Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dropshipping Girisimi

İlan ve Duyuru
1 1 185 1

  • Herkese merhabalar, dort seneyi askindir forumun sessiz takipcisiyim. Insaat muhendisi olarak EB2 yesil kart sahibiyim. Yaklasik 12 senedir Amerika’nin farkli bolgelerinde yasadim ama su anda Atlanta bolgesinde bulunmaktayim. Bir suredir ikinci gelir kaynagi olarak farkli side hustle lar arastiriyorum ve dropshipping ilgimi cekmeye basladi. Konu hakkinda belli bir on arastirma yapip bilgi edindim ve bu girisimi Turkiye’de bulunan bir ureticiyle/tedarikciyle calisarak basarili olabilecegini dusunuyorum. Henuz bir urun pazarina karar vermedim cunku ilgililerin saglayabilecegi urunlere odaklanip birlikte calisarak is plani hazirlamayi dusunuyorum. Bu konu hakkinda ilgili ve ciddi ureticileri/tedarikcileri direk mesaj atmaya davet ediyorum. Dropshipping hakkinda edindigim bilgileri de ordan paylasacagim.


Benzer Başlıklar

  • İş İlanı - Boston çevresinde mobilya ve dekor mağazası

    İlan ve Duyuru i̇ş fırsatı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    100 Bakış
    F
    Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz. Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim. Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu. İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
  • Kiralik Oda (Austin, Texas)

    İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    153 Bakış
    Elia CelikE
    Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.
  • Düşük Bütçeyle E-2: Truck ve Tüm Ekipmanlar Satılık (Atlanta)

    İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    109 Bakış
    K
    Merhaba, Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir. E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım. Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir. Teşekkürler.
  • Ulukaya Girisimi Girisimci Destek Programi (10 Aralik 2018)

    İlan ve Duyuru
    28
    7 Oy
    28 İleti
    4k Bakış
    MySeaM
    Guzel bir konuymus bu, daha once gormemistim. Benim de aklima arasira degisik fikirler geliyor ama sanirim "tembellikten" olacak, aklima hemen arkasindan soyle bir seytanca durtu de giriyor: "Amaaan 9 milyarlik dunyada zaten coktan birileri bunu dusunmustur ve hatta su anda uzerine calisiyordur bile, sen niye dert ediniyorsun, yakinda tamamlaninca ortaya cikar, gorursun" :) Bu arada, 11 yasindaki oglum, youtube videolari izleyerek ve google uzerinden arastirarak, kendisine bir server kurdu ve uzerinde hem sohbet falan yapilabiliyor hemde degisik online oyunlar oynanabiliyor, hatta sanirim online alisveris bile yapabiliyorsun! Haftasonunda server'ina girdim ve kendime avatar olarak bir resim sectim. Hemen aninda beni uyardi, "o resim baskasi tarafindan yapildi, sol tarafinda yapan kisinin adi yaziyor ve sen kendisinden izin almadan kullanamazsin!" diye. Cok sasirtti beni cooook :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

3

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum