[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Serapp çok teşekkür ederiz evet sonucu şükür değdi 🙏🏻 grupta da kimseyi olumsuz etkilemek ve strese sokmamak için bahsetmemiştik malum moral en önemli konu dv sürecinde şükür hepimiz aldık ama vizemizi 🎉
-
@ozzgedenizz Gozunuz aydin. Hayirli, ugurlu olsun vizeniz. Biz 1 dakikada okuduk tecrubenizi ama eminim sizin icin bir omur gibi gecmistir. Insan onlarca yeni duygu haliyle tanisiyor bu surecte. Yolunuz acik olsun.
-
@Uçan-hollandalı Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım daha iyileri sizi bulur ,hepimiz için hayırlısı olur :folded_hands:
-
@dpdemir iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz 🙏🏻 bu süreç herkesi için farklı alanlarda zorluyor maalesef
-
@utkuuck Tebrikler yeni yaşamınızda mutluluklar :)
-
@ozzgedenizz Tebrik ederim 🙏🏻 dilerim tüm çabalarınızın karşılığında musmutlu bir hayatınız olsun usa’de 🙏🏻🧡
-
@evrimooloji çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için umarım hepimiz için öyle olur 🙏🏻
-
@Gül-Kazancioğlu Çok teşekkür ederim.
-
@misha90 Çok teşekkür ederim.
-
@utkuuck Çok teşekkür ederim..
-
@utkuuck Hocam tebrik ediyorum. Sürecin sonlarında da olsa birlikte ilerlemek mutluluk vericiydi. Başarılar diliyorum.
-
@ozzgedenizz çok sevindim hong kong grubunda bizlere faydalı olup siz alamasaydınız çok üzülürdüm hong kong bu sene herkesin yüzünü güldürdü 🙏😊👍 hayatınızın en zor ani bu olsun bir dahada olmasin 🙏👍 yolunuz acik olsun👍🙏
-
@Şener-Uysal çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Amerika'ya yerleştiğimde tüm sürecimi detaylıca foruma yazıcam.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
-
@lutfitunca sadece 10 bin dolar gösterdim.
-
@utkuuck utku bey tebrikler tekrardan vizeniz hayırlı olsum. Abd yolunda başarılar sizinle olsun.
-
@binbasitom çok teşekkür ediyorum. Size de aynı şekilde tebrikler diliyorum, Abd deki hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@mehmetizmirli çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için 🙏🏻 umarım sizin için de öyle olur
-
@ozzgedenizz
Ne macera ama, biran Uncharted (PlayStation Oyunu) senaryosunda sandım kendimi. 😅
Sizelere Amerika'daki yeni hayatınızda başarılı bir ömür diliyorum.
Wellcome to United State of America🇺🇲 -
@Berkay-BHR çok teşekkür ederiz benzetme mantıklı olmuş 😂 size de Amerika'da ki hayatınızda başarılar 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum