• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Az021
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 14
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Az021

@Az021

11
    İtibar
    88
    Profil Görüntülemeleri
    20
    Takipçiler
    14
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Az021 Takip etme Takip Et

Az021 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

3 Eylül saat 10:45 randevumu kısaca anlatayım.
      öncelikle 9 Eylül 2025 tarihine benim ve 13 yaşındaki oğlumun randevumuz vardı.
      Yeni sisteme geçince yanlışlıkla kendi randevumu iptal etmişim ama oğlumun randevusunda problem yoktu.
      mecburen kendime ücret deyip tekrar bir randevu aldım (Kasım 2026 ya).
      iki gün içinde iki defa öne çekerek 3 Nisan 2026 ya taşıdım.
      bir danışmanlık firmasını arayıp oğlumla beraber 9 Eylül tarihinde girme imkanım olup olmadığını sordum, aynı tarihe geri çekmenin çok zor olduğunu acil randevu talebinin de kabul edilmeyeceğini söylediler. (Ücretleri de kişi başı 200 dolar, randevu öne çekme 300 dolar).
      hatta konsolosluk çağrı merkezi ile görüştüm onlar da böyle bir sebepten acil durumun kabul edilmeyeceğini belirttiler.

nasıl olsa parayla değil ya durumu anlatır bir mesaj yazarak "EĞER UYGUN GÖRÜRSENİZ OĞLUMLA BİRLİKTE ŞU TARİHTE GİRMEK İSTİYORUM DİYEREK" acil durum talebinde bulundum.
      ertesi gün talebin onaylandığına dair mail geldi. talebe uygun açılan ağustos eylül aylarında boş günlerden 3 Eylülü seçtim.
      ve oğlumu da alıp görüşmeye gittim.
      25-30 yaşlarında genç erkek Amerikalı ile mülakata başladık.

K- neden Amerika'ya gitmek istiyorsunuz
      B- oğlum ile birlikte 2026 dünya kupasını izlemeyi planlıyoruz.
      K-oğlunuzun randevusu varmı
      B-evet 6 gün sonra
      K-polis mısınız
      E-evet
      K-kac yıldır çalışıyorsunuz
      B-21
      K-eşiniz de gelecek mi
      B- hayır

bunları sorarken çoğunlukla bilgisayara bakıp birşeyler yazdı. mikrofonu kapatıp yanındaki diğer uzak doğulu bayan konsolosla 5-6 dakika bir şeyler konuştu. bayan konsolos ara sıra elindeki not defterine bir şeyler yazdı.
      daha sonra mikrofonu açarak vizenizi onaylıyorum dedi, beyaz kağıdı verdi.
      oğlum için bugün işlem yapmayacaklarını 9 Eylül'de tekrar gelmemizi söyledi.

10.45'teki randevuya saat 10.00 gibi girmiştik.
      içerisi bayağı bir kalabalıktı en az 150 kişi vardı.
      biz en sona kalan 10 kişi arasındaydık. gayet sakin ve rahat geçti mülakat. çıktığımızda saat 12.30'a geliyordu.
      açıkçası öyle herkesin randevusunu duyma imkanımız olmadı bazı mikrofonların sesi yüksek olduğu için duyuluyordu, benim duyduklarım çoğunluk mülakatı İngilizce yaptı. kabul oranı sanki bir tık iyi gibiydi %60 diyebilirim gördüğüm kadarıyla.

bütün bütün başvuru ve form işlemlerini kendim yaptım. hiçbir evrak götürmedim. pasaporttan başka hiçbir şeye bakmadılar, götürdüğümüz fotoğrafımızı bile almadılar.
      profil...
      42 yaş
      polis memuru
      evli 4 çocuk
      eş çalışmıyor

EKSTA- dışarı çıkıp telefonu açtığımda 10 dakika sonra Amerika oregon eyaletinden bir çağrı geldi. Bant kaydı "Bu bir işletme hesabıdır lütfen WhatsApp'a kaydedin" dedi ve kapandı. 🤔

Okuduğunuz için teşekkürler.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      A
      Az021
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@tufank yeni randevu çok ileri tarihe atıyor. Görüşmede sorulursa izah etme şansımız olur gibi. Yani 13 yaşında çocuk sağlık hariç herhangi bir sorunu olmaz. ( Sağlık yönünden de şimdilik bu sorunumuz yok).
      Cevap için çok teşekkür ederim.
      Mülakata bakacaz artık...

A
      Az021
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@Lossantosdy aynen öyle. 3-5 bin kişi mail falan mı atsak , hiç olmazsa Türkiye'ye özel bu şartları koyun diye , kazanma şansı binde birden yüzde yirmiye çıkmazsa birşey bilmiyorum.🤔

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      Az021

@mücahit0028 benim talebim onaylaninca ağustos ve eylül aylarında farklı günlerden 13-15 gün açık tarihler vardı. Bende kendime uygun bir günü seçip onayladım. Randevu değişikliği onay maili geldi. Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta süresi vardı . O kadar

A
      Az021

Az021 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Arkadaşlar onayladığım ds160 formunda hata yaptığımı farkettim. Konsolosluk çağrı merkezi de randevuyu iptal edip yeni randevu alın dedi. Yeni form doldurup çıktısıyla gitmek riskli mi olur.

