığım birisi 3 kere aynı koydu kazandı ve gitmedi 🙂

N
      Nazımm

@istalin ben 3 yıl üst üste aynı fotoğrafla başvurup kazanan biliyorum 🙂 o nedenle bence fotoğraf tamamen tek başına kıstas değil

N
      Nazımm