xxxxxxxxxxxxxxxx
zoey12345 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Green kart sonrası boşanmaMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
@redsat2000 Anladım, çok teşekkürler cevabınız için.
Girişte sıkıntı yaşamam diyorsunuz o zaman mantıklı bir şekilde açıklayabileceğim için. -
RE: Green kart sonrası boşanmaMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
@redsat2000 Bu gidişim ABD'ye ikinci temelli gidişim, ilk girişimde 4 ay kaldım ve geri dönmek zorunda kaldım.
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@iyilikyapveiyilikbul çok geçmiş olsun , ne desek boş gerçekten , hayatta en önemli şey sağlık diyeceğim sadece başka birşey aklıma gelmiyor
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ramsen18 Çok teşekkür ederim , hayırlı olsun hepimize
-
RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@misha90 Çok teşekkür ederim , darısı başınıza.
-
@Engin2841 Çok teşekkür ederim . İnşallah en kısa zamanda hayallerimize kavuşmamız dileğiyle.
zoey12345 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Herkese merhaba ,
Ben de I90 başvurusu yaptım, kartım yanlış bir adrese gönderildi ancak ordaki usps ye gittim ve biz geri gönderdik dediler. Şansıma gerçekten çok kötü bir şubeye denk geldim, onlardan herhangi bir sonuç alabileceğimi düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Şuan için beklemedeyim belki bir değişiklik olur diye. -
RE: ABD'de boşanma işlemleriDevlet İşleri ve Bürokrasi içinde yayımlandı
@Betfair39 Biz Tr de evlenip green kartla ABD ye gelip boşandık. ABD vatandaşı değilim green kartım var . Tr ye gidip boşanma işlemlerini orda yürütüp anlaşmalı boşandım ve mahkeme evraklarını yanıma aldım ABD'ye geldim. Evrakların gelmeden çevirisini yapmıştım. Sonra da greenkart yenileme işlemine başladım , ismim değiştiği için.
-
RE: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@zoey12345 Aslında I-90 formunu doldurdum , acaba ne zaman biometrik randevusu gelir bir fikriniz var mı ?
-
@crazycells merhaba , boşandıktan sonra soyadım değiştiği için green kart yenileme başvurusu yaptım ancak bir ay olmasına rağmen tarafıma herhangi bir bildirimde bulunulmadı. Sizce bu normal mi ?
-
@Claudia-J-Muslu Cevabınız için çok teşekkür ederim.
-
@Claudia-J-Muslu Cevabınız için çok teşekkür ederim , peki bunu green kartımı yeniledikten sonra mı yapmam lazım yoksa hemen yapmam mı gerekiyor ? Çok şükür ABD'ye giriş yaparken herhangi bir sıkıntı yaşamadım, soyadı değişikliğim hakkında herhangi bir soru sorulmadı. Bütün evrakları tarif ettiğiniz gibi hazırlattım ve yanımda.
-
@Claudia-J-Muslu Merhaba , isim değiştirdiğim için green kartımı yenileme başvurusu yapmam gerekiyor biliyorum. Peki SSN ofisine gitmem gerekiyor mu bunun için ? Yani yeni bir SSN numarası alacak mıyım acaba ismim değiştiği için ?
-
@EzgiLera Merhaba , size bir soru daha sormak istiyorum. İsmim değiştiği için SSN ofisine gitmem gerekiyor mu acaba ?
-
Merhaba soyadı değişikliği sonrası SSN ofisine gidip yeni bir SSN almak gerekiyor mu ? Bunun için yeni green kartımın gelmesini beklemeliyim ?
-
@EzgiLera Cevabınız için çok teşekkür ederim.