@T-C-Kubilay-Dikici ben annemler icin mayis 2026 dan kasim 2024 de cektim. Gun icinde cok kez kontrol ettim ama Turkiye saatiyle 13:30-14:00 arasi ve 22:30-23:00 daha cok acilmalara denk geldigimi soyliyebilirim. Kasim 2024 randevusu icin 16:30 civari (persembe) denk getirdim. 4 hafta ugrastim erkene alabilmek icin umarim sizde erkene cekebilirsiniz.
emre71 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Neslihan-Yaşar Anneniz vizesini rahat alir ama kiz kardesiniz Turkiye'ye baglayan saglam bisey yok ise %90 vize vermezler.
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@madmizah ben ankaradan annemler icin ilk 7 mayis 2026 ya toplamda 4 degisiklikle simdi 13 mart 2026 oldu. hedef temmuz 2025

-
@cihantr ben 3 kisilik grup randevusunu 2026'dan 2024 kasima cektim.
-
@kaanayhan83 Alamadiginiza uzuldum ve soylediklerinizin coguna katilmiyorum.
koskoca amerika bizden alacagi 185 dolara mi kalmis. Suan basvuran sayisi ve gidip geri gelmeyen sayisi cok fazla onlarda ister istemez biraz daha sikacaklar sonuc olarak konsoloslukdaki gorevlilerde devlet memuru ve elbette kendi devletinin cikarini inandiklari olcude koruyacaklar. 3 5 kacak yuzunden gercek amaci, isi ve hayallerini olanlar bedel oduyor.
emre71 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Neslihan-Yaşar Anneniz vizesini rahat alir ama kiz kardesiniz Turkiye'ye baglayan saglam bisey yok ise %90 vize vermezler.
-
@kaanayhan83 Alamadiginiza uzuldum ve soylediklerinizin coguna katilmiyorum.
koskoca amerika bizden alacagi 185 dolara mi kalmis. Suan basvuran sayisi ve gidip geri gelmeyen sayisi cok fazla onlarda ister istemez biraz daha sikacaklar sonuc olarak konsoloslukdaki gorevlilerde devlet memuru ve elbette kendi devletinin cikarini inandiklari olcude koruyacaklar. 3 5 kacak yuzunden gercek amaci, isi ve hayallerini olanlar bedel oduyor. -
@nes8745638274 Eğer dilerseniz tek tek randevu alabilirsiniz. Grup olarak başvurmanın tek yararı grup olarak görüşme yapılıyor, git gel olmuyor. Onun dışında aynı kapıya çıkıyor. Ama randevuyu tek de olsa grup olarak da olsa sistem en başta ileri tarihe verecek ve erkene çekmek size bağlı. Sürekli kontrol etmek zorundasınız, açılma oldukça öne alacaksınız.
Ben de annem, babam ve kız kardeşim için grup olarak başvurdum ve grup olarak erkene almayı başardım. Önce 2026’ya verdi, bir şekilde 2024’te almayı başardım. Annem ve babam vizeyi aldı, kardeşim alamadı.
Size bol şans

-
@shinriyeon, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
@emre71 Merhalar peki vize mulakatinda belirtmisler mi ? Turkiye de torun var vs gibi? Benim sadece annem ve babam basvurdu. Erkek kardesim ve onun disindaki tum akrabalarimiz turkiyede oldugu halde alamadilar malesef. Onlarin sorusu disinda cevap vermediler tabi o acidan merak ettim.
fotograflar falan vardi ne olur ne olmaz diye goturdukleri torun evlat kedi falan
ama bakmamislar sadece nufus kayit ornegine bakip beni sormus baska bisey dememisler -
@graombze evet tercuman varmis. insallah sizinkilerde alir ve kazasiz belasiz evini ve duzenini gorurler

-
@graombze suan seni benden iyi anlayan kimse olamaz dun gece 3 e kadar uyumadim annemlerin aramasini bekledim

-
@graombze bi tek nufus kayit ornegine kontrol etmisler baska hicbirseye bakmamislar.
Bizimkilerin ilk yurt disi seyehati olacak ama Turkiye iki torun ve diger kardeslerim var bu sebeple cok kolay olmus onlar icin, iste bi tek Emre vatandas demisler halbuki ben green kartliyim. Umarim bu bi sorun olmaz.
Onun disinda rahat olsunlar streese gerek yok herkes yardimci olmaya calisiyormus. -
@graombze
6 Kasım 2024’te, annem, babam ve kız kardeşim vize başvurusu için Ankara’daki konsolosluğa gittiler. Annem ve babam vize aldı, ancak kız kardeşim alamadı. Sorular şu şekildeydi: “Emre kim, neyiniz olur? Yeşil kartlı mı yoksa vatandaş mı?” Sonra kız kardeşime dönüp, “Okuyor musun? Kaça gidiyorsun?” diye sormuşlar. Ardından, “Hmmm” deyip kız kardeşime “Üzgünüm” demişler ve annemle babama “Hayırlı olsun” demişler. Annem biraz ısrar etmiş, “Abisini görmeye gidiyor, neden olmaz diyorsunuz?” diye sormuş. Onlar da “Üzgünüz, sisteme girdik” demişler.Kardeşim üniversite son sınıfta. Vize alamamasını anlasam da üzüldüm. Tek bir sıkıntı var: Benim green kartım var ama annem ve babam bunu tam bilmedikleri için vatandaş demişler. Umarım bu bir sorun yaratmaz.
-
@graombze tabiki, buradan paylasirim.
Vize almamalari icin bi sebep yok ama bakalim hayirlisi korkumamak/heyecanlanmamak elde degil. -
@graombze Hatırlısıyla inşallah sizin aileniz de benim ailem de vizeyi alır. 2 gün kaldı, baya heyecanlıyım