• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mücahit0028
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mücahit0028

@mücahit0028

2
    İtibar
    28
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mücahit0028 Takip etme Takip Et

mücahit0028 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@eb3vize-com yinede mülakat da red alınır mı yoksa asıl kişiye mi bakılır

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      mücahit0028
      mücahit0028
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Allah tan hayırlısını diliyorum umarım sonumuz iyi olan bir sonuç elde ederiz

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      mücahit0028
      mücahit0028

mücahit0028 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@Az021 evet girdim olumsuz geçti

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      mücahit0028
      mücahit0028

@Az021 bana bu şekilde e posta geldi randevu teyit sayfası al diye sizede bu şekilde mi geldi yoksa farklı bir şekilde de mi ilerledi

mücahit0028
      mücahit0028

@Az021 Değerli ***** *******<br/><br/>ABD Vizesine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. ABD Vizesi mülakatınız için Acil randevu talebinizin onaylandığını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.<br/>Talebiniz şu tarih için planlamaya alınmak üzere onaylanmıştır. 10/2/2025 9:30:00 AM. <br/>Acil durum randevunuzu planlamak için lütfen https://ustraveldocs.com adresinden portalınıza giriş yapın, yeni randevuyu planlamak için “Randevuyu Yeniden Planla” seçeneğine tıklayın ve yeni randevu onay mektubunuzun çıktısını alın.<br/><br/>Bu Acil durum randevu teyidinin yalnızca Oct 1, 2025 tarihine kadar geçerli olduğunu lütfen unutmayın. Randevunuzu bu süre içinde almazsanız, Acil durum randevusu almaya hak kazanamazsınız. Bir hatırlatma olarak, o gün için planlanmış bir randevu teyit mektubunuz olmadığı sürece ABD Konsolosluk Bölümüne giriş yapmanıza izin verilmeyecektir.<br/><br/><br/><br/>Teşekkür ederiz.<br/>Vize Birimi<br/>ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu <br/><br/>***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

mücahit0028
      mücahit0028
    • RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@zeynep34 Değerli ***** ********,<br/><br/>ABD Vizesine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. ABD Vizesi mülakatınız için Acil randevu talebinizin onaylandığını bildirmekten mutluluk duyuyoruz.<br/>Talebiniz şu tarih için planlamaya alınmak üzere onaylanmıştır. 10/2/2025 9:30:00 AM. <br/>Acil durum randevunuzu planlamak için lütfen https://ustraveldocs.com adresinden portalınıza giriş yapın, yeni randevuyu planlamak için “Randevuyu Yeniden Planla” seçeneğine tıklayın ve yeni randevu onay mektubunuzun çıktısını alın.<br/><br/>Bu Acil durum randevu teyidinin yalnızca Oct 1, 2025 tarihine kadar geçerli olduğunu lütfen unutmayın. Randevunuzu bu süre içinde almazsanız, Acil durum randevusu almaya hak kazanamazsınız. Bir hatırlatma olarak, o gün için planlanmış bir randevu teyit mektubunuz olmadığı sürece ABD Konsolosluk Bölümüne giriş yapmanıza izin verilmeyecektir.<br/><br/><br/><br/>Teşekkür ederiz.<br/>Vize Birimi<br/>ABD Büyükelçiliği/Konsolosluğu <br/><br/>***Önemli: Lütfen bu e-postaya cevap vermeyin. Bu posta kutusu e-posta almak için ayarlanmamıştır.

Sizede bu şekilde mi e posta geldi

mücahit0028
      mücahit0028
    • RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@zeynep34 merhabalar ben de sizin gibi acil durum talebinde bulundum yalnız randevu teyit sayfasını alamadım randevum onaylandı randevu teyidini 1 ekime kadar almamı almadığım takdirde konsolosluğa giriş yapılamayacağını bildirildi siz nasıl bir yol izlediniz randevu teyidini aldınız mı almadan mı giriş yaptınız

mücahit0028
      mücahit0028

@Az021 merhabalar abi benim randevum 9 ayın 25'inde idi 9 ayın 24'ünde acil olarak apandisit ameliyatı oldum ve ben de sizin gibi acil durum talebinde bulundum randevu istedim bana 10 ayın 2'sine randevu verdi saat 9.30'a 10 ayın 1'ine de randevu teyidimi almama eğer olmadığın takdirde randevumun iptal olacağını söylediler şimdi sistemden baktığımda hala randevu teğetine erişemiyorum sizde de böyle bir sıkıntı oldu mu siz nasıl randevunuzu aldınız sistem üzerinde

mücahit0028
      mücahit0028
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@eb3vize-com yinede mülakat da red alınır mı yoksa asıl kişiye mi bakılır

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      mücahit0028
      mücahit0028

Allah tan hayırlısını diliyorum umarım sonumuz iyi olan bir sonuç elde ederiz

mücahit0028
      mücahit0028
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

@ayvalik10 daha yeni anlamaya çalışıyorum formu sildim teşekkür ederim sağolasın

mücahit0028
      mücahit0028

Benim 2013 yılana ait adli sicil kaydım var hırsızlık suçundan 2013 yılından önce var ama sadece 2013 yılına ait olan dosyam gözüküyor daha önce sicil kaydımın silimesi yanı avşir e geçmesi için lakin cezanın infazı 2027 yılında bitiyor o zaman dan sonra silin e bilirmiş bende eşim üzerinde greencard başvuru formu doldurdum olurda çıkarsa görüşmede mülakat denilen yerde elenir miyiz yoksa mülakat memuruna mı bağlı 2013 yılında daki suç dosyasını üzürime kalan suç bana karşı darp olduğu için davayı açan benim bu durumda göz önünde bulundurarak mı bir karar verilir mi.
      Dosyaların İngilizce çevirisi yapmam gerekiyor mu mülakat a vermez için

mücahit0028
      mücahit0028