Herkese merhaba,
Eşim ve ben 18 Eylül günü onay alanlardanız.
Görüşmemiz Ankara'da gerçekleşti. 10:30 randevusu için 10 da içeriye aldılar bizi genelde yoğunluğa göre saat gözetmeksizin alıyorlar.
Vize için yardımcı olduğum pek çok arkadaşım içerinin atmosferi çok farklı dese de insan yaşamayınca anlamıyormuş
bu işle uğraşan biri olarak tedirgin olmadım değil 
İçeride ki parmak izi, pasaport kontrol süreci çok anlatılmış oraya pas geçiyorum 
Yaklaşık 1 saat sıra bekledikten sonra sıra bize geldi. Tatlı Asyalılara benzeyen bir beyefendi ile görüşmeye girdik.
Güleryüz selam sabah merhaba çok önemli arkadaşlar unutmayın karşımızdaki de insan. Çoğu kişi dümdüz mülakat geçirdi.
Neyse, sözcü olarak ben konuştum.
Merhaba iyi çalışmalar diyerek başladım.
Merhaba Nereye gideceksiniz ? Miami
Ne kadar kalacaksınız ? şu şu tarihler arasında 1 hafta
Neden gitmek istiyorsunuz ? Evlilik yıldönümümüzü kutlamak için
En son ne zaman yurtdışına çıktınız ? Geçen hafta bugün
Aaa nereye gittiniz ? Hollanda ve Belçikaya gittik
Süper (30 sn bilgisayarda bişeyler yazdı) Vizenizi onaylıyorum dedi.
DS160 formunun önemini bir kez daha anladım Ne yazdıysam aynı şekilde cevap verdim. Burda tutarlı olmak çok önemli. Yaptığınız plan gelişigüzel olmamalı mesela Eylül -Ekim - Kasım ayında Miami tatili hoş olmaz çünkü o tarihler genelde Kasırga ayı oluyor. Planlı olmalısınız
Ergümanınız ne kadar güçlü ise ve ne kadar net kendinden emin cevap verirseniz vize almanız o kadar kolay olur.
Geçtiğimiz hafta bomboş pasaporta sahip arkadaşıma da vize aldık. Müsait bir zamanda onunda profilini ve görüşmesini size aktarıcam 
Sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum.