@gucarslan bey imza işlemini tamamladım
Mehmet 6 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Serapp çok teşekkür ederim yanıtınız için. O şekilde mail atarım.
Mehmet 6 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'de iken Schengen vizesi almakAvrupa içinde yayımlandı
@Ayşenur-Zaza Evet gördüm, teşekkür ederim.
-
RE: ABD'de iken Schengen vizesi almakAvrupa içinde yayımlandı
@Ayşenur-Zaza merhaba vizeyi aldınız mı? Yoksa Chicagodaki problem devam ediyor mu? Chicago da Shengen vizesine basvuru yapmayı düşünüyorum ondan dolayı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-
RE: Social Security Number (SSN) ve BasvurusuVergi Sistemi içinde yayımlandı
@Emre-Kurtulmuş Ben ne yazık ki bu başlığın altında yazılan bütün gönderileri okuma fırsatı bulamadım. İlk sayfada daha hızlı gelmesini istiyorsanız hemen bizzat başvuru yapın diye yazılmıştı. 3 haftadır bekliyorum işe de göremedim.
-
RE: Social Security Number (SSN) ve BasvurusuVergi Sistemi içinde yayımlandı
@yenibasladim merhaba, Ben 18 Ocakta ABD'ye ilk girişimi yaptım. Ds260 formunda ssn istediğimi belirtmeme rağmen elime daha hızlı ulaşması için gelir gelmez ssa'ya tekrardan başvuruda bulundum. 3 hafta oldu henüz ssn gelmedi. Bir yerde yanlış mı yaptım acaba?
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
@ayvalik10 çok teşekkür ederim, peki o kadar nakit yoksa sorun teşkil eder mi?
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Merhaba ABD' ye ilk girişte ne kadar para getirdiniz sorusuna nakit olarak yanımızda getirdiğimizi mi belirtmemiz gerekiyor yoksa bankada olanı da söylemem daha mı iyi olur
-
@yunus-emre-çeçen Yarın söylediğiniz şekilde yapmayı düşünüyordum. Teşekkür ederim.
-
@Dogukan-Burak Anladım, çok teşekkür ederim.
-
@UnluEmre Aradım, telefonu açan olmadı maalesef
-
@UnluEmre 4 aralıkta unganlarda randevum var, 2021 yılında 2 doz sinovac yaptırmıştım. Sağlık randevusuna gitmeden yani yarın 1 doz sinovac yaptırsam herhangi bir sorun olur mu?