Başvurumun 6 yılı vay be arkadaş birisi kaybolan yıllarımı versin. 5 yıl dolunca insan ruhsuzlaşıyor .Eskisi gibi heves kalmıyor. İnanın heycan kalmadı .Green card olursada olmazsada umurumda değil .Esaretin bedeli filmindeki Red gibi hissediyorum.
Arif tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum geçen senen green card başvurdum çıkmadı bu sene sizin gibi bekliyorum

-
@Riethian 20 yıl green card başvurusu vay arkadaş dile kolaymı, siğorta pirimi yatsa emekli olur insan, azmini tebrik ediyorum.
-
Evet arkadaşlar 35 gün kaldı.35 gün sonra her 100 kişiden 98kişi ağlayacak 2 kişi ise bayram kutlaması yapacak. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
-
Çekilişin çıkmasına yaklaşık 25 gün var.10 yıldır yasal olarak ülkeden gitmek için uğraştım 6 yıl green kart çekilişine katıldım. İçimde gitme heycanı kalmadı. Acaba bende bu videodaki gibi kurumsallaştım mı?
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Nazımm kesinlikle katılıyorum kardeşim gidecek arkadaşlara engel. 18 yaşını yeni doldurmuş liseyi bitirmiş ingilizcesi olmayan cebinde 100 lira parası olamayan cocuklar bile başvuruyor. Çekiliş çıkıncada istesede gidemiyor. Bu başvuru şartları değiştirilmeli gerçekten gitmek isteyen şartlar ağırda olsa kabul eder.
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Yine geldim umut fakirin ekmeği, macır macır yer (gerçi ekmek zamlarından sonra biraz zor yer):)
-
@gokhanbagatur Dayının sesi orjinal kaset çıkartmak istese sponsor bile olurum.

-
sayfa açılmıyor hangi tarayıcıdan giriyim önerisi olan varmı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
geldim yine umut dünyasına 5. başvurum.
Arif tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Dv 2027 sayfası açılmıyor https://dvprogram.state.gov/ ne zaman başvurular açılıyor bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar Kasımın 4 ü oldu başvurular hala kapalı .Korona döneminde sonuçlar 1 ay geç açıklanmıştı .
-
Green Card Başvuru tarihi belli oldumu ?
-
DV 2027 BaşvurularI başladımı? Bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Başvuru linkini atarmısınız?
-
@Nazımm kesinlikle katılıyorum kardeşim gidecek arkadaşlara engel. 18 yaşını yeni doldurmuş liseyi bitirmiş ingilizcesi olmayan cebinde 100 lira parası olamayan cocuklar bile başvuruyor. Çekiliş çıkıncada istesede gidemiyor. Bu başvuru şartları değiştirilmeli gerçekten gitmek isteyen şartlar ağırda olsa kabul eder.
-
@newbie97 hiç sorma, bu duruma bir çözüm şart. 7. başvuruşum benim gibi insanlara yazık, vize şartlarına herşeye hazırım fakat çekiliş çıkmıyor.
-
Green card yeni bir düzenleme yapılması gerekiyor, bu pasaportla başvuru çok iyiydi. Boşuna gitmicek adamlar başvuruyor, gitmek isteyenlerin hakkını yiyorlar. Green Card başvuru şartları Eğitim seviyesi, dil seviyesi yada pasaport uygulaması yada 5 dolar 10 dolar ödeme gibi şartlar konulması gerekiyor. İpini koparan (Amerikaya göç etmeyi düşünmeyen eylencesine başvuranlar) başvuruyor.
-
Evet millet benim 7 ci başvurum. Varmı arttıran

-
Çekilişin çıkmasına yaklaşık 25 gün var.10 yıldır yasal olarak ülkeden gitmek için uğraştım 6 yıl green kart çekilişine katıldım. İçimde gitme heycanı kalmadı. Acaba bende bu videodaki gibi kurumsallaştım mı?
-
Evet arkadaşlar 35 gün kaldı.35 gün sonra her 100 kişiden 98kişi ağlayacak 2 kişi ise bayram kutlaması yapacak. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?