Hocalarım selamlar, benimde bu sabahtı randevum ve onaylandı. Sabah 8:30 da sıraya girdik önceki arkadaşların söyledikleri gibi ilerledi herşey. Önce belgeleri verdik, sonra mülakat için arka tarafa geçtik. Görevli, eşim ingilizce bilmediği için yemini Türkçe ettirdi bize. Biraz Türkçe ilerledi sonra benim dosyayı aldı önüne ve ingilizce kendinden bahset dedi, bende hocayım şöyle çalışmalarım var doktoram felan anlattım iki üç cümle. Amerika’da nerede bulundun dedi söyledim, halen bağlantım varmı diye sordu, bende bu görüşmemin sonucunu beklediğimi herhangi bir bağlantı kurmadığımı belirttim. Başka bir şey sormadı vizeniz onaylandı size mail gelecektir dedi. Yani görüşme 3 dk sürdü. Bu kadar kısa beklemiyordum açıkçası. 9:30 olmadan dışarıdaydık. Sıradaki arkadaşlara başarılar diliyorum.
MyWay 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Randevu maili geldi arkadaşlar.
Immigrant Visa Interview Details:
Interview Date/Time: November 18, 2025 at 08:30 am -
@Hilal-2 hocam aslinda retrogression bizim ongorumuz degildi. Haziran bulteninde sayfanin alt kisminda DOS`un kendisi yuksek oranda kabul edilen dosya oldugu icin temmuz ayinda retrogresion beklentisini belirtmisti. Bizde o korkuyla bekliyorduk. Mesela ayni ifadeyi EB3 icinde yazmislardi haziran bulteninde, ve maalesef EB3 temmuzda yaklasik bir yil geri gitti.
-
@Tracy Hocam tebrik ederim. Gozunuz aydin.
-
@Megadeth Hocam benim dusuncem soyle, kisa vadede 1 ay - 3 ay ilerleme olabilir. Ocak ayina kadar FAD 1 agustosa kadar gider. Ocak ayinda DOF 1-2 ay daha ilerler. Sonraki 3-5 ayda FAD tekrar DOFa ulasir.
Suanda FAD 15MAR23 - DOF 1AUG23
Tahminim FY25 sonunda Eylul - Ekim PD lilere kadar gider.
Bu benim tahminim ve biraz iyimser bir yaklasim tabi. -
@NNDDD hocam inşallah öyledir. Ümitlendiriyorlar sonra olmuyor. Üzülüyoruz valla
-
@u2rem hocam merhaba bildiğim kadarıyla pasaport taşımak zorundasınız. Green card sadece Amerika’ya girişte kullanılıyor diye biliyorum.
-
@sbsb2025 Teşekkürler hocam umarım sizde bir an evvel mail alırsınız.
-
@goose Hocam benimde pasaport değişti yani yeniledim pasaportu. Bu bilgileri değiştirmek gerekiyor mu acaba DS260 formunda, yoksa görüşmede belirtmemiz yeterli olur mu? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa seviniriz.
-
@MACOFU-MACOFU hocam hayırlı olsun. Siz Ankarada mı yaşıyorsunuz? Bir de hocam premium delivery tüm şehirlere var mı acaba biliyor musunuz? Başka bir hocamızda sanki Sivastan alamayıp Ankaraya gidip kendisi almıştı. Bende kayıt olurken VFS globelden alma seçeneğini düşünüyorum.
MyWay 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
Hocalarım selamlar, benimde bu sabahtı randevum ve onaylandı. Sabah 8:30 da sıraya girdik önceki arkadaşların söyledikleri gibi ilerledi herşey. Önce belgeleri verdik, sonra mülakat için arka tarafa geçtik. Görevli, eşim ingilizce bilmediği için yemini Türkçe ettirdi bize. Biraz Türkçe ilerledi sonra benim dosyayı aldı önüne ve ingilizce kendinden bahset dedi, bende hocayım şöyle çalışmalarım var doktoram felan anlattım iki üç cümle. Amerika’da nerede bulundun dedi söyledim, halen bağlantım varmı diye sordu, bende bu görüşmemin sonucunu beklediğimi herhangi bir bağlantı kurmadığımı belirttim. Başka bir şey sormadı vizeniz onaylandı size mail gelecektir dedi. Yani görüşme 3 dk sürdü. Bu kadar kısa beklemiyordum açıkçası. 9:30 olmadan dışarıdaydık. Sıradaki arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@NNDDD hocam çok sevindim, tebrik ederim. Hayırlı olsun Yolunuz açık olsun.
-
@saydogan Teşekkürler hocam bilgi verdiğiniz için
-
@saydogan teşekkürler hocam. Çocuklarda görünen tüm aşıları bize yapmazlar heralde. 20 tane aşı var onlarda.
-
Hocalarım aşı kartı alamadım. Aile hekimim sadece covid aşılarımın göründüğünü söyledi ve sadece o belgeyi verdi. Bu halde Ungan kliniğine gitsem ne olur. Tüm aşıları tekrar mı yapacaklar?
-
@MACOFU-MACOFU hocam hayırlı olsun. Siz Ankarada mı yaşıyorsunuz? Bir de hocam premium delivery tüm şehirlere var mı acaba biliyor musunuz? Başka bir hocamızda sanki Sivastan alamayıp Ankaraya gidip kendisi almıştı. Bende kayıt olurken VFS globelden alma seçeneğini düşünüyorum.
-
@NNDDD teşekkürler hocam bilgilendirmeniz çok iyi oldu.
-
@goose Hocam benimde pasaport değişti yani yeniledim pasaportu. Bu bilgileri değiştirmek gerekiyor mu acaba DS260 formunda, yoksa görüşmede belirtmemiz yeterli olur mu? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa seviniriz.
-
@mutlu234 hocam tam olarak Eb1 Eb2 yerine kullanılacağı değilde sanki o vize statüsü içerisinde değerlendirileceğinden bahsedilmiş reddditte. Yani her halükarda yeni başvuru yapanları etkileyecektir. Zaten bekleme süresi 2 yıl, şimdi iyice uzayacak.
-
@sbsb2025 Teşekkürler hocam umarım sizde bir an evvel mail alırsınız.