• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Smg Motors666
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 48
    • En İyi 16
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

Smg Motors666

@Smg Motors666

16
    İtibar
    94
    Profil Görüntülemeleri
    48
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Smg Motors666 Takip etme Takip Et

Smg Motors666 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Sevgili dostlar iyi akşamlar ay ın 16 sı muayenem vardı unganlar da. Söylenilen ne varsa silin aklınızda ben genellikle özel hastane de daima hizmet aldım nadiren devlet hastanesine gitmişimdir. Prof.Dr. Mehmet Ungan bey gayet işinde başarılı, saygılı, güler yüzlü, sempatik. Banko da yardımcı olan hanımefendiler çok güler yüzlü yardımcı ve açıklayıcı insanlardı. Covid19 aşısının ülkemizde toplatıldığının bilincinde hocamız ve “Not available in- country” ülkede mevcut değil ibaresi işaretleniyor D harfi olarak. Bana tetanoz ve hepatit b aşıları yapıldı. 220$ 4. Katta ki Ungan lar servisinde toplam ödediğim para, bir kat aşağı indim 3. Kat a 47.5$ ödedim. ( ₺ ödeme seçeneği ve kart ile ödeme seçeneği var döviz ödeme mecburiyeti yok ) döviz öderseniz para üstü sıkıntı, yaşadım bunu. 3. Katta akciğer röntgeni çekildi ve kan aldılar 1 tüp. Tekrar 4. Kat a çıktım ve oradaki hanımefendi işleminiz bitti yarın 11-12 saatleri nde gelin evrağınızı alabilirsiniz dedi. Söylenilen saatte gidip aldım 1 dakika mı almadı ben çok memnun kaldım açıkçası. Kapalı verilmiş bir zarf + üzerinde “ Vaccınatıon documentatıon worksheet “ aşı dökümanı+ akciğer röntgen cd si ile zımbalanmış şekilde verilmekte. Kapalı zarfı mülakatta götürüyorsunuz, üstte bulunan aşı dökümanı ve akciğer grafiğini amerika ya indiğiniz de verecekmişiz. Aşı dökümanı dediğimiz evrağı da mümkün olduğunca saklayacağız, fotokopi çektirmemiz gerekli, kayıp edersek unganlar da arşiv tutulmuyormuş o yüzden kayıp edilmemesi gerekliymiş + mail olarak da atıyorlar sizlere bu evrağı. Sevgiler saygılar belki yardımcı olur diye anlattım umarım açıklayıcı olmuştur herkes e başarılar ve mutluluklar diliyorum. Tüm dilediğiniz hayat koşullarıyla beraber umudunuzu yitirmeyin, bir umuttur yaşamak.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      S
      Smg Motors666
    • RE: ABD'de Silah Sahibi Olmak ve Atesli Silahlar Hobiciligi

@MySea thank you bro.

Kültür ve Hobi içinde yayımlandı
      S
      Smg Motors666

@Nugbug Ben randevu bölümündeyim halen, boşluk bulursam eğer mrv harcı yatırıp ilerleyeceğim. Bu sürede aşıyla alakalı deneyimim olursa size iletirim. Saygılar

S
      Smg Motors666

@sarper90day ben aşısızım, asla da olmayı düşünmedim tr de yaşamama rağmen karşıydım halende öyle. Mecbur tutulmuyor diye biliyorum, o yüzden olmayacağım ben. Şu an olanların %90’ı sağlık sorunu yaşamakta maalesef.

S
      Smg Motors666

@Nugbug şükür ready oldu sonunda, kasıma randevuyu almanın üzerine. Haber vereyim dedim🙏🏼

S
      Smg Motors666

@06cihan06 bununla alakalı da başkası direkt gider gitmez evlenin diyor ben anlamadım hangisi doğru, lakin 90 gün süre verilme sebebi var uyum,anlaşıp anlaşamama, evlilik programı ve eş dost akraba vs organize olup kutlama gibi planların yapılabilmesi için verilmiş aslında o 90 gün ama mantıken dediğiniz gibi daha çok insanın kafasına yatıyor yani direkt evlilik biraz şüphe uyandırır gibi sanki böyle ticari gibi falan algılanabilir. Belli bir süre yaşayıp belli bir süre sonra evlenmek mantıken daha mı sanki doğru? Tecrübem yok bu arada mantıksal yorum yaptım.

S
      Smg Motors666

Kasım ayı randevuları 16 temmuz da açıktı. Kasım dan sonra ki aylar için açılacaktır, takipte kalın ve her dakika bakın biz öğlen saatleri denk getirdik. @TylerDurden3535

S
      Smg Motors666

@06cihan06 16 temmuz da açıktı kasım randevuları için bir çok kişi aldı.

S
      Smg Motors666

Merhabalar bu ds160 başvuru tarihi ne zaman açılacak acaba var mı bilginiz? Sürekli güncelliyorum, yeniliyorum yakalayamadım açık bir şekilde.

S
      Smg Motors666

@cihad34 mesajımı görür görmez hemen al Ekim 25 açık, Kasım 1-8-15-22 bu tarihler de açık. Ama ekim 25 daha önce 25 ini alabilirsin ödemeni yap 265$ randevunu oluştur. Sonra da unganlar da sağlık kontrolünün randevusunu oluştur.

S
      Smg Motors666

Smg Motors666 tarafından gönderilen son iletiler

2014-2015 yılında yapmış olduğum trafik kazasında taksirli bir çok kişinin yaralanmasına sebep oldum maalesef. Hiç bir şekilde ceza almadım ne tutuklu ne hükümlü bir kayıtım yok. Fakat arşiv kayıtımda bu dosyam çıkıyor, adli sicil kayıtım olmasa bile. Konsolosluk mail attı mahkeme kayıtlarını bize iletin diye, gönderdim teslim aldılar çarşamba günü. Fakat Türkçe olarak gönderdim direkt mahkemeyi gören hakim in katibinden resmi evrak alarak, İngilizce mi göndermeliydim. Bir trafik kazasından red yeme ihtimalimiz var mı? Bilgisi olan cevaplayabilir mi… Sonuç olarak yüz kızartıcı bir suç değil adı üstünde taksirli. Teşekkürler

S
      Smg Motors666

@Nugbug, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@Smg-Motors666 E devlet çıktısı yeterlidir ve içeri nişanlınızı almıyoruz, sadece görüşmesi olanlar girebilir gibi resmi yazılar karşısında verdiğiniz tavsiyeler:
      "Adli sicil kayıdını da apostilli alın şart değil ama alın"

#evet ben böyle yaptım işine gelen alsın hayatım,ömrüm dağlarda geçti resmiyeti severim işime böylesi geldi ve yaptım okuyan salak değilse yapıp yapmayacağını anlar.

"Eşiniz de gelsin sizleri birlikte görmek onları da mutlu eder. Daha etkili olur."

#bu ibareti işkembeyi kübra dan konuşarak yapmadım gözümle gördüğüm için 3500$ para harcayıp eşimi getirttim ve insanlar ın sordukları soruya cevap verdim faydalı olabilir diye. Burada herkes 4 4 lük bilgiye sahip değil, insanlar bildikleri kadar birbirine el uzatıyor hiç bir kimsenin gözüne batmayıp sizin batıyorsa demek ki sorun sizde.

• Resmi kaynaklarda da boşanma ve ölüm gibi belgeleri mutlaka orijinal istendiği yazıyor siz copy ile halletmeye çalışıp ap'ye kalmışsınız.

#evet copy olarak geçen çok kişi gördüm,duydum ve orijinali almamız amerika da ki kendi işimizin yoğunluğundan gidip alamadık ve böyle geçeceğimi düşündüm sorun değil evrak eksikliğim den kaynaklı ap ye kaldım. Bu bizle alakalı bir durum sizi pek ilgilendirmiyor, işiniz gücünüzle ilgilenin burada akıl ebeliği yapacağınıza.

O yüzden bu "SaDeCe YüKsEk Iq'LuLaR AmErİkA'yA GiDeR SaNıYoRdUm ;););)" lafınızı bir daha okuyun. Ve bir daha. Ve bir daha.

Ayrıca Türkçe harfleri sizin maytap geçtiğinizi sandığınız gibi sarf etmedim, kaç yaşındasınız siz çocuk musunuz? Büyük küçük harflerle vurgulamışsınız aklınızca, tekrar okumama gerek yok okuduğumu anlayacak kadar zeki yazdığımı anlamayacak kadar salak değilim. 😉

Size iyi günler diliyorum daha fazla vakit ayırmak istemiyorum bu anlamsız yazışmalara. Resmi bilgi neyse o'dur. Gerisi boştur.

Arkadaşım nörolojik ve patolojik bir sorununuz mu var sizin? Herkes in algılayabildiği yerde tutup algılayamamış ve salça olan sizsiniz sonra da daha fazla vakit ayırmak istemiyorum diyorsunuz! Ya lütfen ayırın bizim size çok ihtiyacımız vardı tüh ne yaparım ben şimdi 🙂 tövbe estf. sabah sabah… Vallahi vakti boş olan sizsiniz sizin sanırım evde canınız sıkılıyor benim zamanım benjamin den değerli olduğu için umurumda değilsiniz. İşe ihtiyacınız varsa bu kadar boş vaktiniz de mail atın cv nizi değerlendireyim.

S
      Smg Motors666

@legolas01 refused durumunda şu an bir evrağımın kopya olmasından kaynaklı amerika dan daha yeni bugün elime ulaşacak bende ptt aracılığıyla konsolosluğa pasaportla birlikte göndereceğim.

S
      Smg Motors666

@lillyyy Hoca bey eğer ki yerinde olmasa bile banko da bulunan hanımefendi personeller sizin sağlık sorununuz yoksa kan testinde bulaşıcı hastalık vs direkt olarak veriyorlar o yüzden yüreğinizi ferah tutun ve alacağınıza eminim ben. 🙏🏼 Başarılar diliyorum ben 1 evrağın kopyası yüzünden, ptt ile eksik belgeyi gönderdiğimde alacağım vize mi hayırlısıyla. O da film gibi ülke olduğumuz için gümrüğe takıldı 5 sayfa a4 kağıdı + 30 euro altı olduğu halde gümrüğe takıldı. Kaç gündür onunla uğraşıyorum, eşinizin boşanma kağıdı ya da eski eş belgesinin sakın sakın kopyasını götürmeyin kabul etmiyorlar. Orijinal ya da tasdikli evrak istenilmekte. Ben ve 1-2 arkadaş yandı siz yanmayın.

S
      Smg Motors666

@Nugbug hanımefendi tekrar okursanız siz apostil yaptırmanız şart değil ibaresi var ben kendim bu şekilde hazırladım diye belirttim. Kendi dosyamın nasıl hazırladığımı insanlara anlatırken sizden icazet mi alacağız anlayamadım. IQ skalası düşük olanın amerika da işi yok diye biliyorum, okuyan anlar buradaki tüm insanlar ne demek istediğimi algılayabilecek insanlar. Ben bu şekilde yaptım ama şart değil apostil diye belirttim. Neyin bilgi kirliliği?

S
      Smg Motors666

@Nugbug bende isteniyor demedim nasıl yaptığımı izah ettim dosyalarım olduğu için, İsteyen yapar istemeyende siyah beyaz çıktısını verir. Ben dosyama emek verdim herşeyimi resmi ıslak imza mühürlü içeri verdim bu da sizi pek ilgilendirmiyor.

S
      Smg Motors666

@lillyyy, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

İçerik
      Merhaba,

Yakın zamanda Ankara’da mülakata gitmiş olan arkadaşlara birkaç sorum olacaktı.

1- 8.15te mulakatım, ancak 7.45’e de randevu verdiklerini biliyorum. Yani internetteki açılış saati yanlış olmalı. Geç kalmamak ve dışarıda fazla bekletilecek kadar da erken gitmemek için kaçta orada olmayı planlamalıyım?

Saat 08:00 de orada olun önce kapıda Türk polisimiz sizi sıraya sokup tek tek randevu saatine göre alıyor. İçeri girdiğinizde de 08:15 benim randevum 09:00 da çıkarım gibi düşünmeyin saatiniz de giremeyebilirsiniz, erken de çıkamayabilirsiniz çok kalabalık oluyor. İlk mülakata girenlerin işi hızlı ilerliyor sadece sonrası saatler uyuşmuyor ben girdim 3.5 saat sonra çıkabildim ve randevu saatim 08:25 di.

2- Yaşlı annemle gideceğim, büyükelçiliğe mülakatı olmayanların sokulmadığını biliyorum. Kapıda beklemelerine izin veriyorlar mı? Veya yakınlarda cafe gibi oturmaya müsait bir yer var mı?

Mülakat yakınlarının konsolosluk içerisinde bankları var orada bekleme hakkınız var söylediğim gibi Türk polisimizin sıra yaptığı yerlerde banklar var bekleyebilir Anneniz, Fakat Besa Kule dediğimiz binanın altı starbucks vs cafelerle dolu. Anneniz burada rahat edebileceğini düşünüyorum. Bir Türk kahvesi falan sabah sabah iyi olur zihin açar.

3- Belgeleri koyduğumuz dosyanın türü önemli değil diye düşünüyorum. Kağıtları içinden tek tek alıp dosyayı bize bırakıyorlar sanırım?

#Ben dosyayı bir hazırladım aklınız hayaliniz durur. İçeri girince ne kadar boş emek harcadığımı algıladım, siz kendinize soru sorulup istenilen belgelerin verilmesi adına en rahat nasıl klasör den çıkartıp verebilirsiniz o şekilde ayarlayın. Klasörü tamamen vermiyorsunuz, size girişte 2 fiş veriliyor teki istenilen evrakları vermenize yarıyor başka banko dan, diğer fiş ise mülakat esnasında işinize yarıyor. Benim ingilizcem zayıf, sizinde zayıfsa size sorulup şu evrağı verin dediğiniz de sakince verebileceğiniz dosyanıza hakim olacağınız şekilde ayarlayın kendinizi.

4- Diğer listelerde yazmıyor ama DS-160 onay sayfasında mülakata götürülecek belgeler olarak “onaylanmış i-129” yazıyor. Noa2’den mi bahsediyor acaba?

#Siz istenilen tüm evrakları çıkartın print edin ve Türkçe-İngilizce gireceğiniz için anlaşılabilir, banko dan tüm evraklar olmasa da bir çok evrağı önceden veriyorsunuz. O yüzden de herhangi bir sorun olmaz tüm evrakları print edin. Ucsis de ki talimatları ve tüm makbuzları print edin vize ücreti ödediğinize dair + vizenizin geleceği adres in ücretinin ödendiğine dair olan kısım.

5- Ptt kayıt makbuzu olarak tam olarak hangi belge isteniyor? “Document Delivery Location” belgesinde ödenen adres yazıyor ücret yazmıyor, “Payment Receipt” belgesinde ücret yazıyor adres yazmıyor. İkisini de götüreceğim ama acaba asıl istenen başka bir belge mi?

#Hayır üstte belirttiğim gibi ucsisteki randevumuzu gördüğümüz yerde ödeme yaptığınızın çıktısını alın+ talimatları çıkartın+ vize ücretini ödediğinizin çıktısını yanınıza alın işiniz garanti olsun.

6- Sağlık zarfını öğleden sonra saatlerinde alan var mı? Kapatıp gitmiş olacaklar diye korkuyorum, çünkü 17.00-19.00 saatinde websitelerine göre sorulara cevap vermeleri gerekirken haftalardır telefon açılmıyor. Ankara’ya gün içinde varıp sağlık zarfını alıp bir sonraki sabah mülakata gideceğim.

#Ben sizin için olmazsa sorarım fiziki giderek, Ankara da yaşıyorum unganlar ın hemen altında da cafe var anneniz rahat oturabilir gölgelik ferah. Fakat sorun olmaz öğleden sonrada alabileceğinize eminim.

7- Aşı belgesini mail olarak atmadılar bana, Ağustosta sağlık muayenesi oldum, zarfı Eylülde mülakattan bir gün önce teslim alacağım. Mail olarak da bizim vize türüne başvuranlara Aşı belgesi iletiliyor mu? O maili alan var mı? Telefonları açmadıklarından kendilerine soramıyorum

Ben tetanoz ve hepatit b aşıları oldum, evet mail atıyorlar size. Evrağınızı almaya geldiğinizde onu da sorunuz, bana yaklaşık olarak 1 gün sonra geldi mail.

Zamanınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim

S
      Smg Motors666

@06cihan06 yok abiciğim ne noteri noter de işiniz yok “Edevlet yeterli “ ben gibi işi sağlama alayım diyorsan yaşadığın şehir de en yakın askerlik şubesine gidip terhis belgesi rica ediyorum de. Kaşeli,imzalı, ıslak mühürlü veriyorlar. + edevlet çıktısı olanla beraber zımbalayabilir en ön e resmi olanı koyabilirsin. Adli sicil kayıdını da apostilli alın şart değil ama alın tekrar yaşadığınız şehir de ki adliyeye gidin önce adli sicil büroyu bulun, abd konsolosluğuna vereceğinizi beyan edin türkçe ve ingilizce olarak isteyin sonra ceza ön büro dan da apostil işlemini yaptırın. Daha resmi ve emek oluyor ben böyle yaptım başım ağrımadı. Arşiv kayıtlı bu arada.

S
      Smg Motors666

@lillyyy yani siz öğleden sonra da alabilirsiniz, öğleden önce hazır oluyor 2 dk sürmüyor evrağı alıp çıkmanız… sağlık sorunu herhangi bir problemi olmayanlar için geçerli “UNGANLAR RANDEVUSU”

S
      Smg Motors666

@cre3d ciddi bir hastalığınız yoksa ertesi sabah öğleden önce gidip evraklarınızı teslim alıyorsunuz.

S
      Smg Motors666