@cnsbydrr neredeyse aynı süreç şeklinde ilerlemiş bize de herhangi bir mail gelmedi. Ben 18 ekime aldım randevu erkene çekmek için ara ara kontrol etmekten başka çare yok, şu an açık randevu olmadığından dolayı şu an uygun randevu yoktur uyarısı veriyor.
cre3d tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba eylülde yaptığımız başvuru 18 mart itibariyle noa2 kategorisine girdi. Belgelerin türkiyeye gelme süreci başladı. Soracağım soru saçma olacak belki ama bu son vize görüşmesinde bu aşamadan sonra red yeme ihtimali nedir acaba, ve çok soruldu biliyorum ama bu aşamadan sonra beklemekten başka yapılacak herhangi bir şey var mı?
-
@lmckmk bana kalırsa maili beklemeyin randevu bulursanız direkt alın biz randevuyu aldıktan 1 ay sonra geldi mail
cre3d tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Selamlar temmuzda başvurumuzu yaptık biometric ağustosta oldu şu an son durumlar nedir acaba kaç ay daha bekleriz tahmini californiadayım yoğun bir bölge olduğu için süreç ekstra yavaş mı ilerler bilgisi olan var mıdır
-
RE: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhabalar doğru forumda mıyım bilmiyorum ama sormak istediğim bir şey var Californiada yaşıyorum Green card başvurusu yapalı 180 günden fazla çalışma izini başvurusu yapalı 60 gün civarı oldu son zamanlarda bunun süreleri hangi durumda acaba bir haber olmak çok stresli oluyor gerçekten bu konuda deneyimi olan yakın zamanda veya bu süreçte olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhabalar K1 vizesi kapsamında green card sürecimi başlatacağım. Yalnız bu unganlarda yapılan sağlık testine ait herhangi bir belge yok elimde girişte havaalanında ne var ne yok tüm beşgelerimi aldılar benden. Bu belgelere nasıl ulaşabilirim. Unganlara mail attım ama sağlıklı bir dönüş alamadım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
-
bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu sağolun
-
Selamlar Cuma günü uçağım var. Sormak istediğim şu girdikten sonra orada lazım olabilecek buradan temin etmemiz gereken belgeler nelerdir acaba, elimde 1 adet apostitli doğum belgesi var fazlası gerekiyor mu?
-
@lillyyy benim bekleme sürem yaklaşık 1 saatti su sebiline dikkat etmedim ama önümdeki arkadaş cüzdan ile girdi görevliler sorun olmadığını söyledi. Ayrıca nakit para ve banka kartı vs sorun olmuyor
-
Selamlar herkese vizeyi aldım durumum issued durumuna geçti bu andan sonra pttden bana herhangi bir bilgi sms tarzı bir şey gelecek mi pasaport tahmini ne kadar sürede bana teslim edilir
-
Arkadaşlar selamlar 20sinde vize görüşmem var. Doktor randevusunu 18 eylül sabah 9.30a aldım. ama içime kurt düştü sağlık testinin yetişmeme ihtimali var mı? veya tekrar kontrol ve randevu durumunu nasıl yapabilirim
-
@lmckmk bana kalırsa maili beklemeyin randevu bulursanız direkt alın biz randevuyu aldıktan 1 ay sonra geldi mail
-
@cnsbydrr neredeyse aynı süreç şeklinde ilerlemiş bize de herhangi bir mail gelmedi. Ben 18 ekime aldım randevu erkene çekmek için ara ara kontrol etmekten başka çare yok, şu an açık randevu olmadığından dolayı şu an uygun randevu yoktur uyarısı veriyor.