Merhaba Kuala Lumpur'dan 3 Eylül tarihine mülakat maili aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
Havva Aydın
@Havva Aydın
Havva Aydın tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhaba;
Mail atmaya devam ediyorum. Şu zamana kadar ya hiç cevap almadık ya da olumsuz cevap aldık. Olumlu bir cevap alırsam eğer ( umduğumuz bu) forumda paylaşacağım. Son ana kadar çabalayacağım.
Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır. -
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba;
Bahreyn'den bugün döndük. Standart maillerin üzerine biz inisiyatifimizle gittik bir nevi risk aldık. Pasaport damga fotoğraflarımızı uygun maille gönderdik. Ancak aynı mail cevabı alıyoruz. Şu anlık Bahreyn`e dosya taşıma hikayemiz olumsuz gözüküyor. -
Merhaba hafta sonu Bangkok oradan Kuala Lumpura gitmeyi planlıyorum. Bu yolculukta şansını denemek isteyen varsa iletişime geçebiliriz.Dayanışma bizi güçlü kılar. Teşekkurler
-
Merhabalar Kuala Lumpur'da ki konsolosluk tan bugün gerekli belgeler ile çeşitli sorular soran bir mail aldık. İlk soru Malezya'da olup olmadığımızla ilgili buna nasıl yanıt verelim. Dosyayı taşımak için orda olduğumuzu yazan bir mail atmıştık daha önce. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. @ugursway @Guybrush
-
@EzgiLera Mailde mümkün olan en kısa sürede gönderin yoksa gecikmeler yaşanabilir şeklinde vurgulu bir tonla bildirmişler. Belgeleri erken göndermekte fayda var.
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@cerkezkizi09 2 senelik yeni pasaport almıştım ve ds260 formuna öyle başvurmuştum bekar halimle. Tabi evlenince pasaport degistirmek gerekti. Sorunum çözüldü sonunda. bugün nüfus müdürüyle konuştum. Bana şöyle bir açıklama yaptılar " 6 aydan fazla süreli pasaportlara randevu verilmiyor. Geçerlilik tarihi devam ettiği için ama 6 ay kaldığında değişim için rahatlıkla basvurulabiliyormus" bende durumu izah ettim ve diğer nüfus işlemleri randevusu alıp soyadı dan kaynaklı pasaportumun yenilenmesini rica ettim. Bugün çözüldü sorunum. 199 arayıp pasaportumun hızla gelmesi içinde rica ettim.
Cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Benim durumumda olanlar varsa bu yazı umarım açıklayıcı olmuştur.
Havva Aydın tarafından gönderilen son iletiler
-
@EzgiLera Mailde mümkün olan en kısa sürede gönderin yoksa gecikmeler yaşanabilir şeklinde vurgulu bir tonla bildirmişler. Belgeleri erken göndermekte fayda var.
-
@ugursway cevabınız için tesekkür ederim. Dediğiniz gibi şüpheye yer vermeden sorulara gerçekligiyle cevap vereceğiz.
-
@ugursway evet o şekilde sorulmuş Uğur bey.
-
Merhabalar Kuala Lumpur'da ki konsolosluk tan bugün gerekli belgeler ile çeşitli sorular soran bir mail aldık. İlk soru Malezya'da olup olmadığımızla ilgili buna nasıl yanıt verelim. Dosyayı taşımak için orda olduğumuzu yazan bir mail atmıştık daha önce. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler. @ugursway @Guybrush
-
Merhaba Kuala Lumpur'dan 3 Eylül tarihine mülakat maili aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
-
Merhaba hafta sonu Bangkok oradan Kuala Lumpura gitmeyi planlıyorum. Bu yolculukta şansını denemek isteyen varsa iletişime geçebiliriz.Dayanışma bizi güçlü kılar. Teşekkurler
-
Merhaba;
Bahreyn'den bugün döndük. Standart maillerin üzerine biz inisiyatifimizle gittik bir nevi risk aldık. Pasaport damga fotoğraflarımızı uygun maille gönderdik. Ancak aynı mail cevabı alıyoruz. Şu anlık Bahreyn`e dosya taşıma hikayemiz olumsuz gözüküyor. -
@Kerem-Turgut mail şu şekilde;
Greetings,Immigrant visa interviews are scheduled months in advance, we are not accepting IV-DV transfer requests during this period. Also, we are not accepting DV-IV transfer requests unless the applicant already has an approved residency permit visa in Bahrain and is currently in the country not on a visit visa.
Respectfully,
U.S. Embassy Manama

Immigrant Visa Unit
-
@bahadir02 Bahreyn'den bizde aynı maili aldık. E-vize cıkarttık pazartesi giriş yapacağız. Fam yasasıyla şansımızı deneyeceğiz. Sonuçlar hakkında ilerleyen günlerde foruma yazarım.