Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Philadelphia Kiralık Oda

İlan ve Duyuru
1 1 88 1

• Merhaba Philadelphia FishTown bölgesindeki 4 katli bahceli evimizin boş odasına oda arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar 267 774 6000 numarasından whatsapp ile iletişime geçebilir.

Benzer Başlıklar

• Kiralik Oda (Austin, Texas)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    153 Bakış
    Elia CelikE
    Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.
  • Los Angeles'ta kiralık oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    141 Bakış
    D
    İlk etapta aile dostumun yanında kalacağım fakat çok yük olmamak adına ayrı bir oda kiralamayı planlıyorum.Eğer kasım ayının ortasında yada sonuna doğru odası müsait olan olur ise bana ulaşabilir.Teşekkürler. (Green card mülakatım olumlu geçti ilk girişimi ekim sonunda yapacağım)
  • Babysitting ( Philadelphia )

İlan ve Duyuru
    5
    4 Oy
    5 İleti
    481 Bakış
    Eski Kullanıcı 074E
    Merhaba, Greencard 2022 talihlisiyim. 26 yaşındayım. Amerika'ya ilk girişim olacak, tek başıma geleceğim amerikada tanıdığım kimse yok ingilizcemde yok denecek kadar az maalesef. güvenilir bir yerde iş arayışındayım. detaylı bilgi ve cv için bana olumlu-olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.
  • Texas ya da Florida'da kiralık oda arıyorum

İlan ve Duyuru
    10
    0 Oy
    10 İleti
    535 Bakış
    Peter_McQueenP
    @enemy Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k