• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Memurmemuroğlu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Memurmemuroğlu

@Memurmemuroğlu

1
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Memurmemuroğlu Takip etme Takip Et

Memurmemuroğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

@doguStone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

eveeet 1 aydan az bir süre kaldı .
      o zaman her sene yaptıgımız vaad etkinliğini açalım mı yavaştan 🙂

Bu Sene Kazanan Olursam
      Houston da Bahçede Mangala 30 Kişi Çağırıyorum 🙂
      Çıkmazsa Kadıköyde Meyhaneye Rakıya Gidiyoruz 🙂

Çıkarsa Dallas'ta 30 kişilik mangal ekibini ben de kurabilirim. Olmadı beraber çıkarsa seninkine de gelebilirim ama çıkmazsa bir şey vaad edemeyeceğim xd

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu

Memurmemuroğlu tarafından gönderilen son iletiler

@T-C-Kubilay-Dikici

Ben istek gönderdim hocam

Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu

@fikret-çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar tartışmaları ,olasılıkları bir kenara bırakıp hayallere devam edelim.
      Son saatler kaldı. Sonuca çok yaklaştık.
      Biraz hayallerimizden bahsedelim.
      ✈️ 🏝🏝 🛬 Hangi eyalet , hangi şehir ve yapılacak iş seçimi ve sebeb?

Ben başlıyorum.

Eyalet ; California çünkü havası ve doğası güzel.
      Şehir ; Santa Barbara.
      İş; araba lastik tamir ve araç bakım yeri açmak.

Birde bir sorum var , neden kimsa Hawaii düşünmüyor?

Eyalet: Texas. Eşim soğuk hava sevmiyor pek, biraz ona göre seçiyorum. Ha bir de biz Türküz, asgari ücretin yüksek olduğu ve kiraların düşük olduğu bir yer lazım. Tam fiyat performans yani🤣

İlk aşamada ne iş olursa yaparım. Sonra tırcılıkla biraz para biriktirme moduna geçip, sonrasına bakacağız.

Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu

@doguStone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

eveeet 1 aydan az bir süre kaldı .
      o zaman her sene yaptıgımız vaad etkinliğini açalım mı yavaştan 🙂

Bu Sene Kazanan Olursam
      Houston da Bahçede Mangala 30 Kişi Çağırıyorum 🙂
      Çıkmazsa Kadıköyde Meyhaneye Rakıya Gidiyoruz 🙂

Çıkarsa Dallas'ta 30 kişilik mangal ekibini ben de kurabilirim. Olmadı beraber çıkarsa seninkine de gelebilirim ama çıkmazsa bir şey vaad edemeyeceğim xd

Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu
    • RE: Çocuklu aileler en çok hangi eyaleti tercih ediyor?

@ozzy22, içinde söyledi: Çocuklu aileler en çok hangi eyaleti tercih ediyor?

@incomprisa Biz yeni evlendik. Henüz çocuğumuz yok. Eylül ortası ya da eylül sonu gibi gelmeyi planlıyoruz. Bizim de kafamızda şu an Austin ya da Dallas'a gelmek var. İletişimde kalalım. Sizi takibe aldım.

Hocam naptınız, gelişmeler ne durumda. Biz de yeni evliyiz, ilk defa başvurduk. Sonuç belli değil ama yeni olmanız dolayısıyla hikayeye girişimiz benzer 😅

Eyaletler içinde yayımlandı
      Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu

@istalin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Üst üste green kart çıkmış ilk kişi olmak istiyorum daha önce var mı bilmiyorum mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum

Maalesef ilk olmayacaksınız. Bu forumda öyle birisi var şu an ABD de yaşayan 🤣

Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu
    • RE: Ohio

@Duygu-0, içinde söyledi: Ohio

@iskorpitx Merhabalar

1-Ohio hem baslangic eyalet hem tir soforlugu yapilacaksa bu is icin en ideal eyaletlerden biri yapilmasa da yine de tavsiye ederiz . Ozellikle de aile olarak geliniyorsa . Cunku yasam maliyetleri ve kalitesi gayet ideal bu sebeplerden hem hem memnunuz hemde baslangic eyalet olarak kesinlikle tavsiye ederiz .

2- Bu islerle esim ilgilendi hep , esime sordum su an dedigi . Eger yanlis bilmiyorsa dosya current olmadan tasinamazmis ama sahsi gorusu tasimayi dusunuyorsa en gec subat-mart sonuna kadar harekete gecsin diyor . Ve bir kac yerden daha teyit ederseniz iyi olur diyor.

3- Bu maddeyi de esime danistim esim sunu soyluyor . Ben severek severek yapiyorum karisan yok eden yok sef yok mudur yok . Iletisime gectigim etrafimda olan insan sayisi cok az . Surekli yollarda olmak tirla ugrasmak bana huzur veriyor . Ancak bu isin tehlikeli ve zor oldugunu herkesin yapabilecegi bir is olmadigini degistirmiyor ozellikle kislari cok cetin ve riskli yapiliyor. Yanlizligi basiboslugu sevdigim biraz da motordan mekanikten anlayip sevdigim icin meslegi severek ve ilgiyle yapiyorum ama her insan boyle olmak zorunda degil . Kazanc olarak aylik solo iken 10-11-12 civari team iken 8-9 civari kazandigini soyluyor tabii solo iken biraz ekstra calisaraktan yapiyormus .Tek sorunu ve derdi ingilizcesinin temel seviyede olmasi biraz onu geriyor

4- Yasal geliyorsunuz o cok iyi eger ingilizce bilmiyorsaniz gelmeden ogrenebildiginiz kadar ingilizce ogrenin derim . Esimin su an tek sikintisi ve derdi ingilizcesinin baslangic seviyede olusu ve gunluk hayatta tam olarak yetmeyisi

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Biz de eşimle beraber gc başvurumuzu yaptık. Henüz sonuçlar belli değil ama ben şimdiden araştırmalarımı yapıyorum. Gc'nin çıkması durumunda sizinle iletişime geçsek eşiniz bize tır okulu ve tırcılık konusunda yardımcı olur mu?

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu

@sadikcagan dostum hakkımızda hayırlısı olsun. Aslında denemelik girmedim. Green card almayı kafama koydum, kervan yolda düzülür diyerekten olayları sonradan öğreniyorum🤣

Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu

Green carda başvurmaya yaklaşık 1 ay önce karar verdim. Nedir ne değildir hiç bilmiyordum. Başvuruyu başlar başlamaz yaptım. Bakalım sonumuz ne olacak

Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu
    • RE: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi

İyi günler arkadaşlar, başvuru tarihlerini nereden öğrenebilirim

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Memurmemuroğlu
      Memurmemuroğlu