@Mehmet-6 merhabalar randevuya gittiğinizde muayene olabiliyorsunuz yardımcı oluyor eksik olması sorun değil yalnız son 12 ay içinde aşı olmadıysanız aşı olup güncel aşı kartınızı verdiğiniz de raporu vereceklerini belirtiyorlar
Dogukan Burak
@Dogukan Burak
Dogukan Burak tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@mrt-gkce merhabalar hem normal vize hemde GC için olan kısım gerçekten kalabalıktı en uzun süreli beklemeyi ücret ödeme kısmında yapıyorsunuz diğerleri gayet kısa bir ücret ödeme yeri var ve iki GC bankosu mevcut
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan Tamamdır birde bu mail göndereceğim yer için dosya durumunu kontrol ettiğimde sağ üst köşede hala kcc yazıyor (mülakat tarihi aldım) maili hangi adrese göndermem gerekir
Dogukan Burak tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Bu sarı zarf talep edemezler yada açamazlar yani tamamdır avrupa aktarmalılar daha uygun olduğu için bu şekilde gitmeyi planlıyorum bende. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Herkese merhaba benim merak ettiğim bir durum var. Avrupa aktarmalı Amerika uçuşlarında avrupa polisi sarı zarfı istiyor mu yada açıyor mu ? Çünkü sakın açmayın diye belirtildi. Bu durumdan emin olamadığım için daha pahalı olmasına rağmen direkt uçuş tercih etmek zorunda kalıcam bu konuda yardımcı olabilir misiniz lütfen
-
@TheEcot merhaba bu durumu yaşamış birisi olarak belirteyim herhangi bir sorun olmuyor. Resmi kanıt olarak evlilik cüzdanınız var zaten
-
@yusufalak böyle bir durum sinovac için yok diye biliyorum ben Ankara şehir hastanesine gidip beş dakika içinde olmuştum aşıyı üstelik randevu almanıza da gerek yok diye biliyorum
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@mrt-gkce merhabalar hem normal vize hemde GC için olan kısım gerçekten kalabalıktı en uzun süreli beklemeyi ücret ödeme kısmında yapıyorsunuz diğerleri gayet kısa bir ücret ödeme yeri var ve iki GC bankosu mevcut
-
@Mehmet-6 merhabalar randevuya gittiğinizde muayene olabiliyorsunuz yardımcı oluyor eksik olması sorun değil yalnız son 12 ay içinde aşı olmadıysanız aşı olup güncel aşı kartınızı verdiğiniz de raporu vereceklerini belirtiyorlar
-
Merhaba 2010 yılında babamın isim değişikliği ile ilgili bir mahkemesi olmuştu kendisi mülakata girmeyecek ben ve eşim giricez onlar gelmeyecekler yani bu konu ile ilgili bir belge almam gerekir mi benim nüfus kaydında bu konu ile ilgili bir bilgi var çünkü
-
@gucarslan Tamamdır birde bu mail göndereceğim yer için dosya durumunu kontrol ettiğimde sağ üst köşede hala kcc yazıyor (mülakat tarihi aldım) maili hangi adrese göndermem gerekir
-
@gucarslan çok teşekkür ederim ilginiz için kontrol edicem. Birde yenilenmiş pasaportu ve bilgileri mülakata gittiğimiz zaman güncelleyebiliyor muyuz