merhaba arkadaşlar çok şükür agustos ta mülakat mail aldım. bundan sonra AIS kaydını hemen yapabilirmiyim. yoksa açılmasını mı bekliycem. Açıldığı zaman nasıl haberim olucak. bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
mehmetkonuklu
@mehmetkonuklu
mehmetkonuklu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba size bir kaç sorum var.
1 DS160 formunda 'National Identification Number' yazan kısımda ne yazıyoruz
2 Adres kısmında state / Province kısmına yaşadığımız ilçeyimi yazıyoruz. -
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@denizci10 çok teşekkürler. formu ortasındayım sormam gereken sorular olucaktır. sizlere çok soru sorarsam şimdiden özür diliyorum...
-
RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba kcc den mail geldi sonunda istenilen evrakları hazırladım pdf çevirdim. mail yollarken Konu kısmına bi şey yazmamıza gerek var mı ? Teşekkürler.
-
RE: [Arşiv] DV2021 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aysegul teşekkür ederim. mesajı attıktan sonra bahsi konu geçen iletiyi okudum cevabımı orda buldum.
-
@crazycells dosya numarası 2021EU6XXX VAKA NUMARASI DEĞİL Mİ?
-
@crazycells sanada sonsuz teşekkürler. iyiki varsın.
mehmetkonuklu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@benmusti82

hocam meraba bende red aldım daha önce şimdi tekrar başvurucam bu kısımdaki yere mi yazdınız şartlarınızın değiştiğini. -
RE: Birçok kez red alan kişinin yeniden vize alabilmesiZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@DustyBlue bende 2023 de Red aldım. Ama neden Red aldığımı bilmiyorum. Kutucuğa ne yazmam gerekiyor.
-
RE: DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
merhaba arkadaşlar daha önce turist vizesinden red almıştım ama red sebebini bilmiyorum sadece bir kağıt verdi memur bakmadım bile, bu soruya evet mi demem gerekiyor? evetse açıklama kısmına ne yazmam gerekiyor?

-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Selam Arkadaşlar:
Daha önce abd ye hiç girişim yok 2023 de turist vizesinden red aldım sebebini hatırlamıyorum şimdi tekrar başvurucam ds 160 doldururken
Previous U.S. Travel Information
kısmında: Have you ever been refused a U.S. Visa, or been refused admission to the United States, or withdrawn your application for admission at the port of entry? BU SORUYA EVET Mİ HAYIR MI DEMEM GEREKİYOR .EVETSE AÇIKLAMA KISMINA NE YAZMAM GEREKİYOR.
TEŞEKKÜRLER. -
@afrasiyab Cevapladığınız için teşekkür ederim red sebebini bilmiyorum ne yazmam gerekiyor..
-
Merhaba arkadaşlar 2 sorum olucak
ds 160 doldururken Previous U.S. Travel Information
kısmında: Have you ever been refused a U.S. Visa, or been refused admission to the United States, or withdrawn your application for admission at the port of entry?
ABD vizesi başvurunuz reddedildi mi, ABD'ye girişiniz reddedildi mi, ya da giriş limanında kabul başvurunuzu geri mi çektiniz? 2023 de turist vizesinde red aldım bu soruya ne cevap vermem gerekiyor.
bi diğer konu ise . otel rezervasyonu şartmı herhangi bir otelin ismini vermemiz yeterli olur mu?,
teşekkkürler -
@Ramazan değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
-
@Ramazan diyelimki şu anda aisten vize ücreti ödeyip ranveumu aldım (malum en erken 2027 diyorlar) ,15 mayistan sonra yeni sistmemi yönlendirilicem ? yoksa aisten devam mı edicem o geçiş olayını anlayamadım, yani durumda en yapılması mantıklı şey ne olur sizce.?
teşekkürler. -
merhaba arkadaşlar ds 160 formunu doldurdum yeni sistemden dolayı onaylamadım henüz bildiğim kadarıyla randevu sistemi 15 mayısta değişecekmiş. şuanki durumda benim randevuyu nerden almam lazım,nasıl bir yol izlemem gerekiyor .
Teşekkür ederim şimdiden. -
@ATS16 @lawyergirl ben görüşmeye girmiycem. Kuzenim deneyimlerini bire burda kendisi aktaracaktır.