A
      Az021

Vize randevu tarihi kaç ay sonraya veriyor, bilgisi olan var mı

A
      Az021

@mücahit0028 kusura bakmayın bugün gördüm iletiyi. Mülakata girdiniz mi

A
      Az021

@mücahit0028 benim talebim onaylaninca ağustos ve eylül aylarında farklı günlerden 13-15 gün açık tarihler vardı. Bende kendime uygun bir günü seçip onayladım. Randevu değişikliği onay maili geldi. Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta süresi vardı . O kadar

A
      Az021

3 Eylül saat 10:45 randevumu kısaca anlatayım.
      öncelikle 9 Eylül 2025 tarihine benim ve 13 yaşındaki oğlumun randevumuz vardı.
      Yeni sisteme geçince yanlışlıkla kendi randevumu iptal etmişim ama oğlumun randevusunda problem yoktu.
      mecburen kendime ücret deyip tekrar bir randevu aldım (Kasım 2026 ya).
      iki gün içinde iki defa öne çekerek 3 Nisan 2026 ya taşıdım.
      bir danışmanlık firmasını arayıp oğlumla beraber 9 Eylül tarihinde girme imkanım olup olmadığını sordum, aynı tarihe geri çekmenin çok zor olduğunu acil randevu talebinin de kabul edilmeyeceğini söylediler. (Ücretleri de kişi başı 200 dolar, randevu öne çekme 300 dolar).
      hatta konsolosluk çağrı merkezi ile görüştüm onlar da böyle bir sebepten acil durumun kabul edilmeyeceğini belirttiler.

nasıl olsa parayla değil ya durumu anlatır bir mesaj yazarak "EĞER UYGUN GÖRÜRSENİZ OĞLUMLA BİRLİKTE ŞU TARİHTE GİRMEK İSTİYORUM DİYEREK" acil durum talebinde bulundum.
      ertesi gün talebin onaylandığına dair mail geldi. talebe uygun açılan ağustos eylül aylarında boş günlerden 3 Eylülü seçtim.
      ve oğlumu da alıp görüşmeye gittim.
      25-30 yaşlarında genç erkek Amerikalı ile mülakata başladık.

K- neden Amerika'ya gitmek istiyorsunuz
      B- oğlum ile birlikte 2026 dünya kupasını izlemeyi planlıyoruz.
      K-oğlunuzun randevusu varmı
      B-evet 6 gün sonra
      K-polis mısınız
      E-evet
      K-kac yıldır çalışıyorsunuz
      B-21
      K-eşiniz de gelecek mi
      B- hayır

bunları sorarken çoğunlukla bilgisayara bakıp birşeyler yazdı. mikrofonu kapatıp yanındaki diğer uzak doğulu bayan konsolosla 5-6 dakika bir şeyler konuştu. bayan konsolos ara sıra elindeki not defterine bir şeyler yazdı.
      daha sonra mikrofonu açarak vizenizi onaylıyorum dedi, beyaz kağıdı verdi.
      oğlum için bugün işlem yapmayacaklarını 9 Eylül'de tekrar gelmemizi söyledi.

10.45'teki randevuya saat 10.00 gibi girmiştik.
      içerisi bayağı bir kalabalıktı en az 150 kişi vardı.
      biz en sona kalan 10 kişi arasındaydık. gayet sakin ve rahat geçti mülakat. çıktığımızda saat 12.30'a geliyordu.
      açıkçası öyle herkesin randevusunu duyma imkanımız olmadı bazı mikrofonların sesi yüksek olduğu için duyuluyordu, benim duyduklarım çoğunluk mülakatı İngilizce yaptı. kabul oranı sanki bir tık iyi gibiydi %60 diyebilirim gördüğüm kadarıyla.

bütün bütün başvuru ve form işlemlerini kendim yaptım. hiçbir evrak götürmedim. pasaporttan başka hiçbir şeye bakmadılar, götürdüğümüz fotoğrafımızı bile almadılar.
      profil...
      42 yaş
      polis memuru
      evli 4 çocuk
      eş çalışmıyor

EKSTA- dışarı çıkıp telefonu açtığımda 10 dakika sonra Amerika oregon eyaletinden bir çağrı geldi. Bant kaydı "Bu bir işletme hesabıdır lütfen WhatsApp'a kaydedin" dedi ve kapandı. 🤔

Okuduğunuz için teşekkürler.

A
      Az021
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@Reverie konsolosluğun 08503901950 numarasını arayın, randevunuzu ve diğer Aile üyelerinin randevularını kontrol ettirin. Onların randevusunda problem yoksa sizinki iptal görünüyorsa (benim başıma geldiği gibi) sizin kendinize yeni randevu almanız gerekecek.

Gündem içinde yayımlandı
      A
      Az021

@kışgüneşi TURW.... ile başlayan ödeme referans numarası ile yaptılar. Evet VFVize Danışmanlık Hizmetleri hesap adı

A
      Az021

@kışgüneşi Adana'yim

A
      Az021

@kışgüneşi ben dün şubeden ödeme yaptım 3 saat sonra usavisa dan mail geldi , ödemeniz gerçekleşti diye. Başka şubeden deneyin, yada referans numarasını kontrol edin

A
      Az021

@siskebab 08503901950 numarayı arayın bakıyorlar durumuna. Umarım benim gibi iptal etmemişsinizdir randevunuzu

A
      Az